Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Voldsomt LSD trip
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=42&t=25168
Side 1 af 1

Forfatter:  TripBOT [ 16 jul 2008 03:34 ]
Titel:  Voldsomt LSD trip

Information:
orginal poster: Sativa
dato:30.01.2001
dosis:Ca. 1250 mics
styrke:?
setting:Hos venner

bruger rapport:
Kl. ca. 10 om aftenen fik jeg 4 mærker af en af mine venner som selv laver dem, og da LSD normalt ikke virker på mig mente han at det var bedst at tage en ordentlig dosis.
Efter ca. en halv time begyndte det så småt at virke (lette farver og "sommerfugle" i maven), og efter endu en halv time var virkningen ved at være meget voldsom, meget firkantet og matematisk med mange realistiske halluer sådan Da vinci agtige.
Efter hånden blev det for voldsomt og jeg blev nødt til at ligge mig i foster stilling og lukke mig selv inde, i mig selv og lade trippet rase ud udenfor (min måde at overleve på). Efter et par timer begynder det så småt at slappe lidt af og jeg kan følge med trippet igen, herefter gik der et ukendt antal timer hvor efter jeg villle gå i seng, efter at havde lagt lidt, begynder jeg at blive klar over at jeg ikke kan mærke min puls og går lidt i panik, efter et stykke tid finder jeg den dog men det er mere flimmer end det er en puls, da jeg flere gange har prøvet at hjertet slår enten hurtiger, kraftigere eller svagere har jeg fundet en teknik til at styre min hjerte rytme med, jeg ligger hånden på hjertet og begynder at tælle slagene f.eks. 1234 1234 når jeg har fanget pulsen begynder jeg langsomt at tælle langsommere og mit hjerte begynder også at slå langsommere, denne gang tog det dog en del længere end det plejer men efter endu et par timer begynder det at blive normalt og jeg falder i søvn.
Næste dag er jeg totalt smadret og har ondt i alle led og muskler, så alt i alt et vildt fedt trip men lige voldsomt nok, jeg tror jeg ved hvad man mener med udtrykket "der ude hvor det blæser koldt" for jeg kunne mærke den kolde vind.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/