Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Første (og ikke sidste) møde med Lucy
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=42&t=25190
Side 1 af 1

Forfatter:  TripBOT [ 16 jul 2008 05:29 ]
Titel:  Første (og ikke sidste) møde med Lucy

Information:
orginal poster: Dmt
dato:20.06.2004
dosis: 1 mærke (ukendt)
styrke: ++
setting: Fest

bruger rapport:
Så fik jeg så min første mulighed for at få prøvet LSD, og jeg vil prøve at fortælle lidt om oplevelsen her. Trippet iform af hallucinationer og tankemylder/mindfuck var meget mildt, hvilket ærgrede mig lidt, men samtidig var fint nok eftersom jeg var til fest i turbinehallerne i Århus.

Kl. 00.00 Mig og M indtager 1/2 mærke og lader det ligge på tungen i lidt under en time for så at sluge det.

+ 01.00 Synes der er sket for lidt, så hører M om han kan mærke det. Det er også for lidt, så vi vælger at høre sælgerne om hvornår det er sikkert at redosere. De sagde vi skulle vente en times tid og så se hvad der skete.

+ 01.30 Vi vælger at spise det sidste halve mærke. Bliver dog nødt til at sluge det hurtigt efter indtagelse på tungen da en vagt ser mig putte det i munden :(

+ 02.00 Virkelighedsopfattelsen er en smule forandret. Bevægelse lidt ligesom på ecstasy, bliver nem. Det føles dejligt at danse.

+ 03.00 Tingene er taget godt til nu, virkelighedsopfattelsen er ret væk. Eneste form for hallucinering var at hver gang jeg skulle på toilettet var der en kort gang indtil toiletterne hvor der var meget lys, og alle folks ansigter var utrolig firkantede og kroppene dværge-agtige og øjnene mongolske. Dette morede jeg mig vældig over, og havde svært ved ikke at komme til at glo og falde i staver, men M sørgede for at få hevet mig væk.

Resten af aftenen blev der danset godt igennem, og grinet. Det var på trods af at vi skulle vente 2 timer på toget - det var så morsomt at for en´ gang skyld ikke være helt smadret når festen slutter, og bare snakke med på den sorte snak. Desuden var musikken så overdøvende i hele hallen at det var umuligt at forstå hvad andre folk sagde - eller også var det bare mig?

Alt i alt, det bedste stof jeg har prøvet indtil videre, (er dog også ret vild med GHB), det passede mig ganske fint at mærket ikke var stærkere end det var. Men en ting er sikkert - det er ikke sidste gang!

(rapporten blev måske lidt kedelig, men oplevelsen kan ikke beskrives med ord - det skal opleves)

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/