Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 07 apr 2020 00:03


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 03 aug 2017 22:24 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 jun 2017 19:02
Indlæg: 3
Hej. Det her er mit første opslag, og jeg ved sgu ikke lige om der er en anden tråd hvor jeg skal skrive om det her, men here goes.

Jeg, sammen med nogle kammerater (O, K og C) fik forleden fat i noget emma(1 gram), af forholdsvis god kvalitet(af hvad mine mere erfarene venner har fortalt mig, efter jeg beskrev krystallerne og mit personlige trip). Det startede egentligt meget fint. vi var udenfor i den dejlige urban natur, og besluttede os for, at finde et sted at cutte det op og sniffe det. (bomber var ikke en mulighed, og ingen af os havde erfaring i at lave md vand). For O, K og C var det deres første trip, men jeg har prøvet det et par gange før, uden den helt store oplevelse.

Vi er hypet, og vores humør er godt. Det ser ud til, at blive en god aften. Ca. en halv time efter vi har sniffet ca. halvdelen af hvad der var har vi det sgu egentligt fedt. Vi er energiske, vi har alle ca. en halv pakke tyggegummi i kæften, og vi snakker som vandfald alle sammen. Efter en time/halvanden beslutter vi os for lige at suge resten. ingen af os ville have det på os, og vi følte egentlig ikke vi ville være mere i fare end vi allerede var.
4 af vores veninder besluttede sig for, at komme og se hvordan det gik med os, og blev ved os resten af aftenen. (de var alle clean)

Så går der små 10-15min. Jeg render lidt rundt med K og snakker om lidt nogle dybe sager, og det hygger vi os med. Da vi går tilbage mod gruppen opdager vi C ligge med hovedet på en af pigernes skød, og han hyperventilerer derudaf. Det ser ud som om hans øjne er ved at springe ud af hovedet på ham, og jeg går så i ambulance-mode. Inden jeg får sagt noget til ham mister han fuldstændig bevidstheden. ingen vejrtrækning.(dog en puls der hamrede) han er væk i omkring 10-20 sekunder, hvor han så åbner øjnene og gisper som man ser i film hvor folk har fået stoppet hjertet eller whatever. Han begynder så, at hyperventilere igen og jeg beslutter mig for, at han skal bare ikke fucking dø, i denne her skolegård! Jeg får hans fulde opmærksomhed og beder ham om, at tage en dyb indånding, holde den inde i 3 sekunder, og puste ud i 5 sekunder(det er bare en gang bullshit jeg fandt på. det vigtigste var han blev distraheret fra angsten så han kunne fokusere på at få noget ilt til hjernen). Hans vejrtrækning er endelig under kontrol, men han besvimer stadig, dog kun i højst 3-4 sekunder af gangen. Så går der lidt hvor han er stabil nok, får noget at drikke og en lille twix. Så rejser han sig ellers op, beder en af pigerne(tilsyneladende en sommerflirt) om at få et blowjob, hvilket han så får. Da han og pigen vender tilbage til gruppen er det som om, at en reset-knap er blevet slået på, og han har det fedeste trip på igen.

Denne oplevelse har virkelig rystet mig, og jeg tænkte egentlig bare på, om der er nogen der har en ide om det her er normalt, eller om jeg skal fraråde ham nogensinde at røre stimulanter igen. Tak på forhånd for jeres ekspertise.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 aug 2017 00:36 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2353
Geografisk sted: Kolding
Det lyder virkeligt som en skræmmende oplevelse! Vil dog sige at du reagerede virkeligt godt, især i forhold til, hvor blæst du selv må have været. Generelt vil jeg råde dig til virkeligt at læse godt op på stoffer og mdma, hvis det er noget som du/I har tænkt jer at prøve igen. Det lyder til at I har suget alt for meget og også alt for hurtigt. At sniffe 250mg på mdma på et par timer er altså virkeligt voldsomt, hvis du spørger mig, især hvis det er første gang. Håber du er ovenpå forskrækkelsen igen og får snakket med dine venner om det. Vil nok råde din ven til at snakke med sin læge om, hvad der er sket.

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 aug 2017 03:23 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 jun 2017 19:02
Indlæg: 3
Mange tak for svar. Ja jeg har godt fået af vide, at vi gik lidt for hårdt til den, men det skulle prøves og vi havde fandeme fedt udover den ene situation dér. Vi har alle snakket sammen omkring det, og specielt det anfald han fik. Vi besluttede os derudover også for, at snakke om det igen 2 uger efter datoen, omkring hvorvidt vi skal give det endnu et forsøg eller ej.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 aug 2017 09:44 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2009 11:55
Indlæg: 2138
Geografisk sted: Casa Tranquila
Det anbefales at vente 2-3 måneder som minimum til næste trip. Også synes jeg i skal bombe 120 mg istedet for at sniffe 250 mg. Efter 200 mg får de fleste ikke mere eufori, men blot flere bivirkninger. Jo højere doser jo hurtigere forløber oplevelsen også. Min tidsfornemmelse forsvinder i hvert fald på høje doser mdma. Så er aftenen ligepludselig bare ovre

_________________
«Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.
Det er slet ikke så unyttigt endda.»
HKH Margrethe ll af Danmark


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team