Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 25 sep 2022 09:31


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 22 apr 2014 02:37 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 21 apr 2014 18:53
Indlæg: 0
Substans/er: MDMA Krystal
Setting: Hjemme eller hos ven
MODs installed: Ja
Erfaring: Begynder

Dosering og anden informaton om substanserne:
2 gange 0.18 og en kæmpe dosering af cigaretter.

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm:
Det tog plads hos min bedste ven P, og hans venner som han havde gjordt sig bekendt inden for 4 uger C, L og S var der også; jeg kom uden at planlægge og tage noget; men det blev der lavet om på!
Jeg har ADD (det omvendte af ADHD, istedet for at jeg er hyper er jeg meget træt konstant, afkraftet og kan let få negative tanker), så jeg tager Ritalin til hverdag.

Triprapporten
Påskeferien var begyndt ud med en negativ-ladet holdning og jeg havde forestillet mig at den ville være dedikeret til at ignorere de afleveringer jeg havde lovet mig selv at lave, og i stedet for blive spildt på film og artikler; dog ville denne her aften ændre hvordan min ferie blev.

Jeg havde været ude og spise med noget familie der var kommet ind fra København som jeg ikke havde set i næsten et år, så min aften havde indtil videre været meget god, det havde været længe siden jeg følte mig så bekvemt med at bare og sidde ned og snakke med folk; men da jeg kom hjem til mig selv og befandt mig på min mindst 21. youtube video og 2. Scorsese film besluttede jeg mig for at skrive til min bedste ven P og høre hvad aftenen gik på for ham. Han sad oppe ved sig selv med C, L og S som jeg godt havde mødt et par gange men aldrig rigtig sat mig hen og snakket med. P, L og C havde selv lige bombet og P ville med stor entusiasme have mig med op og deltage, da jeg aldrig havde prøvet andet end min gode veninde Mary-Jane og mine mange piller af Ritalin. Jeg besluttede derfor efter noget overvejelse at selvom jeg dukkede op behøvede jeg jo ikke at deltage i at bekendtgøre mig med Emma.

Da jeg endelig dukkede op var der en dejlig smittende aura over hele P's lejlighed. S havde heller aldrig mødt Emma før, så jeg tænkte at det var dejligt jeg havde en jeg kunne dele denne første gangs oplevelse med.
Jeg bombede min første 0,18 cirka 00.05 og P rådede mig til at ligge mig lidt ned, drikke en slurk vand og ryge en smøg. Jeg lå og tænkte til mig selv mens jeg stirrede på hans hvide loft om det virkelig var som de viste i film eller om film som nærmest altid bare har forskønnet eller fortolket sin forståelse af stoffer forkert; ville jeg opføre mig som om tiden løb fra mig og arbejde som en arbejder-bi som jeg så ofte har set de gør i film eller ville jeg bad-trippe og spendere resten af min aften nede på badeværelset.

Jeg begynder efter godt ti minutter at kunne føle en mærkelig kilden fra tå til top og da mine finger spidser gned sig op ad hinanden føltes det som om at der var et stykke stof eller noget trykkende imellem dem; følelsen var så svær og ubekendt til at beskrive. Efter at ligge og tænke på random ting og kigge lidt rundt finder jeg et smil på mine egne læber som Emma har bragt der. Jeg syntes det var sjovt at bare ligge og fnise og grine for mig selv lidt over alt og alle, fordi det virkede som om at ting bare skulle være sådan, jeg havde det som om min krop var tung men stadigvæk let som en sky og jeg lagde mærke til at drengene kiggede på mig og grinte lidt, jeg kastede mine arme op og sagde "Uuuuh, jeg har en sjov følelse i hele min krop, det her er sjovt, jeg har det sådan lidt UUFFF!" de grinede og L spurgte om det ikke var sjovt, hvilket vi alle gav ham meget ret i.
Jeg så lidt på C som lå og havde det rigtig godt for sig selv, hun lænede sig op ad nogle puder der lå på sengen og hendes øjne flakrede som når vind rammer et tændt lys men det ikke slukkes og hendes pupiller var hævet. Hendes øjne lignede noget der tilhørte en karakter fra en anime tænkte jeg til mig selv. Jeg lagde mig tættere op ad hende og nød rusen i min krop der hele tiden bevægede sig op og ned som en rollercoaster; men lige pludselig fortæller min krop mig at jeg vil danse og det bare skal ske nu.

