Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Hash og madlavning
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=44567
Side 1 af 2

Forfatter:  GanjaLover [ 23 apr 2013 02:52 ]
Titel:  Hash og madlavning

Hej Psych.


På det sidste har jeg været meget interesseret i madlavning med hash, specielt kage. Jeg har læst op på nogle forskellige opskrifter og eksperimenteret, jeg har endda opnået adskillige tilfredsstillende resultater. However, mit mål er at lave en "custom" kage, sætte mit eget præg på og lave en kage der ikke alene har en unik smag uden hash, men en kage der ikke smager voldsomt meget af hash, da jeg ikke just syntes at smagen er hash er den bedste.

Anyway, long story short, vil jeg vide om det er muligt at lave glasur med smeltet magarine, så jeg også kan komme hash i glasuren, ikke meget, men det er jo et eksperiment.

Og så vil jeg gerne vide hvordan man håndtere medlavning med grønt, om det fungerer på samme måde.

Jeg deler gerne min opskrift når jeg opnår et tilfredsstillende resultat. Det er måske nogle usædvanlige spørgsmål, men som sagt er mit mål blot at få lavet en rigtig god hashkage, som har sin effekt, men hvor det ikke kan smages. Jeg har allerede opnået uforventede resultater.

Takker på forhånd.

Forfatter:  Slaskefar [ 23 apr 2013 09:32 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Jeg har absolut intet at bidrage til tråden, men jeg bumper den lige og holder mig opdateret! :D

Forfatter:  Randomname [ 23 apr 2013 12:07 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Helt sikkert vigtigt med et bump - efter 5 timer, fra nat til morgen. :P

Glasur af smeltet margarine lyder, mildt sagt, voldsomt klamt. Du kunne måske se på noget cheesecake (mascarpone er 75% fedt) eller kager med smørscreme, som fx nogle honningkager har. Det er ihvertfald umiddelbart mit bedste bud. :)

Forfatter:  Joe_biden [ 23 apr 2013 14:08 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

lav en kage, på lige den måde du vil, masser af fedstof, så brug en morter til at knuse hashen og kast det i dejen lige før det ryger i ovnen :)

Forfatter:  Socialisten [ 23 apr 2013 14:11 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Jeg er altså lige nød til at modsige der her engang Joe, for jeg må ærligt indrømme at det er bedre ide at opløse hashen i fedtstoffet der skal i kagen vs. bare at smide det i dejen. Så kan du kontrollere hvorvidt det bliver ordentligt opløst.

Forfatter:  Joe_biden [ 23 apr 2013 14:30 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

måske, der virker for mig og jeg har prøvet alt muligt hokus pokus, med at opløse det i fedt og smør og olie, men synes sku det virker heeeelt fint bare at smide det i dejen, det er også langt nemmere

Forfatter:  Stanhope [ 23 apr 2013 14:38 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

måske, der virker for mig og jeg har prøvet alt muligt hokus pokus, med at opløse det i fedt og smør og olie, men synes sku det virker heeeelt fint bare at smide det i dejen, det er også langt nemmere


Smøret til en kage skal jo smeltes lige meget hvad..... Så om man skal vente 5 min. mere på at hassssen lige bliver ordentligt opløst synes jeg sgu ikke er specielt besværligt. Men det er vel en smagssag.

Forfatter:  Joe_biden [ 23 apr 2013 14:42 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

ja, men hvis man bruger en morter får man jo "hash støv" det bliver opløst heeelt fint i dejen. det skal ikke nolles

Forfatter:  Stanhope [ 23 apr 2013 14:44 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Hvis det er nolle-tiden du er træt af, så fair nok.... Men det gør nu ikke mig så meget. Hver sin smag

Forfatter:  Mr.Cookie [ 23 apr 2013 14:49 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Jeg forstår ikke at i så gerne vil bruge hash i kagerne /maden. Slet ikke på nutidens hash marked hvor der kan være alt muligt lort blandet i.
Jeg foretrækker selv helt klart at bruge cannabis skud, også selv om jeg selv laver hash nu og da. Cannabis kan nemt vaskes fri for bitterstoffer, i vand, så det kommer til at smage rigtig godt, og det er uanset om man bruger hele topskuddet i kagen, eller laver cannabis smør ell. andet.

Forfatter:  Joe_biden [ 23 apr 2013 14:50 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

nej, du kan bare UMULIGT nolle ligså fint som du kan knuse det, og jo mindre stykkerne er jo hurtigere og bedre bliver hashen optaget, derfor foretrækker jeg at knuse det.

