Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 16 jun 2019 14:37


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 10 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 15 mar 2019 05:41 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 16 jun 2009 18:51
Indlæg: 497
Geografisk sted: NV
Hej langtid siden jeg har været på siden, men ville bare høre nogle råd til hvad i har af råd. Jeg får pt udskrevet 14x5mg valium af min doktor og har fået det et stykke tid efterhånden, taler omkring et år. men har det seneste år taget den lidt videre til, at få 8 mg Clonazepam om dagen, disse er ikke udskrevet til mig, og lovede mig selv jeg ikke ville begynde på andet end da jeg fik dem valium udskrevet. Dette har stået på i nok et halv år. vågner op tager 4 2 mg clonazepam, tager ned for at hente mit medicin. Det skal siges ingen ved om mit clonazepam forbrug.

Har bostøtte og tør ikke sige det til ham, da vores tillid nok vil blive forkert... Er der nogle, ved godt der ikke er magiske midler mod benzo afhængighed. For det er ikke fordi jeg har særlig svært ved at skjule det. Folk syntes mere jeg er på, da jeg lider af det som min læge på psykiatrisk kaldte ekstrem angst. som jo forsvinder i den cocktail af benzoer.. Har før i tiden taget en masse RC benzoer som virkede rigtig godt, men der vil jeg ikke tilbage til. Plejede før jeg kom på valium at drikke mindst 2 flasker vodka om dagen.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 mar 2019 19:17 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 02 okt 2018 11:52
Indlæg: 77
Geografisk sted: København
Pfuii... en enorm dosis, især hvis du mener Diazepam, da Valium ikke længere udskrives. (det aktive stof hedder diazepam, pillerne kan hedde alt muligt)

Jeg led af svær angst og var i behandling med høje doser alprazolam, jeg kom først ud af angsten, efter jeg trappede ud af alprazolam og skiftede til antidepressive præparater, der er langt bedre til at behandle angst. Kombineret med mindfullness.

Det er lidt svært at give dig et råd, når du får så høje doser, der skal en god psykiater til.

Håber det lykkes.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 16 mar 2019 14:19 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 444
Store doser Bacopa Monnieri er uovertruffent til at håndtere angst, men du skal helst af BZD også. Du kan evt. forsøge at trappe over på Lyrica/Pregabalin eller Baklofen og langsomt trappe ned derfra. Også angstdæmpende men ikke så "potent" eller afhængighedsskabende som benzoer.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 16 mar 2019 15:12 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 16 okt 2011 00:36
Indlæg: 1241
Hejsa Crazym! :)
bør du ikke kunne nævne det for din bostøtte?.. altså det er jo det vedkommende er der for; altså hjælpe dig..
eller vil du lave en udtrapning selv.. -gør det gerne sammen med en som du stoler på..
hvorfor tager du de ekstra der?.. rus eller får du ikk nok dzp?
jeg kender personligt til både at være angst, afhængig og samtidigt misbruge benzo, og vil rigtigt gerne hjælpe dig så godt jeg kan!
skriv her eller på pb
vh STW

_________________
legaliser frihed! °ºª -og løs problemerne istedet!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 mar 2019 01:26 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 16 jun 2009 18:51
Indlæg: 497
Geografisk sted: NV
Tusind tak for svar.STWOD. nej dem jeg tager om morgenen er fordi, jeg har mega angst, og henter medicin hverdag, da jeg ikke skal have det til at stå ved mig, da jeg ikke kan styre det... Har nu sagt til min bostøtte at jeg tager dem, jeg bliver nødt til at ligge kortene på bordet. Jeg vil videre i mit liv- men jeg har taget så mange rc-benzos. som har ødelagt mit hoved. Det er fint med lyrica, men får allerede 600 mg af det om dagen...

