Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Jomfrurejsen
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=42&t=31566
Side 1 af 1

Forfatter:  the-red-pill [ 20 feb 2010 12:25 ]
Titel:  Re: Jomfrurejsen

Hmm. Jeg kunne ret godt tænke mig at høre, om du ikke har gjort dig nogen efterfølgende overvejelser såsom: "Det var uansvarligt af mig, at tage noget jeg ikke havde det mindste kendskab til."
Du har været medlem på psychedelia i lang tid, så det undrer mig, at du ikke har så meget som hørt om LSD, og at du ikke lader til at tænke over set og setting og at det kan være farligt at indtage noget, man ikke ved hvad er.
Jeg vil også gerne hører, om du synes, du fik noget ud af dit angstprægede trip?

Forfatter:  Trunten [ 20 feb 2010 20:30 ]
Titel:  Re: Jomfrurejsen

Synes egentlig ikke jeg gider, at forsvare noget jeg gjorde for snart 4 år siden.

Forfatter:  Trunten [ 20 feb 2010 20:44 ]
Titel:  Re: Jomfrurejsen

Og ja, jeg synes faktisk alt i alt, at jeg har fået noget godt ud af mine trips. Angstprægede har de altid været i mere eller mindre grad Men det ser jeg nu ikke skulle være en hindring for at jeg på længere sigt kan bruge det til noget konstruktivt.

Forfatter:  the-red-pill [ 21 feb 2010 01:42 ]
Titel:  Re: Jomfrurejsen

Du skal ikke forsvare noget som helst? Jeg spørger blot til om du ikke har gjort dig nogle overvejelser siden hen, specielt nu hvor jeg får at vide, at det er 4 år siden.
Med hensyn til angsten spørger jeg jo også bare om, hvad du har fået ud af det. Badtrips kan man få meget ud af. Jeg vil bare høre hvad?????

Hvad er det med folk nutildags. Alt handler om at spille cool og være sej, så folk føler sig angrebet uanset, hvad man spørger dem om. Man kan ikke længere holde en samtale nede på jorden, uden at folk indrager deres følelser stupide idéer.

Forfatter:  Trunten [ 21 feb 2010 15:13 ]
Titel:  Re: Jomfrurejsen

Ja, det kan du da egentlig ha ret i. Men det handler jo nok om, at man kan være ekstra sårbar omkring ting, der vedrører en selv.

Men altså, jo jeg kan da sagtens se nu, at det var dybt uforsvarligt, og på en måde ville jeg ha ønsket, at jeg havde ventet til et lidt senere tidspunkt med at tage psykedeliske stoffer, men nu blev det altså sådan, og det har givet mig en stor indsigt og styrke i forhold til mit eget handlemønster, som jeg virkelig har haft brug for, for at komme videre fra det lort, som ellers holdte mig nede med næb og klør.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/