Psychedelia.dk

Velkommen her til den psykedeliske verden. Her vil du kunne finde information om brug og dyrkning af ethnobotaniske vækster og information om psykedeliske stoffer.
Dato og tid er 02 okt 2014 00:17

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 13 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Pandekager
Indlæg: 09 apr 2004 03:19 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 16 jun 2002 01:01
Indlæg: 725
Geografisk sted: KBH
Jeg står og skal bruge en opskrift på hash-pandekager... :P

Det giver vel stort set sig selv, hvordan de skal laves - men hvis nogen har nogle ekstra fif til, hvordan de bliver ekstra gode, sætter jeg pris på det!

Det haster lidt, da det er senere idag, de skal på panden!

:wink:


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 06:45 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 17 feb 2004 13:36
Indlæg: 292
Geografisk sted: Tæt på Roskilde
Karolines.dk skrev:
80 g hvedemel (ca. 1¼ dl)
1 spsk sukker
1 tsk groft salt
½ tsk fintrevet citronskal
3 dl mælk
3 æg (str. mellem)
75 g smør

Bland mel, sukker, salt og citronskal. Pisk mælken i lidt ad gangen, til en klumpfri dej. Pisk æggene i. Smelt smørret i panden, og hæld det i dejen. Bag pandekagerne ved jævn varme (½ dl dej pr. pandekage), til de er lysebrune på begge sider. Fold pandekagerne sammen 2 gange, og læg dem på et varmt fad. Hold dem varme under folie.
Tip: Ved frysning af pandekagerne lægges et stykke bagepapir mellem hver.

Samlet energiindhold: 10290 kJ
Energifordeling
Fedt: 53 %
Kulhydrat: 40 %
Protein: 7 %



Jeg plejer bare at smuldre hashen ned i dehen og blande det godt sammen. Der er selvfølgelig også meget mere sukker i for at tage smagen.
Kakaopulver er også nice at proppe i.
Men god æder når du når der til


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 11:49 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 16 jun 2002 01:01
Indlæg: 725
Geografisk sted: KBH
Mange tak for det, DD...
Tror sagtens det kan bruges! Det skal bruges til iaften, hvor jeg sammen med nogle stykker skal spille filmquiz (på storskærm)...!

god weekend.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 11:52 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 03 jun 2002 01:01
Indlæg: 130
Geografisk sted: Nordjyllands hovedstad
DD skrev:
Jeg plejer bare at smuldre hashen ned i dehen og blande det godt sammen.

Nej nej nej, hashen skal i smøret - varmen aktiverer noget inaktivt THC, samt det gør at det bliver ordentligt fordelt i pandekagerne. Der er ikke noget så nedern som at sluge en klump tjald, som man ikke lige fik smuldret helt godt... :D :shock:


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 12:12 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 16 jun 2002 01:01
Indlæg: 725
Geografisk sted: KBH
Mezoi> Ja, jeg har også læst, at hashen binder sig til fedtmolekyler, og at det er derfor man skal smelte den ned i smørret... Der er mange, der også smelter lidt smør i gryden og tilsætter hashen, når de skal lave guldkakao!
Jeg har en god opskrift på, hvordan man laver en velsmagende guldkakao :
- -
Brug Cocio chokolademælk... Mens den varmer op i en gryde, fintsnitter du en chokolade-guldbarre (helst Mørk),
sammen med tjalden (ca. 1G/ pr.kop).
Når Cocio'en er ved at koge, tilsætter du choko/hash-blandingen og rører
rundt med en ske, til det er opløst. Lad det varme igennem ca.1 minut.

Hæld det derover i x antal krus og servér.... Drik og vent en times tid.

:P enjoy!


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 12:17 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 05 sep 2003 01:01
Indlæg: 2004
Drumstick skrev:
Mezoi> Ja, jeg har også læst, at hashen binder sig til fedtmolekyler, og at det er derfor man skal smelte den ned i smørret... Der er mange, der også smelter lidt smør i gryden og tilsætter hashen, når de skal lave guldkakao!
Jeg har en god opskrift på, hvordan man laver en velsmagende guldkakao :
- -
Brug Cocio chokolademælk... Mens den varmer op i en gryde, fintsnitter du en chokolade-guldbarre (helst Mørk),
sammen med tjalden (ca. 1G/ pr.kop).
Når Cocio'en er ved at koge, tilsætter du choko/hash-blandingen og rører
rundt med en ske, til det er opløst. Lad det varme igennem ca.1 minut.

Hæld det derover i x antal krus og servér.... Drik og vent en times tid.

:P enjoy!


