Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 06 maj 2021 09:15


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 jul 2008 06:40 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 05 feb 2007 20:31
Indlæg: 0
Information:
dato:05.02.2007
dosis: 8 mærker
styrke: ++++
setting: Fest

bruger rapport:
Hejsa :)

Jeg vil fortælle jer om første gang jeg prøvede LSD. Det startede stille og roligt med lidt fest, til min vens 18årige fødselsdag for 2 år siden. Vi drak os stive og tog nogen streger som vi plejede. Senere tog vi videre til en anden fest, hvor der var godt gang i den og folk var påvirkede af forskellige stoffer. Knaller, svampe og hashen der konstant kørte på runde.

Jeg var stoppet med at tage extacy på det tidspunkt, da jeg til sidst var oppe på 15-20 stykker til hver fest, og havde uheldige episoder med besvimelse osv. Og svampe har jeg aldrig brudt mig om.

Senere på aften da folk begyndte og blive "mærklige". Besluttede mig og mine venner at der manglede noget. Vi fik fat på en gut der havde en masse frimærker og uviden som vi var begyndte vi at æde det som slik. Der gik rigtig rigtig lang tid før det virkede så jeg spiste flere og flere uden at nogen advarede mig, da de også var mega blæst.

Men så!!! Jeg stod ude i haven alene og fik lidt luft. Pludselig fløj der en tanke igennem mit hovede "Det er sgu da pisse farligt og stå her, hvor er jeg" Så jeg løb alt hvad jeg kunne ned til de andre,og råbte hvorfor de bare havde efterladt mig sådan et farligt sted, hvilket de self. bare grinte af. Så jeg gik ud for at pisse på toiletet, hvilket var totalt mærkligt. Jeg var overbevist om at jeg havde overstrintet lokumet. Og følte jeg kunne se igennem min hud når jeg kiggede mig i spejlet. Så jeg skyndte mig ind og ligge i en kæmpe seng for at falde lidt til ro. Men det var umuligt det hele var vand dreven synes jeg. Det var såmom jeg sov imens jeg var vågen. En drøm nærmest. Pludselig skreg jeg til de andre der lå og trippede i sengen, "FJERN JER FJERN JER! JEG HAR PISSET UDOVER DET HELE" Så folk sprang ud af sengen, Der viste sig at være mere tør end en marie kiks.

Til sidst kunne jeg ikke klare og være sammen med så mange mennesker på en gang. Så jeg tog den dumme beslutning og gå hjem alene. Afstanden er ca. 2 km, men jeg skyder på at jeg tog 4-5 timer om at gå hjem. Når jeg havde gået 10 skridt blev jeg nødt til at kigge mig tilbage,for jeg kunne ikke huske hvor jeg var. Og det var såmom jeg blev angrebet af diverse træer og buske. Jeg tænkte konstant "Nu tager du dig sammen ellers går det her galt" Jeg stoppede op og prøvede og brække mig, hvilket var umuligt.

Endlig fandt jeg hjem. Men jeg kunne ikke falde til ro, jeg følte at jeg blev angrebet af døren og alt andet jeg kiggede på,og kunne hører samtlige beboer snorke ligså tydeligt i den blok jeg boede i. Derudover kunne jeg mærke min puls og hjerte begyndte at gå langsomere. Så det resulterede i at jeg lå med en hånd på hjertet og en finger på hals pulsåren og talte slag i 48 timer, hvis jeg ikke gjorde dette var jeg sikker på at jeg skulle dø.

Alt i alt en "syret" oplevelse, som jeg ikke ønsker opleve igen. Men alligevel er glad for at have prøvet. Jeg følte mig født på ny. Siden har jeg prøvet LSD et par gange i små doser, men har fået så meget respekt for stoffet at jeg ik tør det mere.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 16 mar 2010 00:13 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 mar 2010 21:37
Indlæg: 29
Geografisk sted: Grenå
Det er virkelig også helt ekstremt at tage 8 mærker første gang. Jeg har prøvet 3 mærker, min 9. gang, det var helt ude i skoven for mig.

Men det med de efterlod dig "et farligt sted", det var nok noget af det sjoveste deri ;-)

Ærgerligt rapporten ikke er længere og mere beskrivende omkring visuals og flere tanker.
Men god tager i betragtning af længden ;-)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 16 mar 2010 02:20 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 feb 2006 20:35
Indlæg: 2194
Geografisk sted: Island of Wak-Wak
Det var da ikke en særlig fed oplevelse. Men sand, Så læs i wikien, søg herinde, læs rundt omkring om HR for at undgå noget lign.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 27 apr 2010 19:25 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 09 maj 2009 22:28
Indlæg: 48
8 mærker!? Det jo fuldstændig sindsygt for en first-timer!. Mit maximum var 3 mærker sammen med Fluemyg, og synes selv jeg var ret langt ude at skide.
Synes det er flot, at du kunne finde hjem på 8 mærker. Jeg tvivler ikke ét sekund på, at det havde været umuligt for mig. Tror bare jeg havde lagt mig ned i en mark, og ventet på at blive sindsyg.

Men din "Fuck! de har efterladt mig i en HAVE!" tanke, lyder ellers som en ret sjov start på trippet :)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 30 sep 2010 01:18 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 14 apr 2010 18:10
Indlæg: 286
voldsomt som de andre siger 8 mærker, og vildt og du kunne finde hjemme må man sige du må alligevel ha en stærk psyke og god stedsans et sted


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 okt 2010 12:26 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 25 mar 2010 22:33
Indlæg: 434
Geografisk sted: syd for kosmos
TheStar skrev:
voldsomt som de andre siger 8 mærker, og vildt og du kunne finde hjemme må man sige du må alligevel ha en stærk psyke og god stedsans et sted


Ja, eller mærkerne var dårlige..

_________________
Jeg ved præcis hvor vi skal hen.. øhh 150 grader mod nordvest, eller nærmere omvendt! Jeg putter det her varmometer i munden og ser at pulsen er 2 millioner grader .. og og jeg er ikk rigtig klog!

men jeg kan jo eller ikke side og suge rohypnoler i bongmix hverdag for så stiger tolerance jo


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team