Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 19 sep 2020 18:27


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 12 dec 2016 16:45 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 174
Geografisk sted: København
Her er så min lille beretning om brug af MDMA for første gang - eller rettere: Den første gang i mit over 40-årige liv var påvirket af andet end alkohol.

Først lige en indledning om mig og min situation:
Som nævnt er jeg oppe i fyrrerne(ingen grund til at gå i detaljer med personhenførbare detaljer :D), jeg er i almindelig form, men er dog lidt småfed :shock: - jeg er knap 195cm, og vejer 108kg.

Efter jeg tog beslutningen om at prøve MDMA har jeg læst en forbandet masse om emnet, og endte så med at købe et par gram MDMA på nettet fra en anerkendt forhandler(ingen detaljer husker vi nok!). Efter en ulidelig ventetid modtog jeg pakken med krystaller i der mindede mest om sukkerknalder lavet af rørsukker. Min MDMA skulle angiveligt være 84% rent. Det blev testet med et kit (3 flasker, kan sgu ikke lige huske navnene), knust og smidt i gelatinekapsler á 125/105mg*(mere herom senere).

På dagen tog jeg følgende for at mindske skadevirkninger:
-6 timer: 250mg magnesium bisglynate(sikkert stavet forkert)
-2 timer: 250mg magnesium bisglynate, 1 gram c-vitamin
+2 timer: 250mg magnesium bisglynate, 225mg EGCG via grøn te ekstrakt
+24, +48 timer: 225mg EGCG via grøn te ekstrakt
Jeg ville også have taget NA-R-ALA, men kunne ikke lige finde det...

Min kæreste som desværre er på antidepressiver(og dermed ikke på MDMA) var sammen med mig, og vi var hjemme i vores lejlighed.

Let frokost kl 12

Kl 13.10 tog jeg så min pille med 125/105mg MDMA.

Vente...
vente...
Dum da di da dej...
Vente...

Klokken 13.50 var det første jeg lagde mærke til at det blev lysere i stuen. Min kæreste kunne bekræfte at mine pupiller var pænt store :roll:
Jeg havde ikke noget bestemt jeg skulle gøre under trippet, bare hvad der faldt mig ind.

Stille og roligt kunne jeg mærke en ændring, men det var ikke dramatisk. Først var det som om at mit hoved var lidt bagefter(eller foran?) når jeg drejede det. Det var ikke ubehageligt.

Det jeg mest mærkede derefter var at jeg uden nogen form for anstrengelse opnåede omkring 100% mindfullness - i mindst et par timer var jeg rent mentalt ikke ude af det lokale jeg befandt mig i, og jeg brugte meget tid på at udforske den fysiske verden jeg befandt mig i, og forklarede min kæreste alt hvad jeg oplevede. Her er det i punktform:

*At kysse med min kæreste var som at kysse første gang, men med den erfaring jeg har i dag. Ret fedt :!:
*Berøringer som jeg normalt ville have opfattet seksuelle, var lige så dejlige som normalt, men de påvirkede ikke lystcenteret - det er garanteret det som mange på antidep. medicin oplever!
*Jeg blev direkte spurgt om jeg havde lyst til noget sex, og mit svar var nej(meget unormalt :D) men jeg ville bare meget hellere opleve verdenen omkring mig.
*Jeg var meget opmærksom på overflader og objekter jeg rørte ved, men det var ikke sådan at det føltes bedre end normalt at røre ved lædersofaen, buksernes stof, eller andet - det var bare umuligt ikke at lægge mærke til det NÅR jeg rørte ved tingene.
*Det var ret fedt at mærke vandstrålen på hænderne i håndvasken, og kulden fra porcelænet var en voldsom kontrast til det lune vand.
*Jeg talte noget mere end normalt - og kærestens grin virkede KUN kærlige, og kunne på ingen måde påvirke mit selvværd - noget som jeg ellers godt kan blive ramt af hvis jeg bliver grint af uden at vide hvorfor.
*Jeg satte på et tidspunkt noget af min yndlingsmusik på, men det var alt for meget for mig - det trak mig væk fra nuet, og det havde jeg ikke lyst til, så det blev slukket igen.

Da jeg begyndte min tur ned igen, føltes det alt for kort! Jeg havde dog bevidst undladt at redosere her første gang. Efter et par fede timer klingede rusen derfor langsomt af. Lidt 'øv' at det ikke holder 3 gange så lang tid :)

min kæreste og jeg har talt meget om min oplevelse, som vi begge udelukkende opfattede positivt.

Jeg har ingen form for negative reaktioner haft - hverken psykiske eller fysiske, og jeg har ikke været nedet rent humørmæssigt. Nu venter jeg bare på at der går 2-3 måneder så jeg kan prøve igen :rocking:

Jeg har et par spørgsmål(hvis de ikke hører hjemme en rapport, så stiller jeg dem bare i et andet underforum):

HVIS vi antager at jeg har 84% rent MDMA, så har jeg reelt indtaget 105mg MDMA. Er det sådan man laver udregningen? Er det i underkanten - også min størrelse taget i betragtning?

