Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 16 jan 2021 02:49


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 jul 2008 03:34 
Offline
Psychedelia bot
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 jun 2008 16:04
Indlæg: 1
Information:
orginal poster: Sativa
dato:30.01.2001
dosis:Ca. 1250 mics
styrke:?
setting:Hos venner

bruger rapport:
Kl. ca. 10 om aftenen fik jeg 4 mærker af en af mine venner som selv laver dem, og da LSD normalt ikke virker på mig mente han at det var bedst at tage en ordentlig dosis.
Efter ca. en halv time begyndte det så småt at virke (lette farver og "sommerfugle" i maven), og efter endu en halv time var virkningen ved at være meget voldsom, meget firkantet og matematisk med mange realistiske halluer sådan Da vinci agtige.
Efter hånden blev det for voldsomt og jeg blev nødt til at ligge mig i foster stilling og lukke mig selv inde, i mig selv og lade trippet rase ud udenfor (min måde at overleve på). Efter et par timer begynder det så småt at slappe lidt af og jeg kan følge med trippet igen, herefter gik der et ukendt antal timer hvor efter jeg villle gå i seng, efter at havde lagt lidt, begynder jeg at blive klar over at jeg ikke kan mærke min puls og går lidt i panik, efter et stykke tid finder jeg den dog men det er mere flimmer end det er en puls, da jeg flere gange har prøvet at hjertet slår enten hurtiger, kraftigere eller svagere har jeg fundet en teknik til at styre min hjerte rytme med, jeg ligger hånden på hjertet og begynder at tælle slagene f.eks. 1234 1234 når jeg har fanget pulsen begynder jeg langsomt at tælle langsommere og mit hjerte begynder også at slå langsommere, denne gang tog det dog en del længere end det plejer men efter endu et par timer begynder det at blive normalt og jeg falder i søvn.
Næste dag er jeg totalt smadret og har ondt i alle led og muskler, så alt i alt et vildt fedt trip men lige voldsomt nok, jeg tror jeg ved hvad man mener med udtrykket "der ude hvor det blæser koldt" for jeg kunne mærke den kolde vind.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team