Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 27 nov 2022 21:45


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 20 mar 2018 11:22 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 aug 2011 20:04
Indlæg: 704
Geografisk sted: Trekantsområdet
Dosering: 1 LSD mærke til hver på 100ug.


Forord:
Jeg var en smule nervøs over at skulle tage LSD, især når det er med min kæreste som ikke har prøvet psykedeliske stoffer før, og man tit hører at LSD ikke er for nybegyndere. Jeg selv har prøvet og trippe på svampe en 6-8 gange, og har prøvet LSD en gang før, for 4-5 år siden, så var lidt usikker på om det ville være for meget og tage et helt mærke hver, da jeg ikke ville skræmme min kæreste, når det nu var hendes første gang. Jeg læser nogle trip rapporter og emner herinde, for at finde ud af om et mærke vil være en passende startdose, eller om vi kun skulle have et halvt, eller give gas med 1,5 mærke.
Vi beslutter os så for at nøjes med et mærke, så det ikke bliver for overvældende.Trippet:

Kl 18 tager jeg mit mærke, for at smage om det er LSD eller et eller andet bittert lort som jeg ikke vil give videre til damen. Det smager så ikke af noget overhovedet, måske svagt metallisk, så vil mene at det er den ægte vare vi har fået fat på her. Nå men jeg tager mærket under tungen, og så går vi ned og handler nogle snacks, sodavand og cigaretter til senere. På vej derned siger jeg til min kæreste at jeg har taget et mærke allerede, og hun bliver lidt muggen over det, da hun gerne ville have gjort det på samme tid som mig. Jeg forklarer hende så at jeg gjorde det, for at sikre mig at det var det rigtige vi havde købt, og at hun fik en når vi kom hjem,
hvilket var små 10 minutter efter. Dette beroligede hende, og hun forstod min hensigt.

Kl 18.20 går vi hjem fra den lokale købmand, og her spytter jeg mit mærke ud, og på vejen hjem kan jeg mærke at en kildende følelse i mine ben begynder, og det føles sjovt og gå. Det sneede på dette tidspunkt, men i stedet for at være irriteret over at få sneen lige i bøtten hele tiden, så nød jeg at de kolde krystaller landede på mit hoved og ansigt.
Vi kommer hjem i lejligheden igen kl 18.30, og jeg giver min kæreste et mærke og siger hun skal lægge det under tungen i 10-20 minutter. Jeg får det i mellemtiden vildere og vildere i kroppen. Den kildende følelse jeg havde i benene, har bredt sig ud i hele kroppen, og det føles som om man sidder i en vild forlystelse i tivoli, hvor det hele bare kilder på sådan en ekstatisk og mega rar måde, hvilket nok er på højde eller vildere end MDMA.
Min kæreste smider en olsen banden film på computeren, og jeg slukker alt lys i lejligheden, så den kun bliver lyst op af 2 stk 36w UV rør, og en 4-farvet lyskæde.

Kl 18.45 kan kæresten også mærke at det begynder og kilde i maven, og ud i arme og ben, og vi begynder begge og få de vildeste grinere på over de mindste ting. Hver gang vi ser noget sjovt i den her olsen banden film, så griner vi begge til vi sidder med tårer i øjnene og har ondt i maven af grin.
Bennys grin deri, får mig HVER eneste gang, så jeg flækker totalt hver gang han griner, eller laver et eller andet fjollet.
Farverne i filmen begynder også og blive mere fremtrædende og selvlysende, og jeg begynder så småt og kunne se lidt syner.

Kl 19.00 Starter trippet for alvor. Jeg har fået enormt svært ved og fokusere på tingene jeg kigger på, da de bølger frem og tilbage, mens der ligesom er en slags
multi farvet skær ud fra alting, og vægge og plakater begynder og pulsere i en vejrtrækningslignende bevægelse.
Jeg spørger kæresten hvordan hun har det, og hun er også begyndt og se de samme syner som mig, hvilket hun finder yderst underholdende og interessant, og dette beroliger mig meget, da jeg havde været lidt usikker på om hun var klar til et trip på LSD, når nu hun ikke har prøvet andet psykedelisk, eller om hun ville blive skræmt over alle de ændrede sanseindtryk.