Jeg havde en fed oplevelse, men måske knap så "voldsom" som jeg læser andre herinde beskrive. Skal jeg op i dosis, eller hvad er anbefalingen? Er trippet ved en redosering voldsommere, eller er der udelukkende tale om en forlængelse af trippet?

Stil endelig spørgsmål hvis I har nogle :D

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 12 dec 2016 19:55 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 10 dec 2016 16:42
Indlæg: 11
Tak for rigtig god beretning om din oplevelse - er slev igang med at ville undersøge dette stof MDMA . Det undre mig at du ikke er blevet mere kærlig og at du svarede nej tak til sex - Måske du skal lidt højre op i dosis måske 150 mg da du jo er en ordenlig mand:-)

Jeg høre meget gerne mere - hvis du oplever andet:-)


Tænker selv at vil starte med at give 50 - 85 mg første gang.


Høre gerne om andres dosis og om det giver lidt til at være et sex monster:-)Madame


Top
 Profil  
 
Indlæg: 12 dec 2016 21:43 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 174
Geografisk sted: København
Hej Madame,

Måske har jeg ikke forklaret mig tydeligt nok, men der var absolut ikke mangel på berøringer eller kærlighed mellem min kæreste og jeg - det var både mere intenst og føltes som meget ren kærlighed(i mangel af bedre ord), men der er forskel på kærlighed og begær, og den forskel blev meget tydelig for mig, netop fordi berøringerne på ingen måde blev tolket seksuelt i min hjerne.

Jeg tror ikke det ligger så langt fra hvad andre oplever - fx har rigtigt mange problemer med at få rejsning og/eller orgasme, og hvis man endelig opnår orgasme er den med pæn sandsynlighed ikke nær så kraftig som i upåvirket tilstand.

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 13 dec 2016 22:17 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 05 nov 2010 00:23
Indlæg: 2819
Geografisk sted: Jupiter
Tak for rapporten. Rigtig dejligt at læse om din ansvarlige fremgangsmåde - der har vi sgu én, der har sat sig ind i sagerne! God stil. Og det lyder også som en dejlig oplevelse! :D

@Madame: Som jeg snakkede om i den anden tråd synes jeg personligt ikke MDMA er et sexdrug. Det er et lovedrug, men jeg kan simpelthen ikke forestille mig at have sex på det. For det første er det (for mig) svært, nær umuligt at nå orgasme. For det andet vil jeg meget hellere bare opleve nærværet i at kysse, holde om hinanden, udforske hinandens kroppe og snakke. At andre nævner MDMA som det ultimative sex-stof er mig en gåde, men sådan er vi jo forskellige :D

_________________
Jeg har aldrig haft problemer med at ramme klimaks, i amfetamin-påvirket tilstand.. Tværtimod. Jeg har engang fået udløsning af at trække i skinkelynet 4 gange/dryppe den af, efter jeg havde pisset.
- Halose 2018


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 dec 2016 14:20 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 174
Geografisk sted: København
Mange tak Mr. Gone :D

Ja, jeg brugte lang tid på at sætte mig ind i MDMA inden jeg prøvede det. Jeg har forståelse for at en 18-årig knægt der bliver præsenteret for en 'party-pille' af sine venner på vej i byen ikke bruger en evighed på at sætte sig ind i stoffet inden han prøver det, men det ER altså den smarte måde at gøre det på.

At jeg derudover ikke engang har røget en joint har nok også gjort at jeg har brugt ekstra meget tid på at sikre mig at jeg gjorde det rigtige...

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 dec 2016 18:13 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 10 dec 2016 16:42
Indlæg: 11
@MR Gone

Jeg ved jo heller ikke om det kan bruges som sex drug men efterlyser noget som kan - har nu hørt om 2 c -b og Mdma og Skunk .


Afprøvede personligt skunk i cacco den ande aften - Det smagte fantastisk dejligt - Var dog nok for hurtig til at indtage glas nr 2 for virkningen kom først efter ca 1 time og 15 min. og jeg blev alt alt for skæv , ville have skrevet om det her på siden , men endte med at sidde og stene foran skærmen .:-)

Som jeg har forstået det så er 2 c - b, en form for lsd og det har jeg ikke lyst til at tvangs fodre nogen med .

Men flere skriver godt om MDMA i små doiser sammen med en viagra - en beskrev at han blev til et kneppe monster - så noget må det jo kunne gøre - Jeg har bestilt 2 gram - ved dog ikke hvornår det lander hos Madame .


Skulle nogen kende til andre sjove ting til uartig sex , så høre Madame det gerne:-) )


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 dec 2016 22:37 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 05 nov 2010 00:23
Indlæg: 2819
Geografisk sted: Jupiter
Det bliver lige lovlig derail af denne tråd, men nu gør jeg det lige alligevel. 2C-B er IKKE en form for LSD. Det er to forskellige stoffer i samme stofgruppe: psykedeliske stoffer.
Hvis i/du skal bruge 2C-B, eller hvilket som helst andet stof faktisk, så vil jeg anbefale jer at læse op om det først.

