Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 20 jan 2019 23:00


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 sep 2018 10:08 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 06 okt 2015 12:35
Indlæg: 596
Ja, det kan man sagtens. Og det virker mindst lige så stærkt, som når man ryger det på en glaspibe. Jeg vil endda sige at det virker lidt stærkere.

Jeg har købt mig en ny vaporizer (Flowermate V5.0S Pro), hvor man frit kan regulere temperaturen. Jeg har afprøvet en masse forskellige temperaturer. Opiummen begynder at virke allerede ved 140 grader. Efterhånden som jeg hæver temperaturen ændrer virkningen sig lidt. Jeg tror det skyldes at opium indeholder mange gode stoffer, som måske fordamper ved forskellige temperaturer. Når jeg kommer op på 220 grader er der ikke mere tilbage.

Hvis du har en anden vaporizer, hvor man ikke kan variere temperaturen frit, så er det ikke noget problem. Du kan bare bruge de temperaturer, man normalt bruger til at ryge skunk. Start lavt, og hæv gradvist temperaturen.

Den opium, jeg køber, er ret hård i det. Ligesom hash, men den er mindre klæbrig. Jeg vil tro at man kan hakke den med en kniv, og lægge den direkte ned i kammeret. Men jeg benytter mig selv af en anden løsning. Min nye vaporizer har to patroner, som man kan komme ned i kammeret. Den ene patron er hul, så man kan fylde urter i. Den anden patron indeholder noget, der ligner vat. Det er meningen at man skal dryppe diverse olier i, som man så kan ryge. Men jeg drysser i stedet for hakket opium på vattet. Det fungerer fint.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team