Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 04 aug 2021 16:36


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 jul 2008 05:57 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 apr 2002 01:01
Indlæg: 2784
Geografisk sted: København
Information:
dato:12.06.2005
dosis: 400 mikrogram
styrke: +++
setting: Hos venner

bruger rapport:
Hey... Har lige haft mit første LSD-trip her i weekenden, som jeg har fået lyst til at skrive om... Klokken 22 tog jeg og en ven en tazmansk djævel under tungen og ventede... vi gik udenfor og over på en kirkegård, hvor vi rendte rundt og kiggede på gravstene og snakkede... Der var gået en times tid, tror jeg, og begyndte at kunne mærke det. Stemningen blev mere pjattet, og vi løb rundt til sidst og skjulte os for hinanden i mørket og kastede med sten efter hinanden. Det var meget sjovt, men ikke det vilde endnu.

Vi gik op forbi nogle bekendte og lånte Bikstok Røgsystems cd med hjem til min ven, hvor vi vækkede hans kæreste. Satte den på, og det gik hurtigt op for os, at Bikstok er kanon tripmusik. Jeg er kommet frem til, at Bikstok er djævelens værk. Det består af så mange små, lokkende lyde, som manipulerer hovedet, og det er simpelthen så underligt at høre på. Jeg kunne også sætte mig ind i, præcis hvordan Bikstok har valgt at køre deres stil og få folk til at lytte til deres musik. Filosoferede over mainstream-kulturen og over, hvor nemme vi er at påvirke, uden at vi aner det.

Der blev grinet meget, og jeg kunne se utrolig mange udtryk i min vens ansigt. Vi kommunikerede mere med udtryk end med ord. Når der blev stillet et spørgsmål, var der et kraftigt spørgende udtryk i ansigtet, og når man skulle tænke sig om, var der stor betænksomhed i ansigtet. Det var næsten som at være små børn. Vi læste hinandens ansigter som en åben bog, fascinerende og syret. Kontakten mellem os føltes meget intens, følte mig meget blottet og åben i mit ansigt og mine øjne, fordi jeg havde så mange udtryk... en hel masse udtryk og træk, som kørte i én flydende køre. Intensiteten var næsten som begyndende paranoia, men sjovt på samme tid.

Hele verden kørte flydende. Bevægelser var perfekt flydende og hurtige, jeg havde knivskarpt syn og overblik. Alting bølgede og pulserede. Min ven lå med sin sovende kæreste i armene, og vi kunne ikke lade være med at kigge på hende. Hendes ansigt var så fuldt af liv, at vi slet ikke vidste rigtigt, om hun sov. Det så ud, som om hendes øjenlån åbnede og lukkede, og hendes læber bevægede sig, der var så meget puls. Hovedet var forkert proportioneret, og håret virkede dragende på en eller anden måde. "Mærk dig selv, oplev dig selv!" sagde min ven. Vi var i cyberspace. Verden var i 3D ligesom i et computerspil. Jeg kørte hænderne rundt i luften, og dimensionen var helt anderledes end normalt. Jeg følte mig som et lille rumvæsen med overjordiske evner fra en gammel sci-fi-film fra 80'erne i en verden af hurtighed, som kørte i slowmotion. Verdens opløsning var en anden, alt var fladere trykket sammen og bredere ligesom set på et widescreen-tv - sammen med det perfekt flydende univers og den specielle musik var det en helt igennem fed oplevelse.

Da klokken blev 3 om natten, tog vi endnu et mærke under tungen. Jeg fandt en dåse sæbebobbelvand og begyndte at puste sæbebobler ud, det var ret fascinerende, og efterhånden som det blev lyst udenfor, blev hele verden som en sæbebobbel. Alt omkring os bestod af multifarvede sæbebobler, der hang sammen ved lilla partikler, og jeg havde følelsen af, at hele omverdenen burde sige blob og forsvinde eller normaliseres ligesom en sæbebobbel, men alligevel var jeg sikker på, at den selvfølgelig ikke ville gøre det. Jeg kunne trække små lilla perler fra mine fingre, eller der faldt lilla perler ned fra min fingre og ramte forbi mig. Det var helt ufatteligt. Glæder mig rigtig meget til at gentage oplevelsen. Det var alt for nu...


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team