Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 04 aug 2021 18:53


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 jul 2008 06:18 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 08 jan 2002 02:01
Indlæg: 109
Geografisk sted: Lyngby
Information:
dato:02.02.2006
dosis: 500 mics.
styrke: ++++
setting: Andet

bruger rapport:
Her er en lille rapport om hvad jeg fordrev tiden med en gang i maj måned 2005.

Jeg var pisse træt af den daglige rutine med arbejde o.s.v. Og trængte til at der skulle ske noget ud over det sædvanlige. Trængte til at tage et trip der kunne rystet alt, så jeg kunne genopstå som et nyt menneske, stærkere end nogensinde! :-)

Så jeg tog en uge fri og lånte et sommerhus i Asserbo. Jeg gik og faldt til ro et par dage og nød naturen og ensomheden. Jeg boede på en vej i en skov hvor der var ca. 30 sommerhuse. Og jeg var den ENESTE på hele vejen! Der var LÆKKERT! Strand og skov og næsten igen mennesker og Liseleje lige i nærheden, hvor der var udendørskaféer og piger.

SÅ VAR JEG KLAR!!!

Jeg stod tidligt op og spiste 3 taz-mærker kl. 7 om morgenen. (Svarer til 500 mics. LSD, vil jeg tro). Verden begyndte at blive magisk og musikken lød LÆKKER. Jeg nussede lidt rundt i haven. Solen kom frem og det var lunt og køligt på samme tid. Jeg smed alt tøjet og nød livet.

Jeg begyndte at blive restløs. Trængte til at der skulle ske noget virkeligt vildt. "Hvad skal der til?" Tænkte jeg. På mit sidste store trip, "Tantra for 1", virkede det perfekt at booste trippet med seksuel energi. Så jeg gik ind i soveværelset og begyndte at lege med mig selv.

Jeg så at der stod sådan en træholder med en køkkenrulle på. "Den stopper jeg sgu op i røven", tænkte jeg. Jeg fornemmede at jeg skulle stimuleres maksimalt både fysisk og mentalt. Og så er der jo ingen vej uden om vel? :-)

Jeg fik pludselig den indskydelse at jeg skulle forestille mig alle muligt grænseoverskridende ting. Det første der faldt mig ind var at forestille mig sex med Pia Struck. Hende den langt ude sexterapeut med orgasmekurserne. Hun er ikke lækker, men vulgær. Så det var lige det rigtige. Følelsen af væmmelse samtidig med intens seksuel nydelse fik virkeligt energiniveauet til at stige. Så var det tid til næste skridt!

Jeg begyndte at forestille mig at jeg var en lille lækker og sød pige på ca. 9 år. Hun faldt i snak med en klam ældre mand, som fik hende lokket med hjem. Herefter lokkede han hende til at tage tøjet af. Pigen/jeg blev pludselig utryg ved situationen, samtidig med at hun var nysgerrig. Manden begyndte at stimulere hendes fisse, og derefter kneppede han hende først blidt, derefter hårdt og brutalt.

Jeg var fuldstændigt identificeret med den lille pige. Og al hendes angst, magtesløshed og seksuelle "tændthed", blev blandet sammen til en sprængfarlig cocktail af energi. Det fik min identitet til at sprænge, så jeg blev både pigen og overgrebsmanden på en gang. Det var som om der ikke var noget der var godt og ondt mere. Der var bare mere eller mindre intensitet i ens livsoplevelser. OG JEG VILLE FUCKING HA’ MERE INTENSITET!!!

Min bevidsthed udvidede sig endnu mere. Det føltes som jeg oplevede alle seksuelle overgreb på børn til alle tider på en gang. Nogen gange fokuserede jeg på detaljer, og andre gange på summen af ”gestalten”. Mange af overgrebsmændene gik fuldstændigt bersærk, og myrdede pigerne på bestialske og kreative måder i en total blodrus. Jeg var både pigerne der blev myrdet og morderne, på en gang.

Det fik min bevidsthed til at udvidde sig endnu mere. Jeg blev alle de involverede personer på en gang. Men tiden blev også transcenderet, så hele deres livsforløb, både før og efter døden, var komprimeret ned til ét nu. Det var mere end min bevidsthed kunne rumme! Jeg blev overvældet af total ekstase, smerte og megaorgasme. Jeg skreg alt hvad jeg overhovedet kunne, men ved ikke om skriget var hørbart i den ydre verden. Jeg så planeter med ædelstenspaladser og andre fantastiske bygningsværker. Derefter så jeg hele solsystemer og hele galakser på en gang. Og så blev det til rene energimønstre af ufattelig skønhed og intensitet. Det hele skete på et splitsekund, og intensiteten accelererede mod uendeligt med ufattelig fart.

Til sidst kunne min hjerne ikke følge med, og jeg ”lukkede ned”. Det var som om jeg trådte totalt ud af eksistens.

Pludselig var jeg tilbage! Men ikke som mig. MIN OPMÆRKSOMHED VAR PLUDSELIGT OVER DET HELE! Det var som om den opstod mange steder frit i luften i det rum jeg var i. Men ikke kun der. Jeg kunne være mange steder på en gang. Eller kunne fokusere kun et sted og udvidde dette fokus til at omfatte f.eks. hele planeten jorden. Det ”kildede” over det hele. Ikke i min krop, som ikke gav mening på dette tidspunkt. Men det var de forskellige opmærksomhedsfokus der kildede. Tiden var ikke eksisterende. Der var kun NU! Men jeg kunne fokusere på f.eks. jorden på en sådan måde at fortid og fremtid ”foldede sig ud af” nuet. Det var FUCKING intenst og ubeskriveligt! Jeg havde en følelse af at være UBEGRÆNSET! (Lige netop det modsatte af hvad jeg følte i min dagligdag før trippet.)