S havde sat noget musik på som jeg altid føler at jeg kan lytte til, men i dette tilfælde var det noget af det smukkeste mine øre nogensinde havde hørt og min krop havde rørt sig til. Den dominerende lyd af bassen fortalte mig hvornår jeg skulle bevæge mig fra side til side, hvornår jeg skulle slå mig løs og hvordan jeg ville have det skulle være; men stadigvæk var det som den lettelse leg nogensinde, fordi jeg tænkte slet ikke over det. Musikken og min krop klikkede bare sammen og jeg lignede sikkert et freak-show ude på P's stuegulv.
S sad på sofaen med L og de så ud til at hygge sig enormt meget men jeg fik af en eller anden grund lyst til at rive dem op og få dem til at føle hvad jeg følte og bare bevæge sig til den fantastiske musik.

Jeg havde det så fantastisk i min krop og sind, jeg slog mig så hårdt løs og dansede og hoppede så meget at jeg nærmest troede at hvert eneste atom i min krop løste sig selv fra sin partner og min krop ville eksplodere som stjernestøv. Jeg kiggede på P's bekendte ansigt og selvom jeg ikke kendte L, S og C syntes jeg at de var nogle af de dejligste mennesker i verdenen. C var selv begyndt at få mere gear i kroppen og vi dansede alle sammen rundt. Vi besluttede os alle for at ryge en smøg og af en eller anden grund måtte jeg bare fortælle hvor sød jeg syntes S var, fordi det var han jo bare, de var alle sammen for dejlige fordi alt var bare perfekt og folk gav mig sandelig også ret. Jeg kom i tanke om den indflydelse Emma havde på ens pupiller og med entusiasme besluttede C og jeg at løbe ned på badeværelset og se om mine pupiller var hævet.

Jeg kiggede først på C's øjne og lagde mærke til hvor store de var for så selv at kigge ind i spejlet for at betragte mine egne. Aldrig havde jeg set noget så syret omkring mig selv, min grønne øjenfarve med gråt skær som altid har haft et mønster der ligner galakser i hvert af mine øjne havde hver især i deres midte et kæmpe sort hul, mine pupiller var ved at sluge mine øjnesfarver. Vi betragtede os mere og mere i spejlet og til sidst var det både vores hår, læber, øjenbryn, bryster, røv, alt du kan nævne vi betragtede og roste og selv for. Jeg havde aldrig følt mig så narcissistisk omkring mit eget udseende, og jeg tænkte at det slet ikke var forkert for Emma havde vist mig selv fra et helt nyt perspektiv. Det var okay at jeg elskede mig selv, det var helt okay jeg ikke var bange for at sige hvad jeg havde brug for at sige og alle i den lejlighed var de dejligste mennesker på kloden for mig den nat. Jeg oplevede dog en mærkelig ting hvor det flakkede sort for mine øjne og jeg blev ret bekymret, men jeg drak lidt vand tog nogle indåndinger og prøvede at slappe helt af, og så gik det over af sig selv igen.

C og jeg skyndede os op i stuen igen og det var der vi besluttede os for at vi skulle smide vores tøj og at det nu skulle være skjorte aften! C fik en af P's hvide skjorte der var en smule gennemsigtig, men alas intet galt med det og jeg fik selv en lakse lyserød skjorte der gik ned til lige nedenunder mit undertøj. Jeg følte mig helt i drillehumør og kiggede på S og fortalte ham at nu skulle han også have skjorte på, men måtte derefter opdage at han allerede havde en på, en fucking nice en måtte jeg sige! Derefter gik snakken om stil, tøj og alt mellem himmel og jord. L var desværre ikke rigtig blevet ramt som vi og vi kunne godt mærke at han var ret skuffet og jeg håbede for ham at det virkelig snart ville ramme. Der var gået en time siden han havde bombet så vi besluttede alle for at bombe en gang til, som også var min sidste; og der ramte det!

