Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 04 aug 2021 18:55


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 jul 2008 05:33 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 31 okt 2004 21:41
Indlæg: 177
Geografisk sted: Between somewhere, elswhere, right there and everywhere!
Information:
dato:16.11.2004
dosis: 320 ug
styrke: +++
setting: Hjemme

bruger rapport:
Tripsitteren der selv tog syre…

Datoen er lørdag den 14. August 2004
Det havde været en aftale i et stykke tid at Esbon og jeg skulle chille med noget hash og noget, og i lige præcis denne weekend var mine forældre og min søster til festival i Silkeborg, ergo; jeg havde huset for mig selv.
Iodjini havde spurgt om han ikke måtte komme med og selvfølgelig måtte han det!

Esbon og Iodjini kom med bussen en gang hen af eftermiddagen til et meget rodet hus; jeg havde holdt druk fest dagen inden! Iodjini siger næsten inden han kommer ind af døren, at han synes vi skulle snuppe et hoved, for han havde ondt i nakken og ville have noget der løsnede op. Vi lavede en bong af en vandflaske og et stykke haveslange og gik ned i min have, der tændte vi op og røg nogle hoveder. Og lidt efter lidt går det op for mig at de 2 bonghoveder er i besiddelse af en del mærker, og at det er meningen at de skal syretrippe hos mig.

Ca. 20 minutter(, noget musik og en masse snak) senere spørger Esbon om Lungefisk må komme forbi… helt fint med mig! Da lungefisk kommer lave vi en joint som hurtigt går op i røg, og jeg tror faktisk det var der vi besluttede at tage ud på en eng og ryge joint og de andre kunne trippe syre. Vi pakkede højtalere, cd’er, discman, øl, sodavand og et tæppe. Vi skulle til et sted i nærheden af hvor mine bedsteforældre bor, for derude kunne vi ikke blive forstyrret. Esbon og Iodjini smed et mærke på tungen inden vi tog af sted.
På turen derud snakker vi en del om stoffer, vi bliver også enige om at jeg skal være tripsitter den aften! 3 kilometers gang senere, hvor vi havde krydset genvej gennem en skov, satte vi os på tæppet på en eng, vi satte musikken til, lungefisk smed et mærke på tungen og så røg vi en pind mere.

Esbon og Iodjini begyndte at snakke sludder og vi fyrede op for en koger. Ligeså stille trak solen ned bag skoven og da vi havde sat os lige bag skoven kom vi til at sidde i skygge, kulde og milliarder af myg. Vi flyttede os længere ud på engen og kom til at sidde mellem heste og deres afføring. Nede ved stranden sad der nogle tyskere som vi havde det meget sjovt med at råbe af. Vi fyrede en pind og flyttede igen for skyggen, dovne som vi var pakkede vi alle tingene ind i tæppet som lungefisk så rendte rundt med på ryggen; en lille julemand i hængerøvsbukser, og i sækken har han gaver der siger: BOM BOM BOM og andre sjove lyde. Iodjini og esbon besluttede at de ville have et mærke mere.

Jeg ved ikke om det var fordi han følte sig ensom, men lungefisk prøver desperat at blive venner med hesten; esbon kan fint komme hen i nærheden af dem, men bare lungefisk kigger på dem bakker de væk. Vi får nu ca. 30 min til at gå med at kigge på højtalerne (det skal siges, at der hvor lyden kommer ud, er der en plade med en masse huller i, så der kom masser mønstre i!!!). Pludselig begynder esbon og Iodjini at stå og pege mod skoven og snakke om alle de monstre der står og glor ud på os, det viser sig så at det er træerne de snakker om.

Himlen er ved at blive rød i øst så vi bliver enige om at vende snuden hjemad, men pludselig går lungefisk i panik; han kunne ikke huske hvor han havde smidt sin cykel, men heldigvis havde jeg ikke guffet LSD (endnu). Vi gik tilbage gennem skoven; esbon snakkede om vand og dråber. Iodjini mente at vi andre blev væk når vi gik for langt væk fra ham, men lungefisk havde ikke de voldsomme halluer endnu.

Vi går nu ad en vej inde i skoven, det er en lang vej med skov rundt om, den er lidt krum så man ikke kan se enden af den før man står 50 meter fra den. Esbon og Iodjini er nu ved at blive godt bange for at denne vej ingen ende har og lungefisk med dem. Jeg beroliger dem og siger at vi snart er ude af skoven. De tror ikke på mig og jeg begynder faktisk selv at tro at der ingen ende er på vejen, men selvfølgelig er der det, og inden længe kan vi se den. Da vi har kunnet se enden i et stykke tid, begynder Iodjini at fable om at der står en vidunder maskine nede for enden, jeg kan godt se en skygge, men jeg synes mere det ligner en ko. Det viser sig at være en tjørnebusk :P.

