Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Nol og bagning
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=34801
Side 1 af 1

Forfatter:  Gustengul [ 19 nov 2010 21:58 ]
Titel:  Nol og bagning

Jeg står og skal til at bage en kage, og jeg har en masse lækker nol til formålet, men virker dette? Jeg synes altid mit nol smager af sprit, er det muligt at maskere denne smag?

Min omgangskreds er helt tør hvad hash angår, så jeg vil helt klart foretrække en opskrift hvor nol virker :)

Forfatter:  Røvkussen [ 19 nov 2010 22:02 ]
Titel:  Re: Nol og bagning

Nol virker på sammen måde som hash/pot gør i kager. Det skal bare mikses med noget fedtstof under opvarmning. Hvis dit nol smager af sprit, kan det måske ha' noget at gøre med at isoen ikke er ordentligt fordampet. Hvis det altså er isonol...

Forfatter:  Gustengul [ 19 nov 2010 22:24 ]
Titel:  Re: Nol og bagning

Nej, det er trukket med sprit, deraf smagen :)

For mig at se, er det en generel ting, men det kan jo være, det bare er mig. Men mit nol smager altid lidt af det, jeg trækker det med. Det er slet intet problem ved rygning, men det er pænt træls at smage på.

Selve proceduren har jeg styr på, sværger selv til smør og hash i kager, men jeg vil gerne høre om smagen varer ved efter bagning.

Forfatter:  Røvkussen [ 19 nov 2010 22:31 ]
Titel:  Re: Nol og bagning

Ja, men er du sikker på alt spritten er væk så? Mit nol smager aldrig af opløsningsmidlet jeg har brugt til ekstraktionen...

Forfatter:  Gustengul [ 20 nov 2010 00:06 ]
Titel:  Re: Nol og bagning

Ja, det er jeg ret sikker på. Jeg plejer at fjerne spritten ved vandbad, og jeg fjerner det ikke førend selve hashen ligger og bobler i skålen.

Personligt har jeg aldrig smagt nol, der ikke smagte af ekstraktionsmidlet, men nu graver du tvivlen frem. Jeg var bare overbevist om, at smagen ville være der for evigt. Jeg tror jeg vil lade den stå et par døgn for sig selv og så se hvad der sker - og bage med det uanset resultatet, så må det briste eller bære :)

Forfatter:  Mr.Cookie [ 20 nov 2010 21:06 ]
Titel:  Re: Nol og bagning

Hvordan er det lige med det denaturerings middel der bliver tilsat sprit? Fordamper det sammen med sprit? Eller bliver det tilbage i dit udtræk? Hvis det gør villle jeg ikke spise det , da det vist bliver tilsat sprit for at man ikke skal kunne drikke det.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/