Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 29 feb 2020 05:58


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 10 nov 2003 03:21 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 jan 2003 02:01
Indlæg: 4781
I det følgende er reglerne for dette forum beskrevet i detaljer. Denne post vil blive ændret/opdateret efter behov.

Dette forum er til diskussion af alle aspekter af syntetiske stoffer - Det være sig euforiserende stoffer, legale som illegale, samt diverse lægemidler. Subjektiv virkning, farmakologi, interaktioner, kontraindikationer og mere, alt dette og mere er emner som er velkomne her! Gode råd om skademinimering(i daglig tale Harm Reduction, forkortet HR) er også altid velkomne.

Brug søgemaskinen - Vi opfordrer kraftigt til at man bruger søgemaskinen inden man poster et spørgsmål. Langt de fleste emner har været belyst før, så prøv lige om ikke du kan finde svar på dit spørgsmål via søgemaskinen inden du poster det. Søgemaskinen kan findes øverst på boardet, eller ved at klikke her. Herudover kan man også finde et væld af informationer på websteder som erowid og lycaeum, samt søgemaskinen google. Søger du information om lægemidler, er Lægemiddelkataloget Online og Netdoktor.dk et godt sted at starte. Check desuden Psychedelia's egen link-sektion.

Ingen E-pillediskussioner - Man må gerne snakke om diverse stoffer som MDMA, MDA etc., men specifik pillesnak("De dér røde bacardi'er er bare for fede, mand, er der nogen der ved hvad der er i?") er ikke velkomment her! Hvis man ønsker at snakke om piller, henviser vi til www.pillreports.com . En undtagelse fra denne regel er advarsler om potentielt farlige piller, disse er meget velkomne. Alle andre emner om ecstasy-piller vil blive lukket med henvisning til denne regel.

Intet køb/salg - Hverken af lovlige eller ulovlige substanser. Forsøg på dette vil resultere i en advarsel, gentagne forsøg med bortvisning. Dette gælder over hele boardet, og dermed også her.

Ingen kildehenvisninger - Hvis du har nogle fede links hvor man kan købe diverse research chems eller andre sjove sager, lovlige eller ej, så hold dem for dig selv!

Ingen personlige angreb - Ingen gider læse jeres indbyrdes skænderier, så hold disse væk fra boardet!

Ingen direkte farlige forslag - Undgå venligst at foreslå ting som er direkte farlige! Hvis du er i tvivl om det du siger er farligt, så undlad venligst at præsentere det som værende fakta, og forsøg gerne på forhånd at indhente oplysninger om emnet andetsteds fra.

Hold dig til emnet - Undgå at poste off-topic. Dette gælder også selvom andre ikke kan finde ud af det!

Kommentarer til modereringen hører hjemme i PM - Hvis du er utilfreds med en bestemt moderator-handling, er vi(moderatorgruppen) altid villige til at genoverveje beslutningen, men undlad venligst at tage det op i det offentlige forum, skriv i stedet en privat besked til den pågældende.

Underbyg din påstand - Psychedelia forsøger at formidle ærlig information om stoffer, og dermed få ryddet ud i de myter og vandrehistorier der florerer i stofmiljøerne rundt omkring i Danmark, og som kontrast til statens misinformation. Derfor er det vigtigt at faktuelle påstånde så vidt muligt underbygges med links/henvisninger til el. uddrag af relevante artikler fra troværdige videnskabelige kilder (http://www.pubmed.gov er et godt sted at lede). "Jeg har hørt..." eller "Min pusher/ven/kanin sagde..." er ikke brugbare kilder.

Genopliv ikke døde emner uden en god grund - Tjek venligst emnets dato før du poster, og lad være med at genoplive gamle, døde emner, medmindre du har noget vigtig information som mangler i tråden, med andre ord, lad være med at genoplive emner for at skrive "Yeah that!" eller besvare 5 år gamle spørgsmål. Regn med at trådstarter nok har fået svar på sit spørgsmål igennem et af de andre besvarelser i tråden, eller på anden vis er kommet videre i sit liv i mellemtiden. Har man derimod lige fundet et argument der kan vende udfaldet af en tidligere diskussion, opdateret et spændende projekt, eller man er faldet over et guldkorn i arkiverne der skriger om eksponering endnu engang etc., er man mere end velkommen til det, men gør det med omtanke.


Ja, det er så Retningslinierne for Syntetiske Drugs, 1.udgave, 1. oplag. De er til for at gøre det lettest for alle(okay, de fleste) parter, så gør venligst jeres bedste for at overholde dem.

3EF waz here


Senest rettet af йети 17 feb 2004 12:14, rettet i alt 6 gange.

Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2003 16:51 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 sep 2002 01:01
Indlæg: 1299
Geografisk sted: Sjælland
Hvorfor må man ikke spørge om, hvad stoffer koster?

Hvad er der galt i, hvis jeg nu synes det kunne være interessant at vide hvilket prisniveau DOB eller et eller andet andet eksotisk stof lå i?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 nov 2003 17:38 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 jan 2003 02:01
Indlæg: 4781
AoD skrev:
Hvorfor må man ikke spørge om, hvad stoffer koster?


Hvis man gerne vil prøve et stof, betaler man hvad det koster, og man kan få prisen at vide dér hvor man handler. Ingen stoffer er så dyre at man ikke kan få råd til det, med undtagelse af hvis man skal bruge det i misbrugs-mængder. Og hvis ikke man ved hvor man skal købe det, har man heller ikke brug for at kende prisen.
Og så er der forøvrigt ikke nogen grund til at reklamere offentligt med priser på diverse stoffer.

AoD skrev:
Hvad er der galt i, hvis jeg nu synes det kunne være interessant at vide hvilket prisniveau DOB eller et eller andet andet eksotisk stof lå i?


Det er der ingenting galt med. Men nu hvor det drejer sig om eksotiske stoffer, så tror jeg alligevel ikke der eksisterer et fast prisleje, og så er vi ligevidt.

Jeg vil ikke afvise at den regel bliver ændret, men indtil videre er der ingen prisdiskussioner.

_________________
Der er ingen planet B.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17 feb 2004 12:47 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 jan 2003 02:01
Indlæg: 4781
Følgende er tilføjet i dag:

  • 2 links, Lægemiddelkataloget Online og Netdoktor.dk
  • Undgå off-topic
  • Kommentarer til modereringen skal foregå i PM

_________________
Der er ingen planet B.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: MSN [Bot] og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team