Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Dette forum bruges til alt andet, der ikke har noget med de andre fora at gøre, ligefra planlægning af ture, musik, brugbare råd, arrangementer oma. Der forventes et vist informationsniveau til gavn for andre.

Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 18 mar 2009 09:57

Hey!

Så der var nogle kloge hoveder inde, omkring computere. Så vil da lige prøve lykken her :)

Har en Fujitsu-Siemens bærbar som pludselig skriver "Lydoutputenhed ikke installeret", nede i ikon linjen. Mit spørgsmål er så, kan nogen hjælpe med at finde en driver, opdatering eller hvad der skal til?

Det er en Fujitsu Siemens Amilo, med Vista! :cry: :?
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Dr. Phibes » 18 mar 2009 10:28

Google dog fejl-meddelelsen! :sucks:
Dr. Phibes
Insane psychedelia user!
 
Indlæg: 4843
Tilmeldt: 18 april 2001

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 18 mar 2009 10:29

Det har jeg prøvet, desværre uden held :cry:

Jeg har fundet nogle links, med drivere og opdateringer som skulle løse problemet, men det hjalp ikke.
Så ville lige høre om der var nogle som ku' hjælpe eller havde haft samme problem .. :)
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Adolfro » 18 mar 2009 10:32

Har en ven som havde samme problem, men kan sku ikke lige huske hvordan det var at vi løste det hehe :D
Brugeravatar
Adolfro
Insane psychedelia user!
 
Indlæg: 1730
Tilmeldt: 09 januar 2009
Geografisk sted: Berlin

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Қeta-Smølfen » 18 mar 2009 11:28

Gå ind i enhedshåndtering og finde din lyd enhed og se egenskaber på enheden. Der burde stå hvad fejler er og hvorfor den ikke kan installeres. Prøv evt. og slet hele enheden i enhedshåndtering og tilføj den igen, hvis den virker burde Windows selv finde drivere på din computer og installere det. Eller så må du igang med en komplet reinstallation. Og hvis det så stadig ikke har løst det så skal du have sendt den til reparation da det så nok er lydkortet der er brændt af.

Arbejder selv med og reparerer bærbære computere :)
Brugeravatar
Қeta-Smølfen
Dope Lord
 
Indlæg: 836
Tilmeldt: 09 marts 2007
Geografisk sted: Under svampen i smølfeland

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 18 mar 2009 11:43

Det var godt nok mærkeligt, først skrev den jo "lydoutputenhed ikke installeret". Så tænkte jeg bare lort, kigger på det senere, og smækket den sammen så den gik i standby.

Da jeg så åbnede den her igen, skrev den det ikke, og vupti lyden var på igen. Underligt!?!
Vista er og blir' noget fucked pis!

Ketasmølf, ved du noget om hvorfor den har gjort det?

Tak for svarene ellers .... ! :)
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 18 mar 2009 11:56

Eller det vil sige, at lyden ikke helt er kommet igen. Der er lyd, men det lyder som om at man holder hånden for højtalerne, som om lyden ikke kan komme rigtigt ud ??!
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Қeta-Smølfen » 18 mar 2009 14:11

Nej det kan være flere ting som er skyld i det. Men som regel er det et driver problem. Vil andbefale at reinstallere hele maskinen og så opdatere dine lyd drivere til slut. Det burde løse problemet.
Brugeravatar
Қeta-Smølfen
Dope Lord
 
Indlæg: 836
Tilmeldt: 09 marts 2007
Geografisk sted: Under svampen i smølfeland

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Portuz » 18 mar 2009 15:45

Қeta-Smølfen skrev:Nej det kan være flere ting som er skyld i det. Men som regel er det et driver problem. Vil andbefale at reinstallere hele maskinen og så opdatere dine lyd drivere til slut. Det burde løse problemet.


Jeg kan simpelthen ikke fatte du arbejder med computere og kan give sådan et råd!!!!!

Find det præcise navn på dit lydkort, derfra kan du finde en driver. Det har hver evig eneste gang kunne gøre det for mig.
Brugeravatar
Portuz
Insane psychedelia user!
 
Indlæg: 1672
Tilmeldt: 23 januar 2006

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 18 mar 2009 16:37

Okay tak portuz. Vil sige at reinstallere hele maskinen, lyder i mine øre som et for stort indgreb for et så "lille" problem.
Men finder ud af hvad lydkortet hedder, og så henter en driver :) Må vel kunne gøres på Siemens egen side..
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 18 mar 2009 16:46

Jeg har nu prøvet at søge efter opdateringer på nettet+computeren, men jeg har allerede den nyeste.

Jeg opdaterede den ved at højreklikke på Denne computer - Enhedshåndtering - højre klik på lydkort, og søge efter opdatering.

