Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 05 aug 2021 16:24


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 12 dec 2015 19:42 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 12 dec 2015 19:14
Indlæg: 0
Jeg sad fredag og drak lidt øl med kammerater, der var så en der havde købt Ecstasy piller så vi andre kunne købe ad ham. Min ven og jeg køber så en hver af ham, der går et stykke tid hvor vi hører lidt musik, jeg kan ikke mærke særligt meget mens de andre tripper på en pille. Jeg sidder så og venter i et stykke tid der sker ikke så meget, så jeg bestemmer mig for at købe en mere hvilket jeg så gør. Da jeg havde spist den gik der lidt tid, det sædvanlige begyndte at ske med den døsige følelse og at tænderne klapper lidt, min ven og jeg går så ned i byen fordi vi skulle hente flere piller til en anden ven. Da jeg så sætter mig på en bænk og kigger lidt rundt begynder mit trip at blive meget stærkt, lige pludselig flyver der to store bræk stråler ud af min mund, jeg lægger ikke rigtig mærke til jeg brækker mig. Min ven kommer så over efter at have hentet pillerne, jeg sidder og kigger lidt rundt pludselig begynder jeg at se en masse underlige ting, min vens ansigt begynder at ændre sig til en af mine andres venners ansigt, så bliver hans ansigt normalt og så begynder han at få fregner i hovedet (Det har han normalt ikke), så kigger jeg lidt mere rundt og ser mennesker der står rundt om mig og kigger på mig. Jeg gnider lidt i mine øjne, så sker der det mest fucked op jeg nogensinde har prøvet, jeg har aldrig nogensinde prøvet noget lignende, så kigger jeg op også er jeg ikke ved den bænk mere, jeg står i en zoo og kigger på en panda der triller rundt, så min ven rusker i mig og så blev alt normalt, så kigger jeg lidt rundt igen så bliver jeg ved med at se min ven med en Joint i munden selvom han ikke havde nogen. Jeg bliver så forvirret til sidst at jeg bliver nød til at tage hjem i min seng så ligger jeg lidt der og kigger på min Ipad, alt skriften flimrer som om skærmen var i stykker og bogstaverne fløj rundt i hele skærmen. Så efter at have lagt i sådan 5-10 min. i min seng fik jeg det helt fint.
Da jeg tog pillen til jeg lagde mig i min seng gik der 1 time og 30 minutter.
Jeg ville gerne lige hører hvorfor jeg hallucinerede fordi jeg troede ikke man kunne hallucinere på Ecstasy piller.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 dec 2015 09:58 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2009 11:55
Indlæg: 2256
Geografisk sted: Casa Tranquila
Hvis man tager for meget, kan man godt hallucinere på ecstasy. Ecstasy er jo også ofte et blandingsprodukt, så det kan være der har været et mere psykedelisk stof i mixet.

_________________
«Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.
Det er slet ikke så unyttigt endda.»
HKH Margrethe ll af Danmark


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team