Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Spise cannabis
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=41914
Side 1 af 1

Forfatter:  hammerlammer [ 28 aug 2012 17:33 ]
Titel:  Spise cannabis

Hey

Først og fremmst vil jeg gerne sige, at jeg nok ikke er typen der hører til herinde eller kommer til det. Jeg ryger en del bønne, men går ikke op i det på anden måde. Det gør jo også, at jeg ikke ved det store om produktet.

På det seneste er jeg kommet til den løsning, at man for at blive skæv ligeså godt kan spise sit hash, for det er primært rusen jeg er ude efter. For mig er der flere fordele:

- Jeg kan komme det i min mad og min drikke. Det synes jeg er drøn hyggeligt at være fælles om, ligesom en god pind kan være.
- Jeg kan spise det hvor som helst uden nogen opdager det. En tændt joint er ikke lige populær alle steder.
- Det er ikke så beværligt og kræver ikke så store remedier. Man kommer desuden ikke til at hørme af Hamp in case man skal snakke med folk man nu møder.

Jeg har læst mig frem til, at man gennem oral indtagelse optager al THC. I en joint går meget jo op i røg. Derfor undrer det mig, at jeg skal spise måske en klump på et gram for at opnå samme effekt som en lille skolejoint. Det burde jo være omvendt.

Hvorfor er det man opvarmer hashen først? Gør det, at man bliver mere skæv når man spiser det? THCen fordamper vel, så det undrer mig. Hvad er mest populært at spise? Pot? hash? Skunk? Og hvad har den bedste effekt i forhold til prisen. Og hvorfor skal det altid indtages "med noget" f.eks. kage eller kakao. Og hvorfor riste det i smør, som der står nogle steder? igen, så fordamper THCen vel bare?

Jeg håber i kan hjælpe en lallende amatør som egentlig bare holder af at chille her og der :)

m.v.h

Forfatter:  Kiwi [ 28 aug 2012 17:44 ]
Titel:  Re: Spise cannabis

Det er korrekt at du optager mere THC gennem oral indtagelse frem for at ryge det, men trippet vare MEGET længere "4-12 timer +" alt varrierende af hvor meget cannabis du har tænkt dig at benytte. Det sker på grund af at mavesyren stille og roligt nedbryder cannabisen og derefter går i blodet. Du skal være meget opmærksom på dine doseringer når du skal indtage det oralt da du sagtens kan bad trippe på en for stor dosering. Grunden til at du varmer hashen først er at gøre den lettere opløselig når du skal nolder eller stege det ind i smøren. Grunden til at man bruger smør til at stege cannabisen ind med er at cannabis er polært og skal derfor blandes med noget upolært, ting som vand osv kan cannabis ikke opløses med. Du steger derfor din cannabis ind i fedtstoffet og køler den ned hvis du vil gemme det til en anden gang du skal bage, eller blot tilsætte din blanding til din kage blanding eksempeltvis. Da du er ny og sikkert helst vil undgå organiske materialer som fx skunk der er på panden vil jeg foreslå hash, da hash er ekstrakt og normalt ikke indeholder stikle osv. :) Håber du kan bruge det til noget.

- Kiwi

Forfatter:  Bo Dega [ 28 aug 2012 23:19 ]
Titel:  Re: Spise cannabis


Jeg har læst mig frem til, at man gennem oral indtagelse optager al THC. I en joint går meget jo op i røg. Derfor undrer det mig, at jeg skal spise måske en klump på et gram for at opnå samme effekt som en lille skolejoint. Det burde jo være omvendt.


Det er omvendt...

Som det bliver sagt så slår en kage (når den virker) altså en del hårdere. Du skriver man kan spise det hvor som helst uden at nogen opdager det; det er imo ikke optimalt at koge ud i din kage et sted hvor der er 'fremmede'. Det meget nemmere at 'styre' jointrygning, også blandt andre. Hvis du ikke vil opdages/tages i at være skæv er en kage ikke vejen.

