Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 25 jul 2025 06:29

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 25 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2
Forfatter besked
 Titel:
Indlæg: 28 jan 2007 03:46 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5100
Nekroflora skrev:
Tak for alle jeres råd, men vil bare gerne høre om det smør der - ville det være en mulighed?

Eventuelt en lille opskrift på det (har læst smør og hamp i en gryde, men lidt udførlig med opblanding)

Hampsmør (luxus):
Brug gode og evt. friske skud til denne smør.
500 g. alm. smør
25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud.
Smelt smørret landsomt i en gryde.
Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden og hold smøret flydende i 20 min indtil smørret får en
grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på!
Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time.
Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter.
Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt.
Si smørret.
Gem bladmassen.
Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet.
Når den er blevet kold så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren.

Hampesmør almindelig:
Her bruges rester, gamle skud og blade, enten hvis man ikke har andet eller ikke kan nænne
og bruge de friske 'urter'
500g smør
2-3-400g Pot/trim/blade
ca. 1 - 1 1/2 liter kold vand
Find en stor gryde og hæld vand og smør i.
Varm langsomt op mens du lidt efter lidt smider hampen i under omrøring.
Hampen skal være dækket af vand, så hvis det er nødvendigt så hæld en sjat kold vand i.
Lad smør/vand/hampen koge let op under omrøring, så skru ned på et lavt blus og lad det hele
simmer i mindst 4 timer, kik forbi regelmæssigt løft på låget og rør rundt (må ikke koge)
Så hiver du låget af gryden og lader så meget som muligt af vandet dampe af - ned gennem
en fin si og gem resterne til din chai.
Smørret smider du i en fryser eller køleskab - når det er blevet kold ligger smørret på toppen
og kan skabes af og evt. fryses - og tager det frem når du skal bruge det til dine kager.
Vandet kan sammen med bladmassen brues i en pot-chai, der er stadigvæk en del nol i.

Respekt til Bwana for opskriften.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 28 jan 2007 20:19 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 02 nov 2006 03:03
Indlæg: 74
Geografisk sted: Danmark.
Jeg kan vel bare dividere begge to, hvis jeg ikke besidder så meget cannabis?

Og hvis jeg bruger en god ryger, skal jeg vel bare tage den første?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 28 jan 2007 21:04 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 feb 2003 02:01
Indlæg: 2902
Geografisk sted: Et brostenskast fra Staden
Nekroflora skrev:
Jeg kan vel bare dividere begge to, hvis jeg ikke besidder så meget cannabis?

Og hvis jeg bruger en god ryger, skal jeg vel bare tage den første?


Jo


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 28 jan 2007 21:08 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 02 nov 2006 03:03
Indlæg: 74
Geografisk sted: Danmark.
Tusinde tak for alle besvarelserne, nu skal jeg i køkkenet :wink:


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 29 jan 2007 16:31 
Som jeg laver cannasmør

10-15 L gryde

Fyld den med en bærepose trim og skud, dæk det grundigt med vand og lad det simre ved lav varme i 45 min til en time.

Hæld 3 pakker lurpak smør i gryden (skal være rigtig smør) og lad det stå og simre videre i 1-1½ time og lad det så køle let ned før du sir massen i et klæde.

En masse smør vil side i bladmatrialet, dette vrider du ud og hælde ren kogt vand igennem så du får alle fedt stofferne med ud.

Stil det hele i køleskabet natten over og smøren vil ligge på toppen af vandet som en stiv plade, pak det og frys det du ikke skal bruge.

Dette produckt er ikke mere holdbart end alm smør, det har en tydelig farve og markant duft af cannabis.

Kogningen er med til at opløse og nedbryde en del af klorafylen i bladmatrialet og fjerner meget det grønne smag, så cannabis smagen træder mere i karekter og virker mere ren.

Har prøvet med korte kogetider og endt med et smør produkt der smagte mere af legusterhæk end cannabis, så jeg vil anbefale den lange kogetid i vand frem for at starte i smør og det minimere risikoen for at det brænder på eller bliver branket.

MVH
Piercer


Top
  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 25 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team