Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Dårlig hash, eller sammenpresset pot?
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=56522
Side 1 af 1

Forfatter:  Django0803 [ 19 jun 2020 01:00 ]
Titel:  Dårlig hash, eller sammenpresset pot?

Hej

Jeg er ny herinde, håber at i kan hjælpe.

Jeg har købt 2 plader røg billigt fra staden, det er mørkegrønt, bliver lidt blødt når det varmes i hånden og har et euro stempel på. Troede jeg havde gjort et kup da det var via en jeg kender... det viser sig så at ham der solgte det til mig nok nærmere har gjort et kup.... for da jeg ryger en klump, på ca 0,7g bliver jeg ikke rigtig skæv, kan man mærke en blid meget let skæver i ca 15-20 min og så ingenting.. og det lugter af pot eller lidt skunk agtig.. men tænker om det er gammelt for det er lidt tørt, men når jeg river i det med rivejern er det helt grønt.. og det smager ikk af henna..

Hvad kan jeg gør? Syntes sku det er mange penge at smide ud.. har tænkt mange tanker om at rive det og blande med thc olie, eller en god røg, el skunk ved sku ikk hvad jeg skal gør..

Forfatter:  Buttkraken [ 19 jun 2020 01:22 ]
Titel:  Re: Dårlig hash, eller sammenpresset pot?

hvis du får lidt ud af det og ikke synes det smager for grimt, så ville jeg bare ryge det med noget skunk. Måske prøve at trække noget nol på det evt. Ellers ville jeg sgu desværre bare accepterer tabet. Ved mindre du tør tage tilbage og brokke dig.

Forfatter:  Fso [ 19 jun 2020 07:04 ]
Titel:  Re: Dårlig hash, eller sammenpresset pot?

At det ikke smager af henna vil jeg kalde for et plus.
Hvis det er en du plejer og handle med så gå tilbage og sige at det ikke virker, så må vedkommende jo selv finde ud af om du ska fortsætte med at handle ved ham eller finde et ny sted.

Forfatter:  Steve Holt! [ 19 jun 2020 12:56 ]
Titel:  Re: Dårlig hash, eller sammenpresset pot?

Enten prøv at byt det eller træk nol med iso eller kold/varm press.

Forfatter:  Koalabjørnen [ 23 jun 2020 22:29 ]
Titel:  Re: Dårlig hash, eller sammenpresset pot?

Køb noget drikke alkohol/ finsprit til menneskelig indtagelse ala. https://www.bottle-of-wine.dk/shop/1-li ... -583p.html

Riv din plade på et rivejern og hæld sprit og hash op i et henkogningsglas, rør rundt og lad det stå i nogle dage. Filtrer herefter indholdet igennem et kaffefilter, og fordamp væsken i et ildfast fad. Så burde du stå tilbage med noget brugbart THC olie af en art.

Du lyder ikke så erfaren omkring hash så lad mig give dig et par gode råd du kan støtte dig op ad indtil du får opbygget noget mere erfaring:

-Lad være med at købe mere end 1 plade ad gangen. Du kan altid tage tilbage et par dage efter og købe mere, hvis det virkelig er godt det du har købt.
-Køb dig en klump for 100-200kr og ryg en pind på det imens du er derinde for at smage og mærke om det er noget værd. Hvis det er godt , så kan du så komme tilbage og bede om at købe en plade af den ryger du fik tidligere.

God hash fås for tiden IKKE til under 4000kr for én plade.
Hvis det er billigere, så er du enten gode venner med en bagmand, eller det er bare ikke god hash.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/