Jeg havde det som før.. gange tusind. Alt var bare mere end mere, der var ikke noget der var sig selv. Min smøg i hånden var som en gave og røgen nussede hvert eneste tomme i mine lunger. C og jeg befandt os nu i sengen og C's øjne flakrede lidt som tidligere og hun lå og lavede små lyde af "mmh" og "ooh" og det smittede mig vildt meget. Jeg vidste ikke helt om det bare var Emma, C eller bare hele atmosfæren der påvirkede mig, men jeg begyndte selv efterhånden at ligge og stønne som om jeg havde verdens bedste sex. Hele min krop kildede som om jeg havde små mini orgasmer og jeg kunne ikke lade være med at gnide og vride mig op og ned liggende i sengen. Jeg havde det som en kat der skulle strække sig hele tiden. Drengene lå nu i sengen, C og jeg lå tætte op ad hinanden og jeg havde det som om jeg var nødt til at gnide mig op og ned ad alt som om det ville skubbe mig over kanten og at jeg rent faktisk ville få en orgasme (WARNING: jeg blev fucking horny, pornhub style). Drengene lå og nussede hinanden, S nussede L på ryggen mens hans anden hånd nussede min håndflade, P blev nusset af L og P nussede S; vi var bare alt for dejlige og det ord blev brugt rigtig mange gange den aften, fordi dejligt er bare et dejligt ord, prøv at sige det til dig selv.. "dejligt", det er dejligt ikke? Nå men videre med aftenen, da C nu kiggede drillende i mine øjne og spurgte mig om "skal vi ikke kysse"? og hvordan kunne jeg dog sige nej til det i denne her skønne tilstand hvor alt bare var bedre end det plejer, så jeg måtte jo prøve at kysse mens Emma hun stadigvæk var der. Det var nok et af de hotteste kys jeg nogensinde har prøvet og drengene var meget betaget af det, L sagde "det er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set" hvilket de to andre gav ham ret i; jeg trak mig tilbage fra kysset, kiggede C i øjnene og vi fniste begge to og kiggede over på drengene. P lå især og nød situationen da han elsker bare at slå sig fri og ligge og dase med de mennesker han har kær, og jeg så den person som har været min bedste ven i næsten tre år i et helt nyt lys. Vi fortsatte det næste kvarter med mere nussen, stønnen fra os piger, dansen og masser af smøger blev røget og C og jeg kyssede mange flere gange. Vi lå alle sammen i en lille bunke hvor der blev overkrammet og nusset og det var fantastisk befriende.

P og C hoppede ned på badeværelset lidt efter for at tage et bad sammen så jeg blev oppe i stuen med L og S og spillede noget af min egen musik som jeg gerne ville opleve mens jeg stadig var høj, Cinnamon Chasers, Clams Casino, Crystal Castles og Mister Lies var nu ikke længere noget jeg dansede til, men noget jeg følte jeg var; jeg kunne nærmest føle musikken flyde igennem mine åre og fylde mig med pastelfarvede melodier. Jeg befandt mig pludselig i sengen igen og lå og snakkede med S og L, om ting jeg ikke erindrer men kan bare huske at det var dejligt bare at snakke. C spørger lige pludselig de andre om jeg ikke har nogle pæne bryster og jeg bliver først overrasket ved at hun spørger om det men fniser derefter og griner fordi det er så sjovt og griner videre og drengene gav hende da ret, det pudsede da også lidt på min egen stemning og selvtillid. Jeg kiggede drillende på S og sagde at han gerne måtte røre, og efter tøven placererede han sin hånd under mit ene bryst men det syntes jeg var for half-assed og rykkede så han kunne føle ordentligt, jeg spurgte drillende "er de ikke gode?" hvilket han svarede "jo mega gode", men jeg rykkede hans hånd væk drillende igen og sagde "okay så er det vist nok", ikke surt eller irriteret men bare fordi jeg er en naturlig flirt og det ligger i min personlighed; og denne her aften havde jeg det som om jeg kunne flirte med en bordlampe og få en hot aften ud af det. Vi havde det allesammen så fandens varmt som om at P's lejlighed var blevet til en trope, og jeg følte jeg var ved at dehydrere. P havde fundet Mary-Jane frem, men jeg spurgte forvirret og newbie agtigt om "må man gerne det?" L sagde at vi bare skulle nyde Emma, så S, L og jeg hoppede over mens C og P pimpede med Mary-Jane.
Vi havde snart ligget i sengen i to timer nu; og jeg snakkede meget, alt for meget vis jeg skal sige det selv. Jeg blev meget selvbevidst og undskyldte for at det kun var mig der snakkede, da jeg altid har været på liste-tå med at være mig selv for meget; men alle sammen forsikrede mig om at det var helt i orden og at det var dejligt at jeg havde det sådan at jeg kunne snakke lige ud af posen til dem. Vi havde alle sammen røget vildt meget og nu var der ikke flere smøger tilbage så S og jeg besluttede os for at vandre ud som broderskabet gjorde i Ringenes Herre, dog i stedet for at smide en ring i lava for at få fred ville vi i stedet for smide penge på bordet og få smøger og Faxe Kondi (fordi det er min ynglings sodavand og du ved den går lan...) :offtopic:

Da vi endelig kom udenfor snakkede vi lidt frem og tilbage og jeg nød den friske luft og fuglenes sang og det var allerede ret lyst igen; men lige pludselig blev jeg ramt af nogle ret negative tanker og jeg følte mig helt irritabel. Mine fødder føltes ikke som om de flød hen ad vejen længere men jeg havde det som Bambi på glatis. Selvom S er et af de sødeste og sjoveste mennesker at snakke med; blev jeg nærmest irritabel når vi snakkede, fordi jeg var irritabel over at jeg havde det sådan. Jeg sagde til ham at jeg lige havde brug for at slå lidt fra og bare at vi gik stille og roligt; så havde han og så masser af tid til at snappe med hans ven yay! Vi fik købt vores ting uden de største problemer, jeg var bange for at jeg ville fucke op inde på tanken men det gik helt fint.

