Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 22 sep 2021 18:52


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 jul 2008 06:02 
Offline
Psychedelia bot
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 jun 2008 16:04
Indlæg: 1
Information:
orginal poster:ZachyOn
dato:13.06.2005
dosis: 350-400 µg
styrke: +++
setting: Andet

bruger rapport:
Stof : Lsd "Tasmanian mærker"
Dose : 350-400µg
Setting : I skoven og B´s Lejlighed
Deltagere : 6

Forord

Jeg har længe gået med den tanke og prøve et psychedelisk stof, og valget faldt så på Lsd, jeg havde egentlig mest lyst til og prøve svampe til og starte med, men jeg er glad for at jeg valgte Lucy. Vi havde planlagt at vores lille seance skulle foregå ude i en skov, og inden vi alle sammen mødtes for og trippe havde jeg siddet sammen med nogen venner og drukket og røget lidt hash nede ved et natur skønt område i vores by. Vi tager så afsted for og mødes med den sidste kammerat vi skal trippe med, vi går op i B´s lejlighed for og vente på ham og han lader sig da også vente på sig, vi ringer for og hører hvor fanden han nu bliver af. Han er godt på og ville være der om en halv times tid, men der kommer så et lille chok idet at M bare har besluttet sig for og tage en kammerat med som der faktisk ikke er nogen af os andre der kender!

Jeg har mødt ham en gang, men det er jo langt fra nok fra nok til at jeg har lyst til og tage på en psychedelisk rejse med ham, og da slet ikke første gang jeg prøver så noget her, så det skaber rimelig dårlig stemning at M har valgt og gøre det, og der bliver snakket om at der nok alligevel ikke skal trippes i aften.

M og hans ven K kommer så hen til lejligheden, og jeg har inden da fortalt ham i telefonen at jeg virkelig synes det er noget lort han har lavet, og det kan han selvfølgelig godt se, og M og K har allerede taget deres første mærke! Så på den ene side har jeg lyst til og skælde M helt vildt ud, men vil heller ikke skabe dårlig karma da deres trip måske starter inden så længe. Men vi kommer til den konklusion at vi bare går hen mod den skov der er destinationen for trippet og skilles også tripper hver for sig, vi vandrer hen mod destinationen og køber noget slik og sodavand inde på en tank der ligger tæt på skoven.

Coming up

Vi går hen imod skoven og os andre der ikke har taget vores mærker endnu gør det så på nu,vi tager et halvt mærke hver kl er ca 19.00, vi skilles på fra M og K og bevæger os ind i skoven og finder et efter et stykke tids søgen et lille bålsted med nogen tilhørende træstammer man kan sidde og slappe af på. Vi sidder så og snakke og diskuterer frem og tilbage mens vi venter på at Lsd´en begynder at virke, vi beslutter os for at vi ikke bare skal sidde og vente på effekten kommer og kommer frem til at et bål jo nok ser meget godt ud når man begynder at trippe. Vi går i gang med og bygge bålet, det er rimelig svært da det har regnet dagene op til trippet men det lykkedes til sidst og få gang i det, der er nu gået ca en time siden vi har taget mærkerne og vi beslutter os for at vi har lyst til en lille joint da det måske kan sætte lidt gang i sagerne.
Vi er nu nået ca en 2 timer hen i det og jeg kan mærke at jeg er blevet meget rastløs og der sidder en klump energi inde i min krop der bare venter på og komme ud, B, S og J bliver ved med og spørge om vi ikke skal tage et halvt mærke mere da der stadig ikke er noget effekt fra stoffet, men jeg insisterer på at vi lige venter lidt endnu da jeg ved at det kan tage alt fra en ½ time til 2 timer før det virker.

