Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 27 okt 2020 13:36


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 20 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 24 jan 2019 15:09 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
Hørte for et stykke tid siden en kammerat fortælle om nogen som i Amerika var begyndt at opdage sære sammentræf med samtaler de havde haft og ads og reklamer som de fik. De ville teste det og begyndte at snakke om longboards sammen over en Weekend uden at skrive eller søge på dem nogle steder.
Ifølge beretningen begyndte de, den følgende uge at se ads med longboards.

Som jeg plejer var jeg skeptisk men tænkte at det kunne godt være det foregik derovre, who knows. Jeg huskede dog at der var flere gange hvor jeg havde studset over mine egne reklamer, og hvordan filan algoritmen havde fundet ud af at lige dette var noget jeg gik og baksede med for tiden.

Derefter skete flere gange at noget komplet irrelevant som jeg havde nævnt i en samtale nogle gange, fandt sin vej ind på mine Facebook adds. Dagen før havde jeg lavet specielle krydrede popcorn med paprika m.m. som jeg havde taget med til håndbold aften, og kammeraterne spurgte flere gange hvad det var hvilket jeg sagde at det var popcorn med røget paprika og krydderier.
Dagen efter modtager jeg adds for specielle krydrede popcorn med paprika på Facebook, og der faldt tiøren!

Dagene efter blev det ved, vi havde snakket om Malmø dagen før og pludselig kommer der reklamer om Malmø og turismesteder der.

Så bliver jeg harm og begynder at søge om andre havde oplevet det samme, hvilket ikke tog længe at opstøve. Reddit er fyldt med eksempler, der er folk som har lavet tests som også påpeger statistiske udsving som umuligt kan betyde andet end de lytter med og opfanger keywords.

De er fornyligt også blevet slammet for at ville lave en feature som i smug tænder for telefonens bluetooth så de kan lokalisere folk uden deres vilje, og er pt. i en retsag med et andet techfirma som vist nok forsøger at bevise at de har søgt at samle info om folk som ikke er på Facebook samt netop at lytte og samle information på alle som er.
http://digg.com/2017/facebook-phone-microphone-ads

Det begynder at tegne dystopiske billeder når man også ser på Kinas socialcredit system samt Huaweis rygter mhp. at lave decideret hardware som er skabt til bagdøre således at du ingen chance har for at anonymisere dig selv, uden at skille den ad og pille og lodde.

Dem som solgte Blackphones Silentcircle er åbenbart også gået ned, og hjemmesiden virker i hvert fald ikke længere.

Er jeg blevet helt paranoid eller hvad og hvad er der egentligt man kan gøre?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 15:18 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 sep 2006 21:46
Indlæg: 2585
Well, siden 2004 har folk frivilligt delt deres information til Facebook. Det er en guldmine for datamining/intelligence. Og så kom der lige 10-års challengen, som jo er genial, hvis man skal teste en ansigtsgenkendelsesalgoritme (is that even a word?).
Jeg tror ikke du er paranoid, jeg tror blot, at vi er nået til det teknologiske udviklingspunkt, hvor vores internetrettigheder (for a lack of better word) ikke følger med virkeligheden. De fleste er ret care med deres færden på internettet, og det er selvfølgelig noget stater kan udnytte, svinske som de kan være. Gik folk en lille smule op i sikkerhed og privatliv, så ville de ikke have facebook. Det er jo et tilvalg, man kan sagtens leve uden facebook. Facebook gør det bare sindssygt let, sådan en internet drivethru for 'social omgang'. Og så har Facebook jo også lidt en gambling mekanisme indbygget, da det er viiiiiiiiiildt spændende at opdatere sit nyhedsfeed... https://www.theguardian.com/technology/2018/may/08/social-media-copies-gambling-methods-to-create-psychological-cravings


Det bedste du kan gøre, er sikkert noget med at have en server og VPN, så alt du tilgår ikke kan spores til dig. Og så selvfølgelig lade være med at have profiler, hvor du deler rigtig information om dig selv. Have krypterede emailapps osv. Der er sikkert et hav af guides derude, jeg er slet ikke skarp til det.

_________________
Når du har lortesmag i munden, så tag en cola til bunden

Hvis du ikke er i stemning til at tage stoffer, så kommer du formentlig heller ikke i stemning af at tage dem.
<@jimfear> jeg kom engang mens jeg dødløftede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 15:22 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 717
Jamen det er helt skævt hvad der foregår lige pt. En ting er at NSA masseovervåger os og har værktøjer kriminelle kan få, en anden ting er den kommercielle overvågning som Facebook, reddit, Wechat etc. Har gang i. Det er noget der personligt går mig en del på, hvilket også kommer frem under trips m.m. hvis jeg er i en presset situation af en art.

https://youtu.be/_eSAF_qT_FY

Ham her viser hvor slemt det praktisk står til. Kringlet og lidt uforståeligt for mig meget af det, men summa summarum er vidst at har man en Intel CPU kan der sendes en speciel custom made packet dertil, der kan give adgang direkte til ens PC.

