Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Regulære indica-frø er svære at skaffe
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=17&t=58621
Side 1 af 1

Forfatter:  sorgenfri [ 25 apr 2024 17:40 ]
Titel:  Regulære indica-frø er svære at skaffe

De fleste online-shops sælger frø af hybride arter. Min erfaring fra tomatplanter har vist, at såkaldte F1-planter ikke giver frø, som ligner moderplanten. En sherry-tomat kan f.eks. give frø, som resulterer i en bøf-tomat osv. Derfor er frø fra hybrider en kort fornøjelse, hvis man vil fortsætte med selv at høste frø til næste sæson. Spørgsmålet er så: hvordan får jeg fat i frø af typen indica, som IKKE er hybrider? Jeg håber at finde erfaring herom herinde :-)

Forfatter:  Bismann [ 25 apr 2024 19:01 ]
Titel:  Re: Regulære indica-frø er svære at skaffe

De fleste cannabis "sorter" er stabiliserede, og vil typisk være F4, F5 eller mere indavlede. Du får altså ikke F2 frø af selv at høste frø derfra, og de vil i høj grad ligne forældrene. Man sælger også F1 frø, men de vil typisk ikke have deres eget navn, men være navngivet efter forældrene som f.eks.: Skunk#1 X Northern Lights.

Rene indica planter giver som regel ikke et kæmpe udbytte og røgen er imo. oftest lidt fesen (smag og behag). Jeg ville gå efter nogle indica dominerede sorter i stedet for rene indica sorter hvis jeg var dig.

Forfatter:  Ryhudaso [ 26 apr 2024 07:58 ]
Titel:  Re: Regulære indica-frø er svære at skaffe

Indika er måske lidt fesent i den forstand at der godt at slappe af på, og god at sove på.

Google "regular Indika Seeds", og der dukker en masse op. Regular indika er lidt svære at dyrke i DK udendørs

Ellers gå efter noget som har højt CBD indhold

God beskrivelse af Indika / Sativa forhold:

https://www.healthline.com/health/sativa-vs-indica

Forfatter:  Tyler [ 26 apr 2024 14:17 ]
Titel:  Re: Regulære indica-frø er svære at skaffe

Der findes massere af regulære indica frø derude.

Hvis du leder efter noget der er så tæt på en arvesort der findes derude, så er det "land races" du skal søge efter. Der er frøbanker der specialiserer sig i frø der er så "rene" som muligt. Men som Bismann siger, så er der massere stabile sorter derude, både fra store og små avlere.

Men der er mange ting der spiller ind ift udtryk udover gener. Man taler også om "terroir" som spiller ind gift hvilke fenotyper der vil blive udviklet under lige netop de forhold du præsenterer for dine planter.

Du kan også sagtens få en masse frø ud af at blande to sorter. Udtrykket vil være vidt forskelligt i F1, men tilgengæld kan du finde og forædle din helt egen strain med lidt koncentreret avlsarbejde. Og indtil den er stabil, kan du finde en masse sjove og spændende geno- og fenotyper undervejs.

Mulighederne er uendelige.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/