Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 04 aug 2021 17:15


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: fear of death
Indlæg: 16 jul 2008 05:45 
Offline
Psychedelia bot
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 jun 2008 16:04
Indlæg: 1
Information:
orginal poster:JuviNile
dato:11.02.2005
dosis: 1 dråbe
styrke: +++
setting: Fest

bruger rapport:
Det var nytårs aften.

der var lagt op til en ultimativ fed bytur. omkring kl 22.30 indtog jeg en enkelt sukkerknald.
ganske hurtigt tog det fart. farver, lyde, dufte ja alt fik en ny betydning, jeg var i mere end godt humør, og nød hver enkelt følelse som flød igennem min krop. pludselig (ca 00.10) stod min vendinde(som også havde taget LSD, dog kun et enkelt mærke)foran mig. HUn havde det ikk så godt, det var blevet for vildt.. min daværende kæreste og jeg valgt at forlade festen sammen med hende ( dog for at vende tilbage senere) og gik ud i bilen.

vi snakkede, og morede os faktisk. Jeg prøved at spørge ind til hvorfor hun havde det som, hun havde. Hun ville egentlig ikk snakke. ville bare lukke øjnene, og slappe af, men dog stadig have mit selskab. Hvorfor jeg blev ved, ved jeg ikke. i mit hoved trippede hun lige så voldsomt som mig(gjorde hun bare ikke)

Jeg ville for alt i verden ikk have at hun havde det dårligt. vi begyndte at snakke, og kom hurtigt ind i nogle utrolig dybe samtaler, som desværre konstant blev spoleret af min x. hendes øjne sagde alt, jeg følte at hun forstod mine tanker bare ved at se ind i mine øjne.

hvordan det hel udviklede sig i negativ retning, ved jeg ikk helt. mener selv at jeg har en utrolig positiv indstilling til de trip som jeg har. men har jo nok ladet mig påvirke af at hun ikk havde det godt.

intensiteten af mit eget trip blev stadig vildere, hvorend jeg så, var der farver og mønstre. ALT bevægede sig. kuldegysningerne skyllede konstant igennem min krop.

det hele begyndte pludselig at blive meget ubehageligt. husker at jeg kiggede på kl i bilen (01:18) og at min logik sagde mig at det her ville blive vildere. jeg forsøgte at slappe mig selv af, men det virkede på ingen måde.

jeg lænede mig tilbage i bilen og begyndte igen at snakke med min veninde, nu var det pludselig mig som havde brug for hende og ikke omvendt. verden var begyndte at køre stærkt- meget stærkt.

Jeg så alt hvad der var i bilen, men samtidig så jeg den her paralel til det hele, jeg så min veninde som hun havde set ud hele aften, men samtidig så jeg hende som den samme pige, men fra en anden tidsalder.

jeg var utrolig forvirret, indtrykkene skyllede konstant ind over mig. konstante billeder, måske informationer, væltede ned over mig, der var så meget at jeg slet ikk kunne håndtere det.
Det eneste som gav mig en smule tryghed var hendes øjne. flere gange følte jeg at jeg svævede, var ved at give slip, og i sekunderne inden det ville ha været slut, så greb hun mig. jeg følte at hun forstod det hele, men jeg kunne på ingen måde sætte ord på det.

jeg blev ved med at se en en film, de samme indtryk, to forskellige slutninger, den ene var ren lykke, når det sluttede ønskede jeg bare at tage min veninde og min x i hånden og lukke øjnene og falde i søvn sådan. det måtte være det ultimative lykke.

Men alligevel, mit hoved ville ikke stå stille og den anden film begyndte at køre. omhandlede de normer som jeg levde under, en masse realiteter, jeg bare ikke kunne kæmpe imod. det var virkelig ubehageligt, og alligevel vidste jeg godt at det var sundt at jeg blev klar over de her ting.

det hele kørte bare så stærkt, konstant dårligt og godt,

jeg husker at jeg tænkte, hvis jeg bare kunne sove, bare lukke det her ude.
Det er simpelthen for voldsomt. men hver gang at jeg lukkede øjnene, begyndte jeg at falde. jeg var sikker på at jeg ville dø. jeg var sikker på at hvis jeg lukkede øjnene for længe, så ville jeg give slip. min eksistens ville ophøre.

ligemeget hvad jeg gjorde, så kunne jeg ikk gøre noget godt for mig selv, det eneste jeg ønskede, var det eneste jeg ikke kunne gøre.

jeg ville så gerne ignorere alt hvad der var i min krop, og alligevel blev jeg tvunget til at se det i øjnene.

tilsidst (a naturlige årsager. omkring kl 6 om morgenen) trappede voldsomheden ned, og jeg begyndte at kunne holde ud at være mig selv igen, dog stadig uden at kunne forklare mig selv eller omverdenen hvad der var sket.

jeg var bare så træt, og mit hoved var så tungt, men jeg kunne ikke sove, istedet lå jeg i mange timer og analyserede hvad der var sket.

Der gik virkelig mange dage, før jeg kunne sætte de mindste ord på hvad der skete den nat

om det så var utrolig ubehageligt, så er jeg glad for at jeg har oplevet det
jeg så og følte en masse ting den nat. jeg fik svar på en masse spørgsmål.
Jeg kan ikke sætte ord på, hvad, jeg er bare afklaret inde i mig selv idag.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team