Forfatter:  frækfyr [ 29 aug 2012 00:48 ]
Titel:  Re: Spise cannabis

Oral indtagelse slår en del hårdere end rygning. Rusen sætter dog ind meget hurtigere ved rygning og det kan derfor umiddelbart virke kraftigere. Ved oral indtagelse er min erfaring at rusen kommer snigende efter godt en time.
Jeg foretrækker klart at bruge klump når det gælder oral indtagelse. Min sædvanlige fremgangsmåde;

- Dæk bunden af en lille sovsegryde med et tyndt lag flydende becel smør (ikke den fedtfattige). Varm det op, dog uden at det begynder at koge/boble meget op.
- Smuldr dit hash i (plejer at bruge cirka 0,5 g pr. person)
- Når alt hashen er godt optaget i smøren hælder du mælk i og til sidst kakao-pulver (nesquick er luksus)
- Nyd drikken varm eller kold

Aner ikke om det her er relevant eller om du overhovedet efterlyser en opskrift? men jeg havde altså lige lyst til at skrive det ned.
Ps. Hvis du prøver at søge lidt herinde så er der en del opskrifter på både kage og kakao med hash i som er noget bedre end min korte forklaring.

Forfatter:  Nørden [ 29 aug 2012 07:36 ]
Titel:  Re: Spise cannabis

Grunden til at man bruger smør til at stege cannabisen ind med er at cannabis er polært og skal derfor blandes med noget upolært


Det er altså noget værre vrøvl det der. Den gængse tommelfinger-regel er at polære og upolære midler generelt ikke mixer særligt godt! Der er dog mange ting der spiller ind og bestemmer et molekyles opløselighed i et specifikt opløsningsmiddel, så ovennævnte tommelfingerregel er kun en pointer, som gælder i mange men ikke alle tilfælde. THC er en upolær vandafvisende olie, og det er netop derfor at det er fedtopløseligt... THC er desuden opløseligt i de fleste organiske opløsningsmidler, særligt opløsningsmidler med lav til ingen polaritet. THC opløses ganske glimrende i alkoholer så lad vær' med at hælde øl eller vodka i jeres bong istedet for vand... det ville i blive kede af, hehe :P

Anyways, din hash-rus bliver meget bedre hvis hashen smuldres i noget fedtstof og får lov til at stå og trække lidt i det ved varme, fremfor hvis du bare sluger klumpen som den er. Der er flere forklaringer på dette og nok den mest åbenlyse er at det simpelthen går hurtigere igennem mavesækken og hurtigere kommer ud i kroppen og blodet på denne måde. Hvis man sluger en hel klump skal mavesyren fortærre sig vej gennem klumpen inden det hele er blevet optaget i kroppen. Hvis det istedet er opløst i fedt/olie inden det når mavesækken, så ryger det meget hurtigere igennem og videre ud i systemet.
Og nej, hvis du gør det ordentligt skal du ikke være bange for at fordampe al THC'en når du kokkererer med hash, tværtimod vil du opleve at din guldkakao faktisk bliver mere potent ved at du lader den komme helt op og koge under lidt tryk. Dette skyldes at cannabis-planten faktisk producerer THCA og slet ikke THC, som alle tror. THCA er THC-syre, altså THC med en carboxyl-gruppe der sidder på. THCA er slet ikke ligeså psyko-aktivt som THC, så for at få det virksomme stof THC fra THCA skal carboxyl-gruppen fjernes. Dette sker automatisk ved 106 grader celsius hvor THCA bliver til THC + CO2 + H2O. Når man ryger hash/skunk/pot så sker dette naturligvis helt automatisk, da gløden i jointen er meget varmere end 106 grader. Når man kokkererer med hash er man dog nødt til manuelt at sørge for at THCA har været oppe på den temperatur hvor det nedbrydes til THC CO2 og H2O. Man skal heller ikke fyre helt uhæmmet op for varmen. Jo mere varme jo hurtigere fordamper THC'en. THC begynder at koge ved temperaturer mellem 180 og 200 grader celcius og det er når man kommer op over de her temperaturer at man kan begynde at bekymre sig om fordampningen måske går for hurtigt. Det går dog stadig forholdsvis langsomt ved 180-200 grader og du kan sagtens bage en god chokolade-kage med hash i og give den 20-30 min i ovnen ved disse temperaturer, uden problemer... Iøvrigt så koger/bobler almindeligt smør ved mellem 110 og 120 grader celsius. Dette er tilstrækkeligt til at omdanne THCA til THC, så når man kokkererer med cannabis er det en god idé at koge det igennem i noget smør, bare hold øje med at det ikke bliver brunligt/brænder på :)

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/