Hvad skulle jeg nu? Jeg skulle da være DET HELE og have mit opmærksomhedsfokus ALLE STEDER på en gang selvfølgelig. Så det gjorde jeg da bare.

DET VAR DET FUCKING MEST SINDSYGE OG INTENSE MAN OVERHOVEDET KAN OPLEVE!!!

Jeg kunne tage alle mine tidligere +4 trips og stoppe dem op i røven! (Hvis der ellers var plads for køkkenrulleholderen. Den havde jeg glemt alt om. Den havde tjent sit formål og jeg tror jeg trak den ud heromkring i trippet, men husker det ikke)

Det var en total orgasmefølelse i 10. potens! Tror jeg lå og råbte: ”ALT!!! OVER DET HELE!!! HELE TIDEN!!!”, eller noget i den retning. :-)

Jeg blev i denne oplevelse RIGTIGT længe. Hver gang jeg røg lidt ud af det, opbyggede der sig en MEGA længsel efter at komme tilbage. Så jeg blev ved med at vende tilbage til at fokusere på ”Orkanens Orgasmiske Centrum”.

På et tidspunkt var det som om jeg, uden at rigtigt beslutte det, vendte tilbage til min krop og mit sind. Jeg følte det som om jeg var blevet ”blæst igennem”, men på en rigtig god måde. I resten af trippet var mine egogrænser totalt åbne, så jeg kunne f.eks. opleve hele jordklodens bevidsthed, bare ved at ønske det!

Jeg var totalt afslappet, og totalt tilstede nu. Jeg rejste mig fra sengen og gik ud i stuen. Jeg så ud af vinduet og der løb et rådyr med to unger gennem haven! Totalt paradis eller hvad?

Jeg oplevede uendeligt meget resten af dagen. Og kan huske rigtigt meget af det når jeg sidder her og skriver. Men jeg vil nøjes med nogle få udpluk fra resten af trippet.

Herefter nussede jeg rundt udenfor, og senere besluttede jeg mig til at cykle en tur. På cyklen føltes det som om jeg smeltede ud i ”evigheden”. Mine ben kørte rundt, men jeg kom ingen vegne, for jeg var allerede over det hele, altid. Tænkte om det egentligt var klogt at cykle når jeg var så blæst. Kom i tanke om der var noget der hed ”at falde”.

Tænkte lidt over hvad det betød. Det var noget med blod… mærkeligt… Og AMBULANCER!!! De var jo rigtigt sjove og spændende!!! Havde lyst til at der skulle komme ambulancer med sirener og blå lys. Det ville være spændende og eventyrligt!!! Og så skulle man jo på HOSPITALET!!! Der er der SYGEPLEJERSKER, kom jeg i tanke om. De er jo sjove og søde!!! Og LÆKRE!!!

Jeg fik lyst til at lege med sygeplejersker! Det ville være et kanon eventyr! Ligesom det jeg var midt i, kom jeg til at tænke. For alt omkring mig var eventyrligt og fantastisk! Så jeg behøvede ikke lade mig vælte. Men jeg kunne vælge at gøre det, og det ville være fantastisk! Jeg var FRI! Kunne gøre ingenting eller hvad som helst, og alt ville fungere perfekt!

Senere tog jeg til stranden. Der var en der havde skrevet et DIGT med kæmpe store bogstaver i sandet! (Det var der også dagen efter, så den var god nok). Jeg kikkede ud over vandet, identificerede mig med havet, så med hele jordkloden. Derefter satte jeg mig på terrassen af et lille strandhus og så solen gå ned. Jeg følte at jeg havde alt, og samtidig følte jeg mig som en lille dreng. Alt var nyt og fantastisk, men nu på en meget rolig og meditativ måde. Der var stort set ingen mennesker, men på et tidspunkt kom et par gående. Det var som om jeg eksisterede på et andet plan, så de opfattede ikke at jeg sad der. Så kikkede jeg pigen i øjnene, og nu så hun mig og det var som hun FORSTOD et eller andet. Alting måske? :-)

Kl 1 om natten gik jeg rundt i huset og kiggede på en flue. Den var SJOV. Jeg kunne ikke forstå at jeg stadig trippede her 18 timer efter. Pludselig var jeg træt og gik i seng. Endelig en god dag! Sådan burde vores liv være noget oftere!

EFTER TRIPPET

I en hel uge efter trippet var det som om jeg var blevet oplyst eller noget i den retning. Jeg kunne svare på alt og var ufattelig intens og lykkelig. Snakkede bl.a. i telefon med Yeti, Fanny og min lillebror. De virkede alle temmelig begejstrede for hvad jeg havde at sige om alting (og ingenting). Men stille og roligt begyndte tilstanden at klinge ud, og en måned efter var jeg stort set tilbage til normal. Men dog uden min rastløshed og frustration over livet.

Næste gang jeg tripper intenst, vil jeg meget gerne holde den oplyste tilstand permanent! Ideer anyone?


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team