Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 27 jan 2021 11:44


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 jul 2008 03:39 
Offline
Psychedelia bot
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 jun 2008 16:04
Indlæg: 1
Information:
orginal poster:Kazpa
dato:05.02.2001
dosis:4 microdots (ca. 800 mcg.)
styrke:+++
setting:Hos venner

bruger rapport:
Efter min kammerat Trip Master havde fået et dårligt trip på LSD hjemme hos mig besluttede jeg mig for at passe lidt på med mine leverancer. Efter det voldsomme badtrip Trip oplevede har jeg
sidenhen fundet ud af at det var microdots de to af de otte kapsler og at de ca. indeholdt 500 mcg. hver. Det er en ret høj dosis LSD, men de kapsler jeg denne fredag havde modtaget indeholdt kun 200 mcg. pr. stk. Så da jeg tog hjem til nogle venner var jeg ikke så bange. De sad og røg noget hash imens jeg slugte de 4 microdots og imens jeg ventede på effekten røg jeg en lillebitte smule hash.

Der gik næsten en time og jeg troede ikke at der ville ske noget men så kiggede jeg op på uret der pludselig syntes at det skulle indstilles af sig selv. Viserne kørte rundt i vandvittig hastighed og jeg blev helt rundttosset af at se på det. Jeg følte osse at jeg kunne høre en snurren fra uret. Mine venner havde imens jeg sad og stirrede betaget på uret fundet ud af at de ville tage nogle frimærker da jeg vendte mig om for at se dem gøre det, var deres arme tynde som tændstikker. Jeg blev lidt bange men så så jeg ned på en papirskylling (ligesom dem fra blade runner) og den talte til mig i fem minutter og jeg havde mega griner på, over det. Da jeg havde grinet færdigt over det mærkede jeg en underlig summen i hele kroppen og jeg gik ind mine venners forældres soveværelse hvor jeg lagde mig på sengen. På tappetet var der nogle blomster og de kom ligesom ud, ligesom på et hologram.

Så opdagede jeg at jeg lå i en vandseng og pludselig føltes det som om den opslugte mig. det var herre spooky og jeg rejste mig op og løb ud derfra ude i stuen sad mine venner og var igang med at
riste en pind. Jeg tror at de allesammen var rimelig meget ude at trippe for de sad og kiggede sig forundret omkring. Nu vendte hele rummet skævt og værelset begyndte at vælte, det startede som en bølge i den ene ende og så til sidst var alt helt væltet. Nu begyndte mit trip at blive alt for langt ude og jeg ville gerne stoppe det, men det er komplet umuligt at stoppe et kraftigt syre trip. Man kan ikke sove sig ud af det og man kan ikke tage sukker ligesom man kan med psiloerne. Jeg fik heldigvis ikke bad trip da en af mine venner (der også syntes at det hans trip var ved at gå amok) fandt på at vi skulle spille skak, og aldrig har skak været så griner som den aften, alle brikkerne så ud til at havde sin helt egen personlighed og jeg havde mega griner over det. de snakkede til mig og skakbrættet var hel levende. Planterne i lejligheden begyndte osse at bevæge sig og på den måde undgik jeg med nød og næppe en dårlig oplevelse. Jeg vil klart anbefale micro dots frem for lucy tabs og frimærker da micro dots er meget nemmere at dosere.Til sidst vil jeg sige at jeg ikke helt ved hvordan man skal sætte tripstyrken, men tre lyder meget rimeligt derfor valgte jeg den!


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team