Godt ude på vejen hopper lungefisk op på sin cykel, men det går ikke så godt for han kører hele tiden til venstre ind i esbon og esbon stopper pludselig op og siger: ”Der falder en dråbe af mig!” tåger! Da vi har gået 100 meter og snakket lidt (ikke esbon, han var stille) siger esbon næsten uforståeligt, noget med at han ikke kan forstå os. Det gik dog hurtigt over. Da vi er godt 300 meter fra mit hjem snakker de 3 andre om at jeg har glemt vejen og at vi er faret vild. Det bliver esbon ved med til vi står i min indkørsel, og jeg kan overbeviser ham 100 % om at vi er hjemme.

Vi ruller en joint inde i min stue og Iodjini siger flere gange: ”Det lagger.”, imens han peger på sit hoved. Under rulningen tager esbon og Iodjini et mærke hver og køber lungefisk et mærke mere af esbon, og jeg bliver enig med mig selv om at det skal prøves. Esbon - min gamle ven jeg har gået i folkeskole med - var en rigtig ven og gav mig et mærke, og tripsitteren tog selv syre. Jeg sad og kiggede på lappen et minut eller noget, og så røg det på tungen! Vi satte ”Colors of Shiva” på mit seroundsound anlæg og chillede imens lungefisk rulle joint. Tror nok vi snakkede med nogle på #psychedelia på det tidspunkt. Vi gik om i min have og røg joint.

Klokken er vel ca. 24.00 da vi kom ind, og esbon og Iodjini vil have mere syre, men lungefisk og jeg overtalte dem til kun at tage et halvt hver, jeg tog også et mere.

En lille opsummering: Esbon og Iodjini er nu på 3½ mærke hver altså 560 ug LSD , og lungefisk og jeg på 2 hver altså 320 ug LSD.

Tiden går, vi hører musik, snakker og ryge pinde, det er super hyggelig! Jeg sidder og venter på farver og halluer. Langsomt begynder røde og grønne mønstre at blive dannet omkring i stuen over gulvet, op af vægge og hen over loftet. Vi ruller en joint og mig lungefisk går ud i gården og venter på de andre. Da de ikke kommer, går jeg ind og ser hvad de bliver af, og gad vide om ikke de står der og føler på væggen. Iodjini fokusere 100 % på væggen, men esbon kigger dumt op på mig og siger: "Den trækker vejret!"
Efter en god koger går vi længere ned i haven, det er helt mørkt så vi kan ikke se så meget.

Nu skal jeg lige sige en vigtig ting, for mange år siden byggede min far en svævebane, så der hænge en ”metal snor” på 10-20 meter et sted i min have. Den er ikke blevet brugt i mange år så der er groet en busk op omkring den et sted! Jeg er gået lidt i forvejen, og da de andre er ud for busken, begynder jeg at trække voldsomt i ”metal snoren” længere nede. Det giver tydeligt de 3 andre et chok, og esbon begynder at mumle om en stor fugl, Iodjini snakker som et vandfald om monstre osv. lungefisks trip var på tilbagegang og han var den første der opdager at det var mig der var årsagen, der begynder jeg at grine åndsvagt, og så opdager esbon og Iodjini også hvad der foregår. Vi tøffer videre og jeg finder æbler til dem, Iodjini og jeg leger zombier og så går vi ind. Jeg er nu godt fuckede. Og ser underlige ting og sager. Jeg sad stille i en stol i min stue og kiggede på et par lamper, vores kænguru skind (som esbon og Iodjini også var rimeligt besat af) og når jeg lukkede øjnene, blev der tegnet en fin, hvid stiplet line på indersiden af mine øjenlåg. Så røg peaket godt op og engang imellem gled jeg over i en sort verden, hvor jeg intet kan huske fra, og jeg ved heller ikke hvor lang tid, jeg "var der"!?

Det var omkring det tidspunkt jeg kom i tanke om, at jeg snart skulle have noget nikotin (vi var sluppet tør for weed), esbon var også rimelig opsat på en smøg, men Iodjini, som var den eneste der havde smøger, lå bare i min sofa og kiggede på kænguru skindet, og hvis man spurgte ham om noget sagde han: ”Det er fandeme underligt det her!” eller noget lignende, imens han tog sig til sit ansigt med tommel- og pegefinger. Til sidst fik vi overtalt ham til at gå med ud og ryge. I min gårdsplads sad vi alle 4 og fik en smøg (kan ikke huske om lungefisk røg der), og folk omkring mig begyndte at snakke om, at gruset i gårdspladsen begyndte at gro på stængler. Jeg derimod så et fint mønster mellem dem, og mellem stjernerne var der hvid, nærmes tågede, streger. Esbon lagde sig midt ud i gårdspladsen og kastede sten op i luften, imens vi andre gik indenfor i stuen.
Jeg satte mig der hvor esbon havde siddet før, for at se tingen fra en lidt anden vinkel; da jeg pludselig kigge op mod loftet er det som tåge, men stadig fast form og dryppe ned som istapper og så op i loftet igen… så husker jeg ikke mere i et langt stykke tid, andet end at jeg har tåget meget der.