_________________
Jeg har aldrig haft problemer med at ramme klimaks, i amfetamin-påvirket tilstand.. Tværtimod. Jeg har engang fået udløsning af at trække i skinkelynet 4 gange/dryppe den af, efter jeg havde pisset.
- Halose 2018


Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 dec 2016 12:54 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 06 okt 2015 12:35
Indlæg: 686
Der er to ting, jeg hæfter mig ved i din beretning:

1) Du nævner slet ikke at du er euforisk. Når jeg tager MDMA føler jeg mig som det lykkeligste menneske i verden.
2) Du havde ikke lyst til at høre musik. Jeg kan slet ikke forestille mig at tage MDMA uden at høre musik til. Musikken er helt ubeskrivelig. Jeg bliver ét med musikken, og fuldkommen ekstatisk.

Derfor vil jeg mene at du har fået for lidt, selv om 125 mg. lyder af pænt meget i mine ører. Måske du skulle overveje at tage lidt mere næste gang.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 16 okt 2017 22:31 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 174
Geografisk sted: København
En lidt sen kommentar, men jeg har ikke været her meget:
Det ér min. Plan at gå op i dosis næste gang, for jeg føler også selv at jeg burde nå længere i rusen. Det er kun ca 105mg ren mdma jeg tager, og jeg vil undersøge hvad der sker på en højere dosis. Fx 160mg

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 okt 2017 02:30 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2464
Geografisk sted: Kolding
jeg synes mrgones måde at sige det på er meget god, mdma er et lovedrug og amfetamin er et sexdrug. men derfor synes jeg nu stadig at sex på mdma kan være vidunderligt, selvom en orgasme er næsten umulig at opnå.

Lækker rapport, dejligt at du har sat dig ind i tingene.

Vil foreslåe dig at prøve 150mg og hvis det så ikke er helt nok, kan du jo prøve at sniffe 20mg.

@enspænderen: Man kan sagtens trippe mdma uden musik imo, selvom det er virkeligt fedt. Men kan fulgt ud forstå trådstarter, for man forsvinder virkeligt i det og det tager hurtigt fokus, og det er jo lidt synd, hvis man gerne vil have en intim oplevelse, især med en person der ikke er på mdma. Personligt havde jeg et af mine allerbedste mdma trips på 180mg mdma i amsterdam, hvor vi bare var 4 gutter der gik rundt hele natten og hyggede uden på noget tidspunkt at høre musik.

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 okt 2017 08:52 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 16 okt 2011 00:36
Indlæg: 1364
hej bluepill!Rigtig lœkker lœsning mand.. -bare lige en ting, 100mg er 100, ikk 84.. :] renhed og mængde er 2 forskellige ting! det var bare det..
ha en herlig dag!
VH Stw

_________________
legaliser frihed! °ºª -og løs problemerne istedet!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 18 okt 2017 21:13 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 174
Geografisk sted: København
STWOD skrev:
hej bluepill!Rigtig lœkker lœsning mand.. -bare lige en ting, 100mg er 100, ikk 84.. :] renhed og mængde er 2 forskellige ting! det var bare det..
ha en herlig dag!
VH Stw


Takker, men jeg skal lige forstå dig.

Hvis jeg u sætter det lidt på spidsen, og vi forestiller os at jeg tager 100mg af et stof der indeholder 50% MDMA og resten er "urenheder" fra produktion og ikke "extacy" tilsætningsstoffer, så får jeg jo ikke samme virkning af det som hvis jeg tager 100mg 100% ren mdma ??? Jeg ved jo godt at jeg har indtage 125mg stof, men hvis jeg skal sammenligne med én der har taget en anden renhed af mdma, hvad skal jeg så gøre?

Hvis jeg misforstår et eller andet, kan du så ikke lige forklare mig det?

/Bluepill

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 18 okt 2017 23:28 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2464
Geografisk sted: Kolding
så vidt jeg har forstået kan din mdma krystal aldrig blive mere end 84% ren. så du kan sagtens bare regne 100mg som 100mg.

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 19 okt 2017 02:15 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 dec 2010 18:50
Indlæg: 532
Geografisk sted: L.A.
Citat:
MDMA is also sold in the form of the hydrochloride salt, either as loose crystals or in gelcaps.


Fra wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/MDMA

Når stoffet skal være som krystaller, laves det som hydrochlorid saltet, ellers ville stoffet være på såkaldt "freebase", men i dette tilfælde en upraktisk olie at have med at gøre.
Som hydrochlorid salt, har du altså ét MDMA molekyle og ét HCl molekyle der er sat sammen og på den måde giver de faste krystaller. Derfor vil en procentdel af vægten i dit stof stamme fra HCl, som jo faktisk ikke er dit euforiserende stof. :)

_________________
Hi Karin.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team