Cocio chokolademælk OG en chokolade guldbar? Lyder som lige lovlig meget chokolade :P

Lidt blødt smør på panden som blandes op med hashen og så ned i 1L Mathilde kakaomælk, det virker fint nok :)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 12:25 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 16 jun 2002 01:01
Indlæg: 725
Geografisk sted: KBH
Treasure skrev:
Drumstick skrev:
Mezoi> Ja, jeg har også læst, at hashen binder sig til fedtmolekyler, og at det er derfor man skal smelte den ned i smørret... Der er mange, der også smelter lidt smør i gryden og tilsætter hashen, når de skal lave guldkakao!
Jeg har en god opskrift på, hvordan man laver en velsmagende guldkakao :
- -
Brug Cocio chokolademælk... Mens den varmer op i en gryde, fintsnitter du en chokolade-guldbarre (helst Mørk),
sammen med tjalden (ca. 1G/ pr.kop).
Når Cocio'en er ved at koge, tilsætter du choko/hash-blandingen og rører
rundt med en ske, til det er opløst. Lad det varme igennem ca.1 minut.

Hæld det derover i x antal krus og servér.... Drik og vent en times tid.

:P enjoy!


Cocio chokolademælk OG en chokolade guldbar? Lyder som lige lovlig meget chokolade :P

Lidt blødt smør på panden som blandes op med hashen og så ned i 1L Mathilde kakaomælk, det virker fint nok :)


Tro mig, det smager kanon... Toms Guldbarren er til at tage den lidt spøjse smag a tjalden, plus at det giver kakao'en en kraftig smag.
Jeg synes Mathilde cacao er for tynd i konsistensen, men det er vel i bund og grund en smags sag! :D


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 13:13 
Offline
Psykedelisk Syreperker
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 maj 2003 01:01
Indlæg: 2640
Geografisk sted: Acidophilic environments
hash skal smuldres ned i opvarmet olie/fedt... ellers skal du bare følge en normal opskrift - den eneste forskel er at fedtet har fået tilsat en ekstra indgrediens :P

Og husk at røre ordentligt rundt.

_________________
"I don't know if God exists, but it would be better for his reputation if He didn't." -Jules Renard
"Then there was LSD, which was supposed to make you think you could fly. I remember it made you think you couldn't stand up, and mostly it was right.“ -P. J. O'Rourk

http://www.hallucinogen.dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 14:11 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 17 feb 2004 13:36
Indlæg: 292
Geografisk sted: Tæt på Roskilde
Mezoi skrev:
Nej nej nej, hashen skal i smøret - varmen aktiverer noget inaktivt THC, samt det gør at det bliver ordentligt fordelt i pandekagerne. Der er ikke noget så nedern som at sluge en klump tjald, som man ikke lige fik smuldret helt godt... :D :shock:


Jeg har lavet det på begge måder, og jeg syntes ikke at der var noget forskel på smagen. Det er lidt nemmere at lade være, og hvis man samtidig propper choko-stykker i ligner det at der er dobbelt så meget i :)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 14:42 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 03 jun 2002 01:01
Indlæg: 130
Geografisk sted: Nordjyllands hovedstad
Choko-stykker i pandekager??
Grunden til at jeg foretrækker at opløse tjalden i smøret er at hvis man er flere til at dele kagen/pandekagerne/whatever, så er det lidt vildt at lige få en klump hash, man lige tror er en rosin eller lign, og så ender det med at man tåger rundt i en koger i flere dage (taler af erfaring :D ).
Desuden lugter det sgu godt når man varmer tjalden i smøret :D


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 14:50 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 17 feb 2004 13:36
Indlæg: 292
Geografisk sted: Tæt på Roskilde
Pandekager med choko-stykker... nice
Når vi laver pandekager skal der altid et eller andet ekstra i.
Jeg mener at man kan købe noget pandekagemix til amerikanske pandekager i fakta eller føtex, de smager monster fråderen, og sikkert gode med tjald i :P


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 09 apr 2004 23:40 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 16 maj 2002 01:01
Indlæg: 342
Geografisk sted: Viborg
Erstat noget af mælken med friskpresset appelsinjuice, og smid noget hakket mørk chokolade i. Det er rigtig lækkert hvis man er til orange smag. :P


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 apr 2004 16:20 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 17 jul 2000 01:01
Indlæg: 742
Geografisk sted: WONDERLAND!!! MOSTLY
vaffler smager 100 gange bedere,
man kan købe sådan noget ferdig lavet vaffel dej,
hvor der er til en 15/20 vaffler for en 10 korner eller sådan noget....
yam yam yam...
så lige en gang syltetøj og noget af det der dåse flødeskum hmm yamyamyam


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 13 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
POWERED_BY
Danish translation by Olympus DK Team
[ Time : 0.031s | 11 Queries | GZIP : Off ]