Da vi kom tilbage havde de andre gjordt en sidste bomber klar, men så solidarisk som jeg er sagde jeg at S skulle tage den da jeg godt kunne mærke på ham hvor sjovt han havde det, og tænkte at alles gode humør ville smitte af på mig! Vi lytter til S snakke om fascinerende ting (jeg kan helt ærligt ikke huske hvad det var, men det har måtte være fascinerede fordi med mine ADD ville jeg ellers ikke lytte). Jeg begynder at kunne mærke at russen er ved at sive ud, men ligger stadigvæk og fniser da jeg kigger på for at L og C er begyndt at kysse med hinanden. De negative tanker begyndte at trange sig ind i min slørede mentalitet igen og der begyndte igen som tidligere at flakke sort for mine øjne, så jeg blev lidt nervøs og lagde mig ned igen. Efter det er jeg ret sikker på at jeg bare faldt i søvn, fordi jeg havde sat nogle alarmer til min mobil men drengene var nødt til at vække mig og de grinte lidt af mit trætte udseende tror jeg. Jeg havde det ret godt men stadigvæk påvirket bare at min krop føltes så utrolig tung, jeg kunne godt mærke at Emma låner energien fra dagen efter.

Morgenen sluttede af med at de andre lå og sov imens P og jeg sad og hyggede med det nye Game of Thrones afsnit, som vi elsker at se sammen, that's our thing. Det var en dejlig måde at afslutte oplevelsen på og vi fik nogle gode grin under afsnittet da man ser det på en helt anden måde.

Jeg føler at jeg fik lavet nogle rigtige gode oplevelser den aften, mindst ikke nogle gode venner håber jeg! Resten af ferien var jeg oppe hos P hverdag og hygge med de andre med computere og Mary-Jane og det har bare været utrolig hyggelig ferie. Jeg føler at min mentalitet og holdninger er blevet ændret meget på en måde siden jeg mødte Emma; jeg ved ikke helt hvordan jeg skulle kunne forklare det, men kan bare mærke det. Det er helt klart ikke sidste gang, fik også tilbudt fem dage efter men havde drukket der, så ville ikke mixe. Håber ikke at det var for meget at læse!


Senest rettet af Tropico 22 apr 2014 18:00, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 apr 2014 12:54 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 20 apr 2014 10:15
Indlæg: 0
Hvor er det smukt! Hold kæft jeg får optur over at læse hvordan du havde det SÅ godt!

Din beskrivelse af rusen er imminent, og du lignede altså ikke et freakshow på det gulv, det var smuktl

:gud:


Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 apr 2014 14:21 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 maj 2013 13:12
Indlæg: 36
Velskrevet rapport, fed at læse. Husk nu at holde minimum 1-2 måneders pause mellem hvert emma trip. Ikke alene vil du ødelægge magien før eller siden, ved at tage det for ofte, men det vil også skade dig MEGET mere end hvis hjernen får lov til at 'hele' inden næste trip.

_________________
Hvis en lærer tager stoffer, får han sig så en lærestreg?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 apr 2014 23:22 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 21 apr 2014 18:53
Indlæg: 0
Velskrevet rapport, fed at læse. Husk nu at holde minimum 1-2 måneders pause mellem hvert emma trip. Ikke alene vil du ødelægge magien før eller siden, ved at tage det for ofte, men det vil også skade dig MEGET mere end hvis hjernen får lov til at 'hele' inden næste trip.

Mange tak! - Mine studenter eksamener begynder i Juni, så jeg tror jeg prøver igen i slutningen af Maj for lige at gøre det inden reality begynder for meget ;)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 jan 2015 16:53 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 21 apr 2014 18:53
Indlæg: 0
Skulle nok have korrektur læst min trip rapport lidt bedre inden jeg uploadede den, men er glad for at folk kunne lide den!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 05 apr 2016 19:45 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 18 feb 2016 16:43
Indlæg: 36
Ej hvor var det den fedeste MDMA triprapport jeg nogensinde har læst! Har også selv nogen venner der ikke har prøvet emma før som jeg godt vil tage det sammen med, og de får lige lov at læse din fantastiske triprapport så de kan få en idé om hvad der er at se frem til! :D

Din triprapport blev da også bare bedre af at jeg har taget emma for første gang for lidt over 2 uger siden og jeg føler også lige som dig at min mentalitet er blevet bedre. Musik lyder også MEGET bedre for mig nu og alting føles en lille smule blødere at røre ved "måske emma ikke helt er ude af mit system endnu" plus jeg sad og hørte "Time in motion - Rainforest" :D


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team