Forfatter:  Stanhope [ 23 apr 2013 15:07 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

nej, du kan bare UMULIGT nolle ligså fint som du kan knuse det, og jo mindre stykkerne er jo hurtigere og bedre bliver hashen optaget, derfor foretrækker jeg at knuse det.


Dude, det er jo derfor man opløser lortet.......

Forfatter:  Joe_biden [ 23 apr 2013 15:22 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

dude, det er jo derfor man ikke behøver opløse lortet fordi man bare smider det i dejen ;)

jeg siger ikke en måde er bedre end den anden, jeg siger bare hvorfor jeg gør som jeg gør - for det er nemmere (i hvert fald hvis man er indehaver af en morter).

Forfatter:  Bubber [ 23 apr 2013 19:54 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Jeg forstår ikke at i så gerne vil bruge hash i kagerne /maden. Slet ikke på nutidens hash marked hvor der kan være alt muligt lort blandet i.
Jeg foretrækker selv helt klart at bruge cannabis skud, også selv om jeg selv laver hash nu og da. Cannabis kan nemt vaskes fri for bitterstoffer, i vand, så det kommer til at smage rigtig godt, og det er uanset om man bruger hele topskuddet i kagen, eller laver cannabis smør ell. andet.


Gør du det på samme måde som mig eller har du fundet på noget endnu smartere?

Tag buds, margerine og vand i en gryde. Lad det småkoge en halv time. Helt det gennem en si. Lad det afkøle. Pil den størknede THC holdige margerine af og bag en kage af den.

Forfatter:  Mr.Cookie [ 23 apr 2013 20:10 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Jeg gør det lidt anderledes. Jeg koger buds i vand, smider vand ud, koger i nyt vand, smider vand ud, koger i nyt vand, smider vand ud. Skyller også urten mellem kogningerne med rindende vand. Det gør at jeg kan rense urten så meget at det slet ikke giver mere grøn brun farve fra sig hvis jeg koger i vand igen. Derefter laver jeg så cannabis smør, igen med vand. Men ofte laver jeg bare kager af de ren vaskede buds som lige får en tur i blenderen( husk at vride vand ud først), og så er de klar til at komme i dejen. Det smager overraskende godt i nogle opskrifter. Mine favorit kager at lave er en simpel peanutbutter småkage, som jeg egentlig ikke synes er værd at spise uden urt i, men med urt er de fantastiske. Jeg har vist postet opskriften her inde på et tidspunkt.

Edit : Når jeg laver cannabis butter , så laver jeg altid kager af urten der blev til overs efter smørret er færdigt. For det fuldstændig umuligt at få al styrken fra skudene over i smørret. Et gæt er at mellem 10-30 % stadig er i skudene. Derfor foretrækker jeg at bruge hele de renvaskede skud, for så skal jeg kun bage en opskrift.

Forfatter:  Bubber [ 23 apr 2013 20:14 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Bliver krystallerne siddende på budsne gennem den process? Det lyder da helt vildt, hvis man kan gøre sådan uden at miste en masse aktive stoffer.

Forfatter:  Mr.Cookie [ 23 apr 2013 20:22 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Ja, de bliver hvor de er. De er vandskræk, så de klamrer sig til skudene. :)
Selv med det urt som jeg har grinded og vaporised, kan jeg vaske 3- 4 gange uden at miste nævneværdig styrke. Der går jeg dog lidt mindre voldsomt til værks. Varme op til 60-65 grader, hvile, hælder vand fra, repeat repeat repeat.

Forfatter:  Bubber [ 23 apr 2013 20:26 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Sygt nok. Det skal jeg helt sikkert prøve.

Forfatter:  Mayne [ 24 apr 2013 22:26 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Knuse hash?, hvad for noget tørt hash ryger du? hvis jeg prøvede at morter min tjumme vil jeg få en hash pandekage, med mindre klumpen har været i fryseren eller lign.

Forfatter:  mandenmedleen [ 17 aug 2013 14:17 ]
Titel:  Re: Hash og madlavning

Jeg forstår ikke hvorfor man vil lave mad med hash hvis man ikke kan lide smagen, så er der da andre og behageligere måder at indtage THC på... men derfor vil jeg da lige nævne et par ting der fungerer godt:

Glasur er blevet nævnt, det fungerer det fint at opløse hash i smøret i denne glasur: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifts-service/ugemadplan/visopskrift_ugemadplan.php?id=241 , hvis man også putter hash i kagen, kan det måske være smart at bruge skunk i glasuren, både for smagens skyld og fordi det er vigtigt at spise varieret.

Bernaise: hvis man dyrker selv, så kan man med fordel gemme afklippede blade og lig. og lade det simre i smøren når man klarer den til bernaise, vi kalder det bernHaze...

bon appetit

Side 1 af 2 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/