hey alle sammen.
her igår lavede jeg en omgang guldkakao.
da jeg skulle "tilberede" hashen, gjorde jeg det at jeg nuldret det ned i lidt smetede margarine, og lod det stå under svag varme (2/10), i ca 10 min. lavede så derefter kakaoen i samme gryde. lod hele gryden stå igen under svag varme (2/10) i ca 25 min.
og så skulle det jo også drikkes, og smagen var også fin, men efter ca en halv kop begyndte det er brænde helt vildt i min hals, og det blev værre hver gang jeg drak.
men efter en 2 timers tid, begyndte det at virke... og wooooooww jeg blev klasket, det var helt vildt. og her i skolens første time, hvor jeg bare sad og stenene kunne jeg mærke at jeg faktisk stadig var skæv, så det er heftigt nok det kakao der.
nårh, men mit spørgsmål er så, om der er nogen der ved hvad jeg kan gøre anderledes for at undgå at det brænder i halsen, så jeg kan "nyde" min kakao mere??