Det er ved at blive lyst udenfor og vores peak er ved at være lidt svagere, så vi går udenfor igen for at se os omkring, igen. Da opdagede vi at min lillesøsters 2 kaniner er rendt ud af deres bur; en eller anden har glemt at lukke lågen… de andre sagde, at det var mig :P. Så brugte vi nok først 10 min. på at fange den brune, og droppede den sorte. Lidt efter prøvede vi igen med den sorte, men så fik vi jagtet den ind i min lade ved et uheld, og vi gik ind igen. Tredje gang er lykkens gang, men kun lungefisk og jeg kunne koncentrer os om det; esbon sad og kastede sten efter kaninen, hehe, og Iodjini tågede bare rundt, men vi fik det ordnet. Indenfor tiggede vi nu igen Iodjini om en smøg, men opdagede han havde glemt dem inde på mit værelse, så vi så vores snit til en smøg ;), og sad og chattede lidt med folk på #psychedelia, meget sjovt for jeg fattede ingenting af bogstaverne.

Lungefisk var pludselig blevet ufatteligt liderlig og han snakkede konstant om patter, fisse og pornofilm, men jeg har ingen pornofilm. Esbon og Iodjini ville også se film, men det skulle være en børnefilm, for alle andre film var onde. Det endte med at vi satte Pirats of The Caribian på, men det skulle vi aldrig have gjort: det er en meget ond film, når man er på syre! Og vi kunne ikke rumme at flytte os eller slukke for det. Men der var da også glade steder i filmen: hver gang hende hovedpersonen havde så lidt tøj på, at man kunne se omridset at hendes patter, var vi glade :P.

Stille blev det lysere og lysere og lungefisk lagde sig på MIN seng (grrrr), og inden længe blev vi andre også trætte. Esbon og Iodjini besluttede at tage nogle benzoer til at slå lsd-trippet ned, og så gik de og i seng. Jeg var restløs og blev ved med at vade rundt mellem stuen og mit værelse, indtil jeg fik øje på den tomme sofa. Jeg tror ikke jeg sov, men på et tidspunkt vågnede vi alle stille op; Iodjini sad ved min computer og skrev, esbon tågede på gulvet, lungefisk sad og snakkede på min seng, og jeg selv snakkede skiftevis med de andre. Jeg følte at der manglede nogle som havde været der hele natten, men så alligevel ikke :P .

Esbon og jeg var sluppet helt tør for smøger så vi ville til brugsen, Iodjini ville gerne med, men lungefisk var igen gået kold på min seng. Vi brugte nok 20 min. på at planlægge den tur. Og jeg glemmer den aldrig! I mine øre lød det som om alle bilerne spillede psytrance, hvilket var meget uhyggeligt. Da vi endeligt kom til brugsen var der masser af mennesker og farver over det hele… vi kom sikkert hjem og vækkede lungefisk. Derefter sad vi nok og drak kaffe, røg smøger, snakkede og chattede i 1 - 2 timer. Lungefisk skulle til fødselsdag hos noget familie og tog hjem. Lidt senere tog esbon og Iodjini bussen hjem.

Hele søndagen blev alle lyde til psytrance for mig: OL i tv, vaskemaskinen, toilettet, opvaskemaskinen osv. meget underligt. Men hen under aften gik det stille væk, til jeg tog et krus kaffe hvorefter der kom et lille "afterblow" tror jeg det hedder, som jeg også snakkede med nogle om på #psychedelia.

Sådan husker jeg det! Men jeg har sikkert glem et eller andet, så jeg vil meget gerne have at i 3 andre som var med – Esbon, Iodjini og Lungefisk - kommer med tilføjelser! :D


Konklusion:
Det er absolut det fedeste jeg har prøvet!!! Og jeg har helt klart tænkt mig at prøv LSD igen! Man kommer til at tænke over så mange ting under selve trippet, men også efter.
Nu har jeg kun prøvet det engang p.t., men mine råd til folk der har tænkt sig at prøve LSD er:

Du skal have styr på din psyke!

2 mærker var en dosis for mig, men jeg tror også 3 ville være fedt; prøv dig frem, men hvis du vil tage over 2, så synes jeg du skal have en hel dag efter til at komme dig i!
Du skal klart være i selskab med flere, der er rigtigt hyggeligt.
Hav en tripsitter (en der ikke tager de voldsomme stoffer, altså måske kun noget weed eller/og amfetamin etc.) så han/hun kan stoppe tripperne i at gøre noget dumt! Når jeg kigger tilbage er jeg glad for at vi ikke alle var fucked på hjemturen; så havde vi måske aldrig fundet hjem! Det er bedst med en tripsitter, det er jeg overbevist om!

Til sidst vil jeg gerne sige tak til Esbon, Iodjini og Lungefisk for en fed lørdag og søndag! Det var rigtigt hyggeligt gutter!

-Foger


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team