Piro skrev:
Hej @ Hector.
Det lyder jo meget logisk, jeg troede man på en eller anden måde kunne måle styrken.
Jeg lagde mærke til, at du siger en kogetid på 10 minutter, hvorimod men på Youtube, siger 6-8 timer. Det skulle gøre smøret mere potent, eller? Jeg syntes dine 10 minutter lyder lettere. Bruger du købte plader, eller hjemmedyrket hash?
Ok. Jeg fortæller det hele en sidste gang med kort.
Tag 1 gram skunk (Hvis det er hash så ca. samme mængde, hvis det er svag pot skal der ganges lidt op).
Findel materialet.
Varm det i ovn ved 110 grader i en time (ved faktisk ikke om man kan decarboxylere hash på samme måde, kommer nok an på om det er varmepresset eller koldpresset).
Varm det ved middelvarme i en gryde med 50 gram smeltet smør.
Du har nu 50 gram grønt smør, hvor du skal bruge 5-10 gram smør for at blive skæv.
Altså det kan ikke forklares mere simpelt og du har efterhånden fået det samme svar på virkelig mange forskellige måde nu.