Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

2C-b for første gang
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=38&t=48249
Side 1 af 1

Forfatter:  Xenontetroxide [ 12 jun 2014 02:09 ]
Titel:  2C-b for første gang

Substans/er: 2c-b
Setting:hjemme alene

Erfaring:
begynder

Dosering og anden informaton om substanserne:
20mg oralt (1 kapsel)

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm:
klyngehovedepine /hortons
alene der hjemme i godt humør og oven på

Triprapporten
til at starte med sidder lige nu på "hjem rejsen" så bær over med mig med stavefejl gramatik osv.

men det startede med at jeg have aftalt med en at jeg skulle have noget 2C-b idag da jeg har hortonshovedepine så skulle teste om det havde en effekt der på.
Det var ikke meningen jeg skulle tage det idag, men efter jeg var kommet hjem fik lysten overtalt fornuften og jeg tog den ene pille .. sad til at starte med sammen med en ven som havde prøvet 2C-b en del gange og vi sad og snakkede lidt frem og tilbage om stoffet og dens virkning. efter en times tid kunne jeg intet mærke og han smuttede

da min ven var gået kunne jeg begynde at mærke "tørken i munden" og det begyndte at krible lidt i mine fingere og føltes lidt som et normalt svampe trip. men derfra gik det stærkt med det visuelle!!!!!! jeg har 3 meget farverige malerier på mine vægge og blev meget hurtigt opslugt af det ene af dem besluttede mig for at sætte noget syre rock på og bare nyde rejsen og mine visuals blev kun kraftigere og kraftigere ... der var som sådan ikke noget mindfuck og følte jeg kunne tænke delvist klart. Men det visuelle var overvælende så var ind imellem nød til at prøve at snappe ud af det ved at kigge ind i computeren eller ryge en smøg ... også ellers tilbage på det fantastiske billede der sprang ud af væggen! jeg kunne mærke jeg sad med et kæmpe smil og var bare i meget godt humør! ..

og sådan er aftenen så forsat i en 4 timers tid efter hvor den begyndte at klinge af ... der er nu gået ca 5 timer og jeg kan se mine taster på keyboarded og smilet er forsvundet men minderne om nogen visuals jeg ikke har oplevet før er der!


Konklusion af trippet:
da jeg sad med min ven talte han meget "ned" om 2C-b og sagde det var et lortestof fordi man fik det af helvede til..
men jeg må sige at der INTET negativt har været i aftens løb hverken opkast eller bad-visuals ... en helt igennem fantastisk oplevelse jeg håber at kunne gentage! Men næste gang tror jeg det skal være ude i naturen

dette er min første triprapport så igen bær over med mig!

Forfatter:  Plejadestjerne [ 24 jun 2014 00:20 ]
Titel:  Re: 2C-b for første gang

Lyder som en rigtig god oplevelse. Hehe, kan også huske første gang jeg prøvede 2c-b og blev helt overvældet af mine CEV's og var nødt til at tænde lyset og ryge på en smøg for at 'snappe ud af det' som du siger. :)

20mg oralt er også en moderat dose, jeg elsker den bodyhigh 2c-b giver især i de doser, meget MDMA-agtigt og super lækkert. Men jeg kan sige dig at 2c-b kan give en del søsygefølelse og kvalme på højere doser, så måske din ven har lidt dårlige erfaringer der? Har også set flere folk brække sig når de har suget det, det skulle vist heller ikke være så behageligt (har selv kun taget det oralt).

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/