Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Svampe
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=2&t=57181
Side 1 af 1

Forfatter:  Markus [ 16 jun 2021 22:58 ]
Titel:  Svampe

Hej jeg er 16 og kunne godt tænke mig at prøve 2cb eller svampe. jeg har prøvet ecstasy før vil gerne vide hvor meget jeg burde tage og hvordan stoffet er, jeg har hørt en del godt om svampe men ikke så meget om 2cb
Eller oxycodon

Forfatter:  Fso [ 18 jun 2021 14:25 ]
Titel:  Re: Svampe

Svampe burde du vente med til du er +20 og din hjerne er mere færdigbagte, men det gør du sikkert ikke, så 1 g spidsnøgenhat er en fin dosis. Er det hjemmedyrkede er dosis 1,5-2 g.
Læs nogle trip rapporter.
2 cb ?
Oxycodon lad heller være med at gå den vej, vi er i samme boldgade heroin og ja det virker dejligt men det kommer med en pris.
Hvad med at ryge noget tjald eller pot - det er jo vildt grineren i din alder.

Forfatter:  Nafets [ 20 jun 2021 12:56 ]
Titel:  Re: Svampe

+ 1 vent nu hellere lidt og giv dig selv en chance for at få lidt redskaber til at takle det som meget vel kommer til overfladen efter/under dit trip. Husk 1g SN er meget hvis du er en mindre størrelse på 50kg og ikke så meget hvis du vejer +100 kg så hellere starte blidt ud med en dosis som er i den lave skala ift. din vægt osv. Du skal slet ikke røre oxycodon med en ildtang ved ikke hva for noget ganstarap du har lyttet til men det ødelægger liv, og gør at folk ender på gaden eller mister ens bedste bekendtskaber og desværre også tit livet. Founderen af det her board døde af opiod-overdosis det er ikke noget man skal røre ved medmindre man er kronisk smertepatient og lægen har ordinereret det. Selv der er det fyldt med risici for overstående. VIL du absolut prøve at lege med opiater så vælg kratom, det kan du ikke overdosere på men stadig blive afhængig af bare ikke i så livsødelæggende grad.

Bliv ved med at spørge og skrive som du gør nu det er godt gjort du rækker ud, fordi havde jeg gjort det samme da jeg var i din alder havde jeg sparet mig selv for årevis af psykiske problemer og misbrug.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/