Alt det her kombineret med Amazons megaposition på markedet for... Alt der kan købes PLUS deres Amazon web Services (fks dem der har Fortnite til at køre på deres servere, et spil der brang ind 2.1 milliard dollars i 2018)
Så kunne det godt blive ret noia på sigt. Altså, mere end det allerede er i stor grad.

Og godt nyt til kinesiske stikkere!!! https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... t2vj6C4-5U

Mht. VPN er jeg delvis enig, da man egentligt bare give andre adgang til ens data i stedet, der har man jo så lidt mulighed for at vælge hvem det skal være, modsat ens internetudbyder.

_________________
Min gamle flamme Lone led af svær kronisk forstoppelse som døde i fjor med 5 kg forhærdet afføring som de fandt under obducering


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 15:40 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
Var godt klar over at de længe har samlet information om vaner, klikmønstre m.m. men direkte at optage mine private samtaler, tænde min bluetooth for at finde mig uden min tilladelse er over stregen og selvom de ikke indrømmer det, så tror jeg at der er et blackmarket for sådan noget information, så hvis det ikke er igennem deres app det foregår skal der nok være andre mere moralsk forskruplede firmaer som går med til det. Hvordan det så ender på facebook er mig en gåde men mon ikke der er en slags feedback loop indenfor sådan en slags information, hvor legimiteten af ophavet på den, hurtigt forsvinder i mængden.

Og ja det er vildt hvor afhængig af feeden man kan blive, da den netop "fodrer" en med ting man statistisk set burde kunne lide eller blive påvirket af.

Skal helt sikkert til at begynde at beskytte mig mere. Havde jeg boet Kina var jeg med garanti havnet i en af deres "opdragelseslejre" (koncentrationslejre) sammen med 2/3 af de mandlige Uiguer på min alder, by now.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 15:48 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 sep 2006 21:46
Indlæg: 2585
Jeg mener, at der har været lidt tvivl om hvorvidt de optager eller ej. https://www.google.dk/search?client=opera&q=does+facebook+really+listen+to+your+conversations&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 der er lidt forskellig informationer der siger begge dele..

_________________
Når du har lortesmag i munden, så tag en cola til bunden

Hvis du ikke er i stemning til at tage stoffer, så kommer du formentlig heller ikke i stemning af at tage dem.
<@jimfear> jeg kom engang mens jeg dødløftede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 15:51 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
@Læbepomaden Tror bestemt også bare at det er toppen af isbjerget vi ser nu. Der er ingen tvivl om at det kommer til at blive værre, og valget er lidt imellem en deuce og en turdsandwich når det kommer til Kina eller USA men frygtbaserede handlinger er hvad de er, lige meget hvilket land som forsøger at presse dem igennem.

Det økonomiske system har været i et totalt gridlock siden at bankerne opdagede at de ikke kunne lave endnu en Cypern, hvor de bare direkte stjæler folks midler når de kommer i klemme, og det har vi Bitcoin + crypto at takke for.
Verdens ordenen er også i totalt gridlock fordi vi nu har udviklet hypersoniske misiler som ingen kan forsvare sig i mod, så skyder en først er chancen for at hele planeten går i sort, større end man skulle tro.

Dvs. bankerne har ingen steder at stjæle fra længere for at holde boblen kørende, udover planetens ressourcer og landene kan ikke længere bekrige hinanden så begynder at bekrige befolkningen igennem tyveri af frihed og informationer.

Det er opskriften på den perfekte katastrofe hvor ingen vil give sig, alle er enten i gæld eller vil kræve deres gæld og kun en til at betale som snart er løbet tør for fisk, rent drikkevand, landbrugsjord, og fornuftige mennesker.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 15:52 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 717
Der er også bare så mange der kan optage en. Altså når man downloader en calculator app nu om dage, er det hvertfald ikke mærkeligt hvis man får en besked på androids(som sikkert også gør det) hvor der står "vil du give appen tilladelse til at tilgå kamera, billeder, filer, mikrofon og din førstefødte?".

Kunne snakke om det her til året slutter og har til dels nok også tænkt mig at gøre det, men det er da også til at ens knold kommer på overarbejde i den her informations-alder altså...

_________________
Min gamle flamme Lone led af svær kronisk forstoppelse som døde i fjor med 5 kg forhærdet afføring som de fandt under obducering


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 16:04 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
Ja det er det har også tit undret mig over hvad de skal bruge det til, men ofte søger jeg udenom de mere suspekte aps.

Og ja man kan blive ved, men også svært at forholde sig til i længden når man skal have en hverdag kørende samtidigt. Spændende video mht. backdoors også! Undrer mig egentlig ikke at det også er implementeret i vores IT nu.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 16:19 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
Apropos lommeregner-apps


Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 19:37 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
FACEBOOK WON'T COMMIT TO NOT LISTENING TO YOUR CONVERSATIONS
454-page document addresses prevalent conspiracy theory about social network

Facebook has consistently denied allegations that it listens to its users' conversations through their phone's microphone, but a new document suggests the tech giant has not ruled out doing so in the future.
Facebook users have been sharing circumstantial evidence for several years that suggests Facebook snoops on their private conversations in order to deliver more personalised ads. In April, US lawmakers finally brought the concerns to CEO Mark Zuckerberg in a hearing about data misuse on the firm's platform.
The social media firm released a 454-page document this week to follow up with questions posed to Mr Zuckerberg, after he was criticised for evading some of the most important ones.


During the testimony, Senator Ted Cruz asked if Facebook activates, monitors, or captures data from a microphone without a user's knowledge and consent.
Facebook responded: "No, Facebook does not engage in these practices or capture data from a microphone or camera without consent."
A follow up question asked Facebook to commit to "not using its platform to gather such audio or visual information surreptitiously." Facebook did not answer the question, instead saying: "See response to [previous] question."
The comments are unlikely to quell concerns that Facebook is spying on its users, with many convinced by experiments testing the premise.
One video from 2016, which has been viewed on YouTube more than 1.7 million times, claims to show how Facebook picked up on keywords in order to serve ads for cat food.
Rob Goldman, Facebook's vice-president of advertising, said last year that it was "just not true" that the tech giant was using people's microphones to eavesdrop on conversations.
"I run ads product at Facebook," Mr Goldman tweeted in response to a thread about people's stories on the matter. "We don't – and have never – used your microphone for ads."
The tweet appears to have since been deleted.


https://www.independent.co.uk/life-styl ... 98291.html

My ass!

No, Facebook does not engage in these practices or capture data from a microphone or camera without consent.

Det skriger jo at det har vi sagt ja til ved at trykke "ACCEPT" så det må vi godt!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 19:40 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
Sahil Chinoy, a graphics editor for The New York Times, recently reviewed hundreds of Facebook's patent applications and appropriately dubbed many of them "creepy." Here are four of the creepiest:
1. A patent for using your device's front facing camera to read your facial expressions and determine how you feel about what you see on the screen.
2. A patent for using your phone's microphone to eavesdrop on you, determining which television programs you're watching and whether the ads are muted. It would also use the electrical signals emitted by your television to identify programs.
3. A patent that would track your weekly routine. It might also use your phone's location in the middle of the night to try to determine where you live (or at least sleep).
4. A patent that would use your posts and messages--and credit card transactions--to predict your major life events, such as a birth, marriage, graduation, or death. Advertisers particularly value knowing when such events might occur soon.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 19:44 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
En artikel fra VICE som også dykker ned i det! Hvorfor er det her ikke mere kontroversielt med konsekvenser for Facebook??! Begriber det ikke

Your Phone Is Listening and it's Not Paranoia
Here's how I got to bottom of the ads-coinciding-with-conversations mystery.
• SHARE
• TWEET

All photos by Carla Adamo
Note: this article was updated on June 13 to clarify that apps like Facebook don't automatically have access to your data.
A couple years ago, something strange happened. A friend and I were sitting at a bar, iPhones in pockets, discussing our recent trips in Japan and how we’d like to go back. The very next day, we both received pop-up ads on Facebook about cheap return flights to Tokyo. It seemed like just a spooky coincidence, but then everyone seems to have a story about their smartphone listening to them. So is this just paranoia, or are our smartphones actually listening?
According to Dr. Peter Hannay—The senior security consultant for cybersecurity firm Asterisk, and former lecturer and researcher at Edith Cowan University—the short answer is yes, but perhaps in a way that's not as diabolical as it sounds.
For your smartphone to actually pay attention and record you, there needs to be a trigger, like Hey Siri or Okay Google for example . Without these triggers, there's no recording, with just some general metrics being sent to your service provider. This might not seem a cause for an alarm, but when it comes to apps like Facebook, no one knows what the triggers are. In fact, there could be thousands.

Whispering some sweet nothings to my phone
“From time to time, snippets of audio do go back to [other apps like Facebook’s] servers but there’s no official understanding what the triggers for that are,” explains Peter. “Whether it’s timing or location-based or usage of certain functions, [apps] are certainly pulling those microphone permissions and using those periodically. All the internals of the applications send this data in encrypted form, so it’s very difficult to define the exact trigger.”
He goes on to explain that apps like Facebook or Instagram could have thousands of triggers. An ordinary conversation with a friend about needing a new pair of jeans could be enough to activate it. Although, the key word here is “could,” because although the technology is there, companies like Facebook vehemently deny listening to our conversations.
“Seeing Google are open about it, I would personally assume the other companies are doing the same.” Peter tells me. “Really, there’s no reason they wouldn’t be. It makes good sense from a marketing standpoint, and their end-use agreements and the law both allow it, so I would assume they’re doing it, but there’s no way to be sure.”
With this in mind, I decided to try an experiment. Twice a day for five days, I tried saying a bunch of phrases that could theoretically be used as triggers. Phrases likeI’m thinking about going back to uni and I need some cheap shirts for work. Then I carefully monitored the sponsored posts on Facebook for any changes.

I'd never seen this ad for "quality clothing" until I told my phone I needed shirts
The changes came literally overnight. Suddenly I was being told mid-semester courses at various universities, and how certain brands were offering cheap clothing. A private conversation with a friend about how I’d run out of data led to an ad about cheap 20 GB data plans. And although they were all good deals, the whole thing was eye-opening and utterly terrifying.
Peter told me that although no data is guaranteed to be safe for perpetuity, he assured me that in 2018 no company is selling their data directly to advertisers. But as we all know, advertisers don’t need our data for us to see their ads.
“Rather than saying here’s a list of people who followed your demographic, they sayWhy don’t you give me some money, and I’ll make that demographic or those who are interested in this will see it. If they let that information out into the wild, they’ll lose that exclusive access to it, so they’re going to try to keep it as secret as possible.
Peter went on to say that just because tech companies value our data, it doesn’t keep it safe from governmental agencies. As most tech companies are based in the US, the NSA or perhaps the CIA can potentially have your information disclosed to them, whether it’s legal in your home country or not.
So yes, our phones are listening to us and anything we say around our phones could potentially be used against us. But, according to Peter at least, it’s not something most people should be scared of.
Because unless you’re a journalist, a lawyer, or have some kind of role with sensitive information, the access of your data is only really going to advertisers. If you’re like everyone else, living a really normal life, and talking to your friends about flying to Japan, then it’s really not that different to advertisers looking at your browsing history.
“It’s just an extension from what advertising used to be on television,” says Peter. Only instead of prime time audiences, they’re now tracking web-browsing habits. It’s not ideal, but I don’t think it poses an immediate threat to most people.”


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 19:57 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 sep 2006 21:46
Indlæg: 2585
Så må man jo som forbruger lade være med at bruge det. Pretty straightforward.

_________________
Når du har lortesmag i munden, så tag en cola til bunden

Hvis du ikke er i stemning til at tage stoffer, så kommer du formentlig heller ikke i stemning af at tage dem.
<@jimfear> jeg kom engang mens jeg dødløftede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 20:13 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
Ja true, man stemmer også med sine valg, tilvalg og fravalg. Tænker bare at hele den påstyre med at forbrugeren har så meget magt lidt er en frelst holdning at have til hvordan tingene reelt ser ud. Forbrugerene vælger ud fra det de ved, og når det de ved er ved at blive koloniseret af et system som Facebook som nu også begynder at lytte med, uden vi ved det, så synes jeg at man tipper oddsne i den forkerte retning til fordel for de få. I gamle dage havde man afsat kongen, hvis han blev paranoid og begyndte at sende soldater ud for at stå ude foran folks hjem og forsøge at smuglytte.

Mener at den naturlige valg som forbrugeren har, netop er den de forsøger at fjerne igennem dette system.

Men jo, vil bestemt til at få afviklet min Facebook konto men så vidt jeg læste mig frem til gjaldte det desværre også for Instagram, og flere andre platforme som havde tilpassede ads, så tænker mere at løsningen ligger i noget hardware iform af en ekstern mic, hvor den interne simpelthen er permanent fried eller dismantled.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 20:30 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 sep 2006 21:46
Indlæg: 2585
Der ligger helt sikkert guides derude til at sikre din telefon mod det - om du så skal ind og pille ved hardware eller what ever, så er muligheden der.