Kl 19.30 - 20.00 rammer vi nok ca begge plateau, hvor synsforstyrrelserne ikke bliver vildere, men bare er som de nu er.
Jeg kan slet ikke kigge på folk som har ternet tøj på, eller vægge i filmen der har tapet med mønster på, da de begynder og ændre form og farve når jeg fokuserer på dem. Jeg prøver her og lukke øjnene, for at se om der er nogle CEV, men det er der ikke rigtigt, udover at når man plejer og lukke øjnene i ædru tilstand, så bliver det bare sort og grumset hvis i kan følge mig, men her var det ligesom om at der blev stillet skarpt på mørket, så det ligesom lignede en blank sort-grå overflade jeg kiggede på i stedet for, hvilket nok bedst kan sammenlignes med et af de der SONY fladskærme, som har blank-sort ramme.

Kl 21 bliver vi begge enige om at tiden går mega langsomt i forhold til hvad den plejer, og vi har begge besvær med og finde overskud til og gå på toilet, da vi er mega stimulerede i kroppen, men det var da en oplevelse hver gang man skulle op og stå og ud og gå :lol: .

Kl 24 er virkningen stadig på plateau højde, men vi har vænnet os til det, så vi beslutter os for at prøve og dyrke sex, hvilket var en ubeskrivelig oplevelse.
Det var som om der var en slags sammensmeltning mellem vores kroppe, og vi følte os forbundet på en måde jeg ikke kan beskrive, men det var helt uforglemmeligt!
Da det blev tid til og skyde finalen afsted, kan jeg huske at det føles ligesom om, at der pumpede en regnbue ud af min krop, og i orgasmen flød en masse smukke farver gennem kroppen på mig, eller sådan føles det ihvertfald. Min kæreste kiggede også lidt mærkeligt på mig da jeg flækkede af grin efter orgasmen, for jeg har sgu aldrig oplevet en orgasme med farver på, så det grinede vi meget af resten af aftenen.

Kl 03.00 begynder virkningen og aftage ligeså stille, så i et forsøg på og holde rusen kørende lidt længere, prøver vi og spise et mærke mere hver, selvom jeg har læst at man helst skal redosere 1-1,5 time efter første indtagelse, men det skulle prøves, og jeg kan bekræfte at det ikke intensiverer virkningen, men kun
forlænger den yderligere, hvilket jeg også var glad nok for et eller andet sted, da vi skulle til min kærestes søsters fødselsdag kl 10 dagen efter.

Vi beslutter os for at tage en døgner, og nyde resten af trippet, indtil vi blev hentet kl 10 om formiddagen.
Jeg har stadig en mærkbar effekt af LSD'en da vi bliver hentet af søsteren og hendes kæreste, så det blev en meget akavet køretur, men vi fik da reddet den med at vi havde set film hele natten, så det var derfor vi var lidt fraværende, hvilket jo heller ikke var løgn hehe.

Vi kører så først forbi deres farmor for at sige hej til hende, og jeg skulle møde hende for første gang, og min kærestes far for 2 gang.
Vi sidder så og snakker lidt med hende farmoren, og hun får flere gange sagt nogle sætninger hvor jeg bare sidder og tænker "Fuck jeg er glad for at jeg ikke er på plateau lige nu, og er så træt, for så havde jeg flækket totalt af grin som en anden idiot af den sætning"

Nå men fødselsdagen går godt nok, og folk griner lidt af kæresten og jeg, da vi ikke har sovet, og bare har siddet og gloet samtlige 14 olsen banden film henover natten, og derfor ligner noget der kan vælte om og sove når det skal være.

Kl 15 bliver vi endelig kørt hjem igen, så vi kan komme i seng, for hold nu kæft hvor var vi smadrede på det tidspunkt.
vi bliver så enige om at det nok var første og sidste gang, hvor vi tager til familie fødselsdag i en efterbrænder haha :D

Men kæresten og jeg var helt vilde med LSD, så det er bestemt ikke sidste gang vi skal tage det, og vi vil næste gang prøve og tage 200ug hver, istedet for 100ug.
Det regnede desværre den nat vi tog det, men næste gang vil vi i stedet for at stene film hele natten, ud og gå nogle ture i nattens mørke, og høre noget psytrance musik.


Skriver nok en trip rapport mere om hvordan det kommer til og gå :D

_________________
Mvh Narkopolo.

"Kemi, det er satme smart! :D"

Jeg er udlært elektriker med speciale i styring og regulering, så hvis nogen mangler teknisk hjælp, så skriv en PM.

(̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅­­­­­­a̲̅я̲̅i̲̅j̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅­_­̅­_­̅­_­̅()ڪے

"Mennesker glemmer ofte, at de psykedeliske stoffers virkning, rent faktisk tager udgangspunkt i den individuelles psyke, og at dette ofte kan forklare uventede ubehagelige virkninger."


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team