Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Subuxone
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=4&t=56095
Side 1 af 1

Forfatter:  Voksenogfølsom [ 24 aug 2019 11:20 ]
Titel:  Subuxone

Hej. Er der nogle af jer der har erfaringer med Suboxone?
Godt? Skidt? Hvordan virker det, hvordan føles det?
Det skal fjerne abstinenserne, men hjælper det også på den psykiske trang?
Starter i behandlingen på mandag hvor jeg skal afhente dagligt og er interesseret i hvad jeg går ind til.

På forhånd tak

Forfatter:  Bubber [ 24 aug 2019 12:21 ]
Titel:  Re: Subuxone

Flyttet fra triprapporter til brug af rusmidler. Og velkommen til, iøvrigt.

Forfatter:  Obama [ 25 aug 2019 12:05 ]
Titel:  Re: Subuxone

Mon ikke du skal starte med at indtage det, dernede.
Det svært at sige hvor meget de psykiske abstinenser bliver dulmet. Det kommer et langt stykke hen af vejen an på hvad din egen indstilling til det. Vil du være stoffri eller ikke? For hvis ikke du har besluttet sig for at vil noget andet med dit liv, så vil det stadig fylde i dit hoved.

Forfatter:  T-1337 [ 26 aug 2019 18:20 ]
Titel:  Re: Subuxone

Hej Voksenogfølsom

Jeg har selv været på suboxone i en overgang. Som Obama så fint nævner, så er klart det vigtigste for at det skal blive en succes, at DU har lyst til at være stoffri.

Hvis muligt ville jeg være lidt varsom med at blive parkeret på sub i alt for lang tid da det bare bliver sværere at blive HELT clean, og visse folk beretter om bivirkninger der begynder at tage til efter lang tid.

Buprenorphine påvirker folk forskelligt, det er et meget specielt opioid. For mig fjernede den fuldstændig alle abstinenserne samtidig med at den tog stort set størstedelen af min trang. Pånær den allerførste dosering var der ingen rekreativ værdi at hente i stoffet, derefter føltes det som at være fuldstændig clean og klar i hovedet - lige indtil jeg stoppede med at tage det. Der var det tydeligt hvor påvirket jeg egentligt var, var sgu på ingen måder klar i hovedet selvom det føltes sådan. Tværtimod rendte jeg rundt i en konstant tåge, en slags mental osteklokke, uden selv at lægge mærke til det. Det var seriøst først bagefter at jeg overhovedet kunne mærke hvor påvirket jeg var, det skræmte mig lidt.

Mht det med trang, så fjernede sub som sagt størstedelen af min trang, men jeg vil tro det også havde noget at gøre med at jeg på daværende tidspunkt var dødtræt af min afhængighed. Så vidt jeg har forstået er det lidt forskelligt hvordan buprenorphine påvirker trangen hos folk.

Alt i alt vil jeg sige at det er et vanvittigt godt præparat hvis det bliver brugt korrekt, men det er stadig et opioid og man er stadig voldsomt afhængig af et stof, og det er selvfølgelig aldrig sjovt.

Vær opmærksom på at abstinenserne varer i LANG tid!!! Langt de fleste trapper langsomt ud, kan slet ikke anbefale en kold tyrker fra 10mg som jeg gjorde. Selvom det kan være fristende at prøve at tage en kold tyrker for at komme ud af ens afhængighed hurtigst muligt, så kan det i sidste ende gøre mere skade end gavn. Der er langt større risiko for tilbagefald, og kan satme love dig for at det IKKE er sjovt at have abstinenser i så lang tid. Specielt PAWS kan være nasty med buprenorphine hvis man har taget det i lang tid.

Desuden smager det af fucking lort, men det er selvfølgelig subjektivt haha

Hvad er din erfaring med opioider, hvor lang tid har du været 'på' og i hvilken dosis/ROA?

Hvis du er interesseret har jeg skrevet lidt om min erfaring her

Ønsker dig alt det bedste! Held og lykke med at sejre over afhængigheden! Dét at du har søgt hjælp er allerede et KÆMPE skridt i den rigtige retning, så vær stolt af dig selv, men vær forberedt på at det ikke bliver nemt. Det er en sej, hård og langvarig (måske resten af livet men selvfølgelig bliver det lettere jo længere tid du er clean) kamp du kæmper, men det er helt seriøst det hele værd!
Ikke giv op, og husk at hvis du en dag falder i er det ikke ensbetydende med at du starter fra step 0 igen.

Forfatter:  Obama [ 26 aug 2019 21:34 ]
Titel:  Re: Subuxone

@T-1337
To sindssygt gode svar på vidt forskellige stoffer(denne tråd og “spidsnøgenhat”)! Skide go HR stil!
Flere af denne type svar fra alle os “gamle” herinde!!

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/