Får også concerta, 54+18- og 14x5 valium om morgen- mens jeg får til middag 18 mg- og aften 18 mg- og 50 mg phernagan (stavet forkert) og samtidig får jeg lamitrogin 200 mg om dagen, da jeg også har epilepsi. og Jeg er ved at være træt af alle dem piller, men har brug for dem. Men det er forfærdeligt- og ved ikke hvordan jeg kommer ud af benzoerne. det ved jeg vil blive et helvede... og de er begyndt at tale om det, og jeg er pissebange for det. har taget dem 14xvalium(diazepam) da det skulle rettes haha...men har taget dem i omkring et år.... så hvad kan jeg bruge til at hjælpe så jeg ikke dræber mig selv. For selv den tanke er en af de eneste jeg har.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 mar 2019 12:42 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 16 okt 2011 00:36
Indlæg: 1241
stærkt at du har nævnt det! godt gået!
okay. jeg tog selv omkring 10x5 stesolid plus alt det løse ved siden af i mindst 5år.. har ikke kendskab til rc'erne.
hvis du mærker efter har du så mere, eller oftere angst end da du startede?..
-Jeg havde meget angst da jeg var oppe i høj dosis, som om min nerver konstant brokkede sig.. det var så sådan at filmen knækkede for mig, og jeg så det som en mulighed for at lægge den del af mit liv om.. henvendte mig til misbrugscenteret og psyk. og bad om hjælp, og fik droslet ned i dosis over lang tid.. jeg har nu angst et par gange pr måned ca, kontra hver dag.. og min hjerne og krop snakker sammen igen.. gu var det hårdt, men det var alt ubehaget værd.. der er selvfølgelig forskel på benzoer til at fungere på, og så de ekstra man tager oveni..
der er mange herinde som har været igennem møllen som kan hjælpe med det her, du er ikke alene om det!
tag små skridt, så når du frem til hvor du vil..
mht selvmord, så er det slet ikke det værd - livet er alt!! kontakt livslinjen, hvis det er noget du tænker meget over! du må oss gerne få mit nr!
puha, håber du kan bruge noget af det og se bort fra resten af mit ævl.. :)
mvh Stw :hjerte:

_________________
legaliser frihed! °ºª -og løs problemerne istedet!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 mar 2019 18:15 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 16 jun 2009 18:51
Indlæg: 497
Geografisk sted: NV
Tusind tak for det meget ærlige svar. Det betyder rigtig meget, og dejligt at vide man at der er folk som dig der klarere den, og kom ud på den anden side, tror gerne på det har været hårdt... Jeg får ikke mere angst af at tage dem, men tværtimod. Før i tiden kunne jeg ikke komme ud af døren uden at begynde at svede og ryste af bare angst. Så der bestilte jeg altid vodka på nettet, så jeg kunne komme ud efter en halvflaske. Handle og sådan. Men nu kan jeg tage bussen der er helt fyldt, handle og snakke et par ord med vedkommende bag kassen.

Så i forhold til hvordan jeg levede før, hvor jeg ikke snakkede med nogle eller besøgte eller ville have besøg af mine venner i omkring en måned af gangen, da jeg drak 2 flasker vodka om dagen, og skulle kaste op efter hver drink, mens jeg holdte det inde efter hver drink, så jeg kunne nå at optage så meget alkohol før jeg kastede det op igen.

Er pissebange for at vende tilbage til det, jeg havde et år, hvor jeg skyd coke, for at glemme det hele... og komme over angsten, da jeg fandt ud af at jeg ikke behøvede så meget alkohol, når jeg skyd. endte dog med at bruge 1200 kr om dagen på det, og var meget tæt på af dø indtil flere gange... Derfor er jeg pissebange for at komme af dem, og vende tilbage til det liv jeg er sikker på vil dræbe mig.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 jun 2019 01:00 
Online
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 10 okt 2016 22:30
Indlæg: 107
Nafets skrev:
Store doser Bacopa Monnieri er uovertruffent til at håndtere angst, men du skal helst af BZD også. Du kan evt. forsøge at trappe over på Lyrica/Pregabalin eller Baklofen og langsomt trappe ned derfra. Også angstdæmpende men ikke så "potent" eller afhængighedsskabende som benzoer.Lidt sent jeg skriver, men hvad er store doser bacopa?

Spiser selv bacopa mod min angst.

_________________
Everything will be okay in the end.
If it´s not okay, it´s not the end.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 jun 2019 10:56 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 16 okt 2011 00:36
Indlæg: 1241
hvordan går det hos dig crazym?..

_________________
legaliser frihed! °ºª -og løs problemerne istedet!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 jun 2019 14:46 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 04 jul 2013 11:44
Indlæg: 331
Geografisk sted: Syd for månen.
Se at få trappet ud af den du ikke får ved lægen. I det du får en anden benzo, så tror jeg ikke der bliver helt slemme abstinenser. Da jeg trappede ude af clonazolam, brugte jeg Zolpidem til at lande på.
Skær så meget og hurtigt af nummer to som muligt, gem kun til abstinenser og brug mini dosering der kun fjerner toppen af abstinenserne.

Jo længere du venter, jo svære bliver det.

Har selv været af benzo i 3 år nu, og mangler dem ikke. Drømmer lidt om rusen, men skal ikke ud i det igen. Svært at komme af det.

Hel og lykke.

_________________
https://youtu.be/dyqyVKSJiOM


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 10 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team