Men til sidst overgiver jeg mig og vi tager et ½ mærke til, kl er nu er ved og være en 21.20-21.30 stykker og det er begyndt at blive ret så mørkt inde i skoven og jeg ved at der er lovet tordenvejr med dertil hørende regnvejr senere i aften/nat, så jeg siger om vi ikke snart skal til og smutte hjem til B da jeg ikke gider at sidde og blive fuldstændig gennemblødt ude i den her skov, men det er de andre ikke særlig meget for, da vi jo havde besluttet at trippet skulle foregå her og at vi ikke helt ved hvordan opfører os når vi er på det her stof og der er en del traffik på vejen hjem til B´s lejlighed.
I den sidste halve times tid har jeg sidder og kigget på det bål vi har lavet og finder ud af det egentlig ser meget sjovt ud, farverne ser en lille smule anderledes ud skarpere og mere intense på en måde, og kan mærke at jeg faktisk kan mærke at jeg er begyndt og trippe en lille smule og jeg spørger så igen om vi ikke godt kan vende snuden hjemad til B da jeg ikke har lyst til og og sidde i en bulder mørk og uhyggelig skov på mit første trip, de andre giver mig ret i at det nok alligevel er en meget god idé og vende hjemad.


Plateau

Jeg finder nu ud af at jeg er faktisk er begyndt og trippe rimelig voldsomt, mit blik er blevet en del sløret, og kan ikke rigtig se foran mig da skoven også er rigtig mørk, og samtidig har jeg det som om jeg går i en kæmpe tunnel der bare bliver ved med og fortsætte i en uendelighed( lidt ligesom de gamle bilspil til ps1 hvor vejen nærmest bliver bygget på vejen). Jeg har lidt på fornemmelsen at vi er faret vild da jeg ikke kender den her skov og tunnel følelsen bliver kraftigere, men de andre forsikrer mig om at de sagtens kan finde vej, hvilket jeg ikke tror på da vi er begyndt og trippe rimelig kraftigt, men til sidst finder vi da endelig ud af skoven og bevæger os ud til en vej der fører hen mod zoo og industri kvarteret.

Vi kommer hen til en stor bygning og da jeg kigger op ad den er det lige som om den lige vokser 10-20 meter mere i højden, og jeg begynder og bliver lidt halv nervøs for hvordan jeg og de andre klarer sig når vi kommer ud til den rigtige traffik da jeg godt kunne forestille mig at der kom et par biler mere end der egentlig var ude på kørerbanen p.g.a lsd´en, eller afstandbedømmelsen o.s.v bliver lidt halvdårlig på det her stof.
Men vi kommer op til den tank hvor vi tidligere på aftenen købte sodavand og slik, og jeg opdager til min store lettelse at traffikken ikke ser så meget anderledes ud end normalt, heldigvis! bilerne´s lygter ser kun en smule slørede ud så jeg bliver lidt rolig igen, den tunnel følelse der har været der hele tiden siden det begyndte og virke bliver kraftigere og kraftiger jo længere vi går, og jeg er snart ved og være rimelig træt og gå idet at man fødder også føles som om der bliver lagt nogen 50 g´s blyklodser på for hver 500 meter vi går.

Vi når endelig op i B´s lejlighed og sætter os lige ned og vurderer situationen engang, vi beslutter os for at vi har lyst til og se Pink Floyd´s: Live in Pompeji koncert, og den koncert passer bare så godt til lejligheden, den vil jeg helt klart anbefale til en trip session. Vi sidder og kigger længe på koncerten, den er simpelthen afpasset så godt til et trip, de laver en hel masse forskellige billeder der bare går direkte ind og giver den vildeste glæde til en syre påvirket hjerne, når jeg sidder og kigger på skærmen er der nærmest en aura rundt om alt jeg kigger på sådan lidt fuzzy, svært og beskrive men i kender det sikkert... ;)

Det spenderer vi en del tid med og sidde og glo på, ellers tåger vi rimelig meget rundt i lejligheden, laver mærkelige lyde og er bare generelt mærkelige. Vi beslutter os for og gå ned til en nærliggende park og gå lidt på opdagelse dernede, det første jeg ligger mærke til når vi kommer derned er at nede i vandet bliver alle gadelysene genspejlet og det er virkelig flot, det sidder jeg og beundrer i lang tid, det ligner lidt noget glimrende fyrværkeri, vi bevæger os lidt mere rundt dernede og jeg for lige pludselig set nede i vandoverfladen at der ligger noget og flyder, jeg undrer mig lidt over hvad det er fordi det har et nærmest neon agtigt skær, da jeg kommer tæt på kan jeg så se at det rent faktisk er blade der ligger i overfladen, men kan bare ikke rigtig forstå hvorfor at der er det neon agtige skær på bladene.