Men lyden er jo stadig ikke god, og jeg har den nyeste, så hvad gør jeg så? :/
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Қeta-Smølfen » 18 mar 2009 16:52

Portuz skrev:
Қeta-Smølfen skrev:Nej det kan være flere ting som er skyld i det. Men som regel er det et driver problem. Vil andbefale at reinstallere hele maskinen og så opdatere dine lyd drivere til slut. Det burde løse problemet.


Jeg kan simpelthen ikke fatte du arbejder med computere og kan give sådan et råd!!!!!

Find det præcise navn på dit lydkort, derfra kan du finde en driver. Det har hver evig eneste gang kunne gøre det for mig.


Netop fordi jeg arbejder med at reparere computere kan jeg give sådan et råd. For det er sådan set vores løsning på halvdelen af de maskinen vi laver. En reinstallation løser altid de fleste fejl og det er en go' måde at udelukke fejl på. Og vi reinstallere kundernes computere uden at blinke da det er den nemmeste og hurtigste måde at udelukke fejl på.

Men ja det er måske lidt voldsom for de fleste brugere at reinstallere hele sin maskine, men så er det heller ikke slemmere. På langt de fleste bærbare kan man blot køre en recovery som tager en halv time at køre og så er maskinen ellers tilbage til fabriks standart og alle drivere er installeret og virker som de skal. Og virker det så stadig ikke efter en reinstallation kan man så konstatere at det er en hardware fejl der er skyld i problemet.
Brugeravatar
Қeta-Smølfen
Dope Lord
 
Indlæg: 836
Tilmeldt: 09 marts 2007
Geografisk sted: Under svampen i smølfeland

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Portuz » 18 mar 2009 16:58

Bl0dpump skrev:Okay tak portuz. Vil sige at reinstallere hele maskinen, lyder i mine øre som et for stort indgreb for et så "lille" problem.
Men finder ud af hvad lydkortet hedder, og så henter en driver :) Må vel kunne gøres på Siemens egen side..


Find din egen spand på deres hjemmeside og fortæl hvilket lydkort du har i.
Brugeravatar
Portuz
Insane psychedelia user!
 
Indlæg: 1672
Tilmeldt: 23 januar 2006

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Anus Rytteren » 18 mar 2009 17:03

prøv at lave en system gendannelse til dagen før det skete virkede på min.. det skete på min da jeg intallerede den nyeste driver. samme med dig?
Brugeravatar
Anus Rytteren
Junior medlem
 
Indlæg: 18
Tilmeldt: 13 december 2008
Geografisk sted: Sjælland

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Hodja » 18 mar 2009 20:28

Jeg har netop reinstalleret en fujitsu siemens computer. På deres hjemmeside har de et support afsnit, der kan man skrive sin computers serienummer ind. Derefter ryger man ind til en oversigt over alle drivere i netop din computer. Derfra er det så bare at hente dem fra siden og installere dem..
”What hashish gives with one hand it takes away with the other: that is to say,
it gives you power of imagination and takes away the ability to profit by it”

(Baudelaire 1860).
Brugeravatar
Hodja
Dedikeret medlem
 
Indlæg: 650
Tilmeldt: 11 august 2008
Geografisk sted: Primært Pjort

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 19 mar 2009 17:20

Kan godt være det lyder total n00b, men hvordan finder jeg ud af hvilken Amilo min præcis er?
Kan se på Siemens hjemmeside at der findes mange forskellige. Flere Serier osv.

Har ikke kassen til præcis denne bærbar, da det er en jeg har fået. Så kan ikke se det der.

Kan jeg tjekke det på computeren et sted? Har været inde i Kontrolpanel - System. Og Enhedshåndtering. Der kan jeg ikke finde noget.
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Қeta-Smølfen » 19 mar 2009 17:37

Kig i bunden af computeren. Der burde stå hvilken model det er. Og så skriver Pivo_Cerveza du bare kan indtaste dit serienummer på deres hjemmeside. Dit serie nummer finder du også i bunde af maskinen ;)
Brugeravatar
Қeta-Smølfen
Dope Lord
 
Indlæg: 836
Tilmeldt: 09 marts 2007
Geografisk sted: Under svampen i smølfeland

Re: Lydoutputenhed ikke installeret!?!?

Indlægaf Bl0dpump » 19 mar 2009 20:44

Nårh ja, selvfølgelig ... ! Tror ikke jeg er helt frisk idag da! :P
Men tak for det, jeg skriver lige ID Og navn ind og finder en driver, hvis det ikke virker, smider jeg nok lige en post mere :)
Clean - Det er den bedste følelse i verden, at vide man SELV kontrollere!
Brugeravatar
Bl0dpump
Insane psychedelia user!
Emne Forfatter
 
Indlæg: 1542
Tilmeldt: 11 september 2008
Geografisk sted: Tilbage i O'ense


Tilbage til Generel diskussion

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster