Klorofyl giver gerne en hæslig stærkt og rug smag.. klorofyl giver planten sin grønne farve, og den bliver nedbrudt hvis tørringen foregår rigtigt..
Den må ikke foregå for hurtigt, da plantens celler lukker helt af, og klorofylet kan ikke slippe ud (billedligt).
Og hvis den foregår for langsom kommer der mug.. Men en tørring ved ~20 grader i omkring 35-60% luft fugtighed vil være de perfekte forhold (også der selvfølgelig er HELT mørkt)
Hvis du vælger at sprøjte vand på dem vil de starte en forådnelses procces i langt de fleste tilfælde, og der vil ikke gå længe før de bliver fulde af mug... så eneste du kan gøre, at lade dem ligge og tørre i længere tid endnu og håbe på der forsvinder lidt mere klorofyl fra planten.
Ellers kan du jo lave ryst/nol af planten så du slipper for smagen af skudende... Men mixe tobak kan mange gange godt hjælpe lidt med smagen