Står længe og kigger på det og overvejer frem og tilbage om det er p.g.a min tilstand at de ser sådan ud, og jeg kommer frem til at det er det nok...;) Vi går så hen til noget der ligner en lille sand strand, i den forstand at de har bygget en lille kunstig bred hvor der ligger sten og sand inden vandet, og mens jeg står og glaner lidt på stenene ser det pludselig ud til at bliver til en hel masse sæbebobler, mystisk men meget flot.
Mig og B beslutter os så for at sætte os over på en bænk for at sidde og filosofere lidt over tilværelsen, alt imens K står og drejer rundt og sig selv i et hastigt tempo, mens M står og kigger meget forstenet op i luften og S står og har en meget close connection med et træ...: )

Vi beslutter os for og gå op i B´s lejlighed igen og begynder og gå derop ad, mig og B når op til vejen da vi møder en vi går på skole med, og jeg tænker FUCK hun skal nok ikke se os i vores tilstand, men det er allerede for sent, hun kommer hen og vi hilser på hende og snakker stille og roligt med hende, vi formår og holde det cool indtil K,M og S kommer tågende op henne fra søen.
S siger et eller andet med FUCK hvor er det vildt det her mens han står og kigger vildt og inderligt på en Peugeot, hende piger siger så "Jeg tror bare jeg smutter igen, hihi, i ser vist ud til og hygge jer rigeligt selv..."


Comedown

Vi kommer op til B´s lejlighed og sidder og tåger rundt resten af natten, det er begyndt og slappe meget af, og jeg beslutter mig for og redosere med et mærke til, vi render som sagt bare rundt og tåger og jeg venter på at det sidste mærke jeg har taget virker, men der sker ikke rigtig noget, det kunne måske skyldes at jeg har kommer til og ligge mærket frit ude i fryseren i stedet for inden i sølvpapiret...DOOH... Der sker egentlig ikke så meget andet end at vi sidder og glor noget tv og stirrer meget på B´s lampe der er meget flot, meget flottere end den plejer i hvert fald, jeg må godt nok også indrømme at tv er meget mærkeligt og se på lsd, synes hele tiden at de udsendelser vi ser bliver lidt for mærkelige og skifter hele tiden kanal indtil jeg kommer til Mtv, det er det eneste jeg sådan nogenlunde kan koncentrere mig om og kigge på. Det er egentlig først her jeg får en reel hallucination, hoveder på destiny´s child bliver skifter lidt i ansigts form og ser lidt halv uhyggelige ud, det er godt nok også længe siden at jeg har syntes at Mariah Carey har set så godt ud... : )

Konklusion

Lsd var slet ikke som jeg havde regnet med, jeg havde regnet at der ville komme de vildeste hallucinationer you know lyserøde elefanter og i den dur, men lige på det punkt synes jeg at det var meget mildt det her trip, jeg havde hverken cev´s eller oev´s, lige med undtagen af den der Destiny´s child video. På en måde var det meget bedre end jeg havde regnet med, den orgasme følelse i maven der er der mens det hele går vildest til er slet ikke til og beskrive, simpelthen fantastisk, og ens tankegang synes jeg er meget kontrolleret i forhold til hvad jeg har læst, jeg havde regnet med at tankestrømmen ville være svær og styre, men det havde jeg intet problem med overhovedet, ingen mindfuck go eufori... : )

Og den tilstand jeg var i hele morgenen og eftermiddagen var simpelthen også fantastisk, jeg kom til mange konklusioner om hvad jeg har gjordt af forkerte ting i mit liv, og besluttede mig også for at jeg skulle holde op med og ryge så meget hash som jeg gjorde, føler virkelig at jeg har forbedret mig til et bedre menneske efter den her tur, Lsd er klart mit #1 stof nu, jeg synes slet ikke jeg har kunne finde nogen negative ting ved mit trip, og det skal helt klart prøves igen inden for en rum tid. Næste gang tror jeg bare at jeg starter med og tage et helt mærke til og starte med, det der med ½ og kvarte frimærker duer slet ikke. Jeg undskylder for eventuelle stavefejl og kom endelig med kommentarer så jeg kan gøre fremtidige rapporter bedre....;)


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team