Mere Kina lignende tilstande! https://nordic.businessinsider.com/chin ... &r=US&IR=T

_________________
Når du har lortesmag i munden, så tag en cola til bunden

Hvis du ikke er i stemning til at tage stoffer, så kommer du formentlig heller ikke i stemning af at tage dem.
<@jimfear> jeg kom engang mens jeg dødløftede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 21:21 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 717
Og når Facebook HAR så meget data, ved de med garanti også hvordan man bedst muligt afvæbner en sur mob, med sjove kattebilleder, memes og irrelevante nyheder.

Tror de kender størstedelen af befolkningen, bedre end de kender sig selv.

_________________
Min gamle flamme Lone led af svær kronisk forstoppelse som døde i fjor med 5 kg forhærdet afføring som de fandt under obducering


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 21:30 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
Ja det er måske endda lige præcis sådan noget vil give mening fra deres perspektiv, og noget de kunne sælge til den højst bydende nasty diktator eller opildnende populist, højre såvel som venstrefløjs.

Jeg kan snart ikke følge med i alt det Black Mirror shit Kina sender ud længere. Alt bliver censureret derovre, og har før haft debatter over nettet med nogle stykker af dem, og de er noget lig med Asiens amerikanere. Men værre endda, de er så indoktrinerede af "sorterede" nyheder og dem som ved noget, er reelt bange for at ytre sig imod systemet, netop fordi de ikke bare optager dem, men logger ALT de sender, køber, skriver, og meget vel også siger i hjemmene udfra det vi nu ved om smartphones. Hvis du sender en besked til mig i Kina hvor du nævner en systemkritiker, modtager jeg enkelt nok ikke beskeden, den pilles lige ud i luften imellem modtagerne. På den måde har de fået skovlen under den nye generation som ikke lærer at tænke for dem selv. Det er sørgeligt for at sige det mindst.

De fleste af dem mener oprigtigt at Tibet skylder Kina en undskyldning, det er så absurd som det kan blive.

Finder også jævnligt kinesiske agenter i Youtube kommentarsektionen under Kina kritiske videoer eller rapportager. Tit er der så mange at de fuldstændigt blokerer for saglig debat, og flere af dem kører scriptede statements som gentager sig selv på tværs af brugere.

Det land er så langt fra bæredygtigt som noget kan komme og inden for 5 år løber de komplet tør for ferskvand og 10 år er deres landbrugsjord så udpint at de enten skal importere madvarer, hvilket de allerede gør i stor stil, eller begynde at spise deres dissidents/systemkritikere ligesom i Who Is America.

Smager din kinaboks af struds så er det ikke dine smagsløg som spiller dig et puds.

Fucked vi er så bange for mellemøsten og deres mentalitet, da den er meget mere lig den vi har heroppe end kinesernes.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 22:03 
Offline
Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: 19 maj 2003 01:01
Indlæg: 2714
Jep, George Orwell var ret visionær omkring fremtidens samfund. Visse dele af 1984 er ihvertfald blevet realiseret. Jeg kommer til at tænke på noget jeg læste for noget tid siden. Man kan tilsyneladende aflytte folk gennem gyroskopet i en smartphone:
https://www.usenix.org/conference/useni ... ichalevsky
Det blev præsenteret ved en konference for 4-5 år siden. Teknologien er nok ikke blevet dårligere siden da.

Det mest ironiske er, at vi endda betaler i dyre domme for at blive overvåget. Men så igen er smartphones jo blevet en del af vores samfund, der er svært at komme fuldstændigt udenom.

_________________
Penalties against possession of a drug should not be more damaging to an individual than the use of the drug itself.

-Jimmy Carter


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2019 23:37 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 1994
“Det mest ironiske er, at vi endda betaler i dyre domme for at blive overvåget” :gud: m


Top
 Profil  
 
Indlæg: 25 jan 2019 11:55 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 534
True! Hørte også en forklare for noget tid siden at den reelle pris på et stykke værktøj af den format og kvalitet som de fleste moderne smartphones i dag er, burde ligge nærmere 35-60.000 men bliver holdt kunstigt nede grundet stor efterspørgsel, og ja motivationen for mere information om brugerne.

Igen hele det setup vi har kørende for tiden er på vej ud over en kant, og prisen på alt fra, vand til fødevarer og elektronik stemmer ikke overens men den reelle arbejdskraft og udvinding som det har krævet.

Og noget scary shit med gyroscopet, og ja de er da helt sikkert blevet mere udstykket, så muligheden for at lytte med er bestemt ikke blevet mindre.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 20 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team