Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Japansk eventyr
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=42&t=27446
Side 1 af 1

Forfatter:  Ninja [ 20 feb 2009 17:08 ]
Titel:  Japansk eventyr

Substans/er: LSD
Setting: Hjemme eller hos ven
Var du sammen med andre: Ja
Erfaring: Ved en hel del efterhånden

Dosering og anden informaton om substanserne
To/tre dråber

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm.


Triprapporten
Det var tidlig aften og min kæreste og jeg sad og snakkede om syre, SOM ALTID.
Pludselig fik vi en kæmpe lyst til at smutte forbi en god ven og få et par dråber indenbords. Vi havde et stort hus helt for os selv, og en dejlig subwoofer der ville kunne blæse enhver kat ud af vinduet.

På vej hjem i toget begyndte det at kilde voldsomt i vores maver. Vi kunne ikke stoppe med at grine. Vi følte os begge som små børn. Folk kiggede noget mistroisk på os, og det gjorde det hele meget meget sjovere. Vi væltede næsten ned af sæderne. Stemningen var fantastisk. Var fuld af eufori.

Vi skulle forbi 7/11 for at købe cigaretter, og allerede der begyndte kroppen at opføre sig sært. Vores ben var lavet af gummi! Hvad fanden, tænkte jeg, hvordan skal jeg gå sådan her hjem? Blev lidt nervøs for om folk kunne se at jeg var fuldkomment blæst på syre.

Da vi kom hjem havde vi det begge HELT fantastisk. Har aldrig haft det så godt i mit liv. Slet ikke på syre. Jeg var ovenud lykkelig, helt euforisk, helt fantastisk glad. Vi grinte helt vildt.

I starten satte vi infected mushroom på, men det var somom at stemningen ikke rigtigt var til det.. Det virkede påtvunget, som om at NU skulle vi rigtigt sidde og hallucinere. Jeg brød mig ikke om det. Så vi satte glad japansk musik på. Havde aldrig regnet med at det ville passe til syre, men det var et af de bedste valg vi foretog os den aften.

Pludselig var det somom vi var en del af en japansk tegnefilm. Syntes min kæreste lignede en lille japaner dreng, og da jeg kiggede mig i spejlet, lignede jeg sgu også en japansk skolepige. Det fyldte mig med stor glæde og selvtillid, da jeg så hvor flot jeg så ud. (lignede nok en lort, men det var jeg blind for)

Vi hoppede rundt og gik på eventyr i haven, hvor sneen glimtede i alle regnbuens farver. Pludselig blev de glitrende små prikker til støv der hang og glitrede i luften, følte næsten jeg kunne røre ved det. Udover det stod sneen og bølgede som vand.

Der var voldsomme traces den aften. Efter ALT. Virkelig voldsomme. Kunne tegne utroligt længe med min smøg, i luften, og så hang tegningerne i virkelig lang tid.

Hele vejen igennem følte jeg mig som et barn der skulle lære alting at kende igen. Havde ingen idé om hvordan tingene så ud, i forvejen, så alt skulle føles på og kigges godt efter i kanterne.

dagen efter var ingen af os hverken trætte, udmattede eller ''brugte''. Vi havde virkelig meget energi.

Alt i alt et af de bedste trips jeg nogensinde har haft. Dog kunne jeg sagtens havde taget noget mere, for jeg plejer at have meget kraftigere visuals. Dog var det rart ikke at have den typiske syre-paranoide tankegang kørende.

Forfatter:  Samuel Caldwell [ 01 jan 2010 19:22 ]
Titel:  Re: Japansk eventyr

Lyder sgu ret lækkert, men kunne godt tænke mig, at du havde beskrevet din visuals noget mere.

Forfatter:  Stonerr [ 15 apr 2010 17:31 ]
Titel:  Re: Japansk eventyr

Det lyder som en fantastisk oplevelse! Hold da op! Det må jeg nok sige :)

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/