Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 05 mar 2021 21:10


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Første gang.
Indlæg: 16 jul 2008 07:21 
Offline
Psychedelia bot
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 jun 2008 16:04
Indlæg: 1
Information:
original poster: Neodit
dato:13.03.2008
dosis: 200 Ug
styrke: ++
setting: Hos venner

bruger rapport:
Hey guys. Der er ret meget, men håber i måske kan relatere.

Så var det første gang jeg skulle prøve det. Jeg havde prøvet coke, og tjald før det- aldrig LSD, men havde altid set på LSD som det "gode Stof". Hvor jeg havde moralske konflikter omkring coke f.eks., da jeg mente det var et "brian stof", havde jeg meget nemmere ved at relatere til at tage LSD. Derved ikke sagt at coke ikke er lækkert ;)! Jeg lagde ud med at ryge et par joints, og ligepludselig kom min gode ven ind med et tallerken, fyld med mærker. Han serverede et for mig, og så kørte vi. Det skal siges at mine venner er nogle efarne users, så omgivelserne var fuldstændig optimeret efter en omgang LSD. Alle lysforanstaltninger var taget fra min venners side af, alt møblement var placeret efter LSD. Altså mine venner havde virkelig brugt forberedelse på at placere ting strategisk og rart, således at det passede ind i et LSD trip. Udover det var der opstillet små gaver rundt omkring. Det skal forstås som "mærkelige" billeder. Konstant god lyd fra 4 højtalere, og indkøb af alverdens lækkerier fra consumer verdenen ala. Cola, mælk, vand, kager osv.. Jeg opdagede dog hurtigt at det at fortærre noget spiseligt, hurtigt blev uinterresant og kedeligt. Derimod var drikkelse utroligt forfriskende og rart.

I starten synes jeg bare at jeg blev lullet mere og mere ind i en slags "panik verden". Ingen vidste hvor de kom fra, eller hvor de skulle hen. Her passer sætningen "everyman for himself" ret godt på starten af mid trip synes jeg. Ting begyndte at gå galt. Højtalerne kortsluttede ligepludselig, og en ubehagelig stemning bredte sig.

De næste 3 timer var ren panik-party. En af mine venner bad-trippede, og tissede i bukserne. Her blev der øjeblikkeligt øget omsorg, og han blev forsikret om at det var helt ok, og at vi nok skulle klare den sammen alle sammen. Vi gav ham et bad, og fik ham lagt ned i en rar position.

Jeg personligt havde det også psykisk hårdt på det tidsspunkt synes jeg. Jeg så mærkelige farver på væggene, og ligepludselig fandt jeg ud af, at jeg i de side 2 timer havde troet at hele værelset var en koncentreret orange farve. Da det gik op for mig at det ikke passede, blev jeg en lille smule skræmt, men egentlig mere lykkelig over at jeg kunne sætte fingeren på noget som jeg havde troet var virkeligt, men nu vidste ikke var virkeligt. Det gjorde mig utroligt fornøjet, og således blev jeg lullet ind i en drømmeverden af smukke ting.


Alle mine venner begyndte at danse til musikken, men jeg blev siddende og observerede det. Jeg havde det godt. Jeg følte at jeg var en slags "regulator". Det faktum at alle mine venner dansede, og jeg havde valgt ikke at gøre det, gjorde at jeg fik en utrolig fornemmelse af selv-kontrol. Og det behagede mig. Lige indtil jeg kom til at tænke på at jeg måske burde danse hvis jeg var en rigtig ven? Jeg lagde den tank til side, fordi jeg vidste den ikke ville gøre mig noget godt. I stedet fokuserede jeg på at socialisere så godt jeg kunne med dem når de satte sig ned. Og det havde en utrolig positiv effekt, fordi alle var kommet i godt humør, og således var jeg også i utrolig godt humør.

Nu begyndte tingene at tage fart. Folk begyndte at forsvinde ind i andre rum, ned i kiosken, eller lange gåture. For mig føltes det som om, at hver gange folk forlod huset, var det som om de blev suget ud af eksistensen, og jeg undrede mig over hvad de men oplevede alle de her (for mig) mærkelige steder.

Jeg valgte så at gå på rejse. Jeg ville ned i 7-eleven, og jeg tror mit trip var på sit højeste. Aldrig nogensinde har jeg følt mig så langt væk. Det var som om jeg var blevet smidt ned på en helt anden planet , sammen med mine venner, og at vi nu skulle udforske den. 7-11 var for mærkeligt... i starten havde jeg det rart. Der var kun mig +2 venner og ca. 3 andre kunder. Men ligepludselig kom der en masse kunder ind. Så på ca. 30. sekunder var bestanddelen af mennesker i samme lokale, ligepludselig steget måske 3 gange. Der var nu ca. 20-25 mennesker i 7-eleven. Og DET kunne jeg ikke overskue. Jeg havde allermest lyst til at ligge mig ned på gulvet og slappe lidt af, men indså at det nok ville blive opfattet som ret mærkeligt. Jeg bevægede mig derfor så udenfor, hvor jeg ventede på at mine venner blev færdige.

Og vi kom hjem i god behold!

klokken var ca. 4 om morgenen, men tid gav ingen mening for mig alligevel.

Jeg valgte ved 6 tiden at smutte hjemaf. På vejen hjem var jeg inde for at købe morgenmad. Jeg ville gøre det lækkert for mig selv. Da jeg kom ind i bageren, stod der en gammel dame med sin hund. Det føltes som om det tog hende 20 min. at blive færdig. Og hendes hund blev ved med at hoppe op af mig. Jeg elsker hunde. Men lige her blev det næsten for meget til sidst. Jeg kunne næsten lige kun smile lidt og udstamme ordende fuldstændig utydeligt "den er sød". Da den gamle dame endelig blev færdig var det min tur. Jeg fik hurtigt men usikkert sagt "bare et normalt franskbrød...........tak". Desværre vidste sig at deres dankort maskine ikke virkede. Så da jeg kom ud havde jeg en ubehagelig følelse af spildtid, og jeg kunne for alvor mærke igen hvordan stoffet stadig havde fat, og smed mig ind i en søvn af ligegladhed. På vejen hjem lagde jeg kun mærke til gode dejlige rare ting. F.eks. vindens stille susen. Himmelens smukke farver, og arkitekturens mangfoldighed.

Da jeg kom hjem havde jeg ret svært ved at sove. Men til sidst faldt jeg i søvn.


Jeg ved godt det lyder creepy at sige. Men da jeg vågnede havde jeg det som om jeg havde haft en åbenbaring. Nu havde jeg prøvet at udforske min "underbevistedhed" fuldstændig. Jeg vidste hvad jeg selv indebar. Og jeg vidste at det hele nok skulle blive ok, men en åben, venlig og engareret holdning til alt.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team