Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Triprapport-Et gensyn med MDMA efter mange år
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=53148
Side 1 af 1

Forfatter:  awesomelsd [ 19 feb 2017 23:08 ]
Titel:  Triprapport-Et gensyn med MDMA efter mange år

Det her er egentlig mest bare et kærligt MDMA post og en opfordring til hvis der sidder nogen derude som har haft en rigtig lang pause med emma.

Jeg har haft en pause på flere år - på trods af hvor sundt jeg ved det er for hjernen. Jeg følte på en eller anden måde, at jeg havde erfaret alt der var at erfare med det stof. Men de kommer jo altid bag på én på en eller anden måde. I lang tid har jeg haft en stor skepsis med, at tage det offentlige steder og har altid foretrukket privat setting til emma. Men i weekenden var jeg til et ekstremt velfungerende rave i Sverige. De solgte knapt nok alkohol og alle derinde var høje på emma.

Jeg har haft mange spirituelle oplevelser på LSD og svampe, og jeg har en helt klar fornemmelse af at vi alle består af én energi. Når man går i sin daglige gang kan man bare nemt glemme det smukke ved, at være en levende åndende organisme. Jeg havde glemt det i lang tid og ikke mærket det længe.

Miljøet til raven var så fantastisk og jeg mærkede virkelig fysisk på min krop at hele dansegulvet var samme energi. Jeg fik tårer i øjnene. Min veninde følte det samme. Jeg kunne se på alle, at de mærkede det samme. Denne sang kom på, og alle følelserne blev beskrevet: https://www.youtube.com/watch?v=6c-RbGZBnBI Jeg har aldrig været i blandt så mange høje mennesker på emma før. Jeg har aldrig følt så stor og direkte forbindelse til så mange mennesker på én gang på emma.

Mindst én gang om året skal alle tage emma. Det er simpelthen for sundt til, at lade være med.

Jeg håber i alle lever jeres liv med kærlighed i sindet. Og husker at uanset hvor ondt kærlighed kan gøre, så kommer det fra os selv, og man mister aldrig noget ved at give det videre. Selvom livet er fandens hårdt, gråt og uretfærdigt til tider kan det virkelig være smukt.

Så ømt post, men i ved jo hvad emma gør ved en. :hjerte:

Forfatter:  Yungemma [ 20 feb 2017 15:33 ]
Titel:  Re: Triprapport-Et gensyn med MDMA efter mange år

Smukt skrevet og Lyder som en god tur du havde med Emma til det rave

Forfatter:  Mr. Gone [ 20 feb 2017 15:35 ]
Titel:  Re: Triprapport-Et gensyn med MDMA efter mange år

Flyttet til Triprapporter > MDMA

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/