Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 16 jan 2021 16:24


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 05 apr 2017 13:57 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 05 apr 2017 13:37
Indlæg: 0
Substans: MDMA
Mængde: 250mg
Metode: Snifning
Køn: Mand
Højde/vægt: 198kg / 140kg
Ander substanser:
1 øl og 2 vodka drinks
Vil først starte med at skrive at det var min første gang med emma, da jeg førhen har været på seroquel (som blokere for MDMA's virkning har jeg fået af vide, har førhen prøvet mens jeg var på seroquel, uden at opnå en virkning)

Trippet var egentlig meget spontant, jeg sad og snakkede i telefon med en veninde kl 00, hvor vi så aftalte at hænge ud og få et par øl.

kl 00.20
Jeg ankommer hos min veninde og vi sætter os ned og snakker lidt og får en smøg og en øl inden vi vil gå igang, vi snakker lidt om min forventning til mit trip (hun har prøvet det førhen) som jeg også forklarede hende forventede jeg ikke det store.


kl 00:45
Min veninde ligger 2 små baner op til at "starte" trippet med også for at se hvordan det fungere. Vi sniffer det og sidder og ømmer os lidt, da det svier i næsen. Efter vi har indtaget en lille dosis (ca. 70mg) vi smider noget psychedelic musik på og sidder egentlig bare og snakker indtil "trippet" begynder

kl 01:00
Jeg begynder så småt at mærke at jeg får det varmt, ikke som i en svedetur, men som om jeg har en brændeovn i min krop der er blevet tændt. Jeg mærker ikke nogen form for eufori, eller seksuelle lyster.

kl 01:15
Vi beslutter os for at ligge endnu en streg op og denne gang får jeg en større dosis (ca. 120mg) som også bliver sniffet. Jeg kan efter kort tid mærke at jeg bliver glad og får utrolig meget lyst til at snakke og sørge for at alle har det "godt" det skal siges at min veninde tidligere på dagen har taget cola, og har drukket mere alkohol, så hun er nået til et punkt hvor hun går i boks og bare ligger og stener, mens jeg snakker derud af.

kl 01:40
Jeg kan nu mærke virkning fuldt ud. Vi sidder og ser på en fyr der sender live på Facebook, hvor jeg bliver utrolig kærlig, kalder ham for makker og giver ham rigtig mange komplimenter, jeg føler jeg er på en sky og jeg føler forbundet i en større enhed med alle mennesker. Jeg har behov for at sidde og nusse en pude, som jeg synes mærkes fantastisk, det er som om der er en million snore mine fingre røre ved. Farverne rundt i rummet er UTROLIG flotte. Mit ansigt er "frosset" og selvom noget er sjovt, griner jeg kun kort, fordi jeg ikke "magter" at grine.

kl 02:15
Jeg tager en lille dosis mere (60 mg) for at se om jeg kan strække virkningen i længere tid. På det tidspunkt er folk begyndt at svine manden til som vi sad og kiggede på. Jeg får ondt af manden og bliver ked af det på hans vegne, men er stadig i super godt humør. Jeg begynder at snakke om filosofiske ting, men der kommer også meget mundlort ud. som feks. jeg spurgte min veninde om det ikke kunne være fedt at kunne "flippe" sine ører som en flodhest. Vi får en lille griner på over det som jeg sidder og siger.
Jeg blev nød til at ringe til min veninde som er på Filippinerne for at høre om hun havde det godt, og jeg havde et kæmpe behov for at fortælle at jeg elskede hende mega højt og savnede hende (hun tager selv cola/emma, så hun synes bare jeg var super sød at høre på)

kl 03:00
Min veninde er utrolig træt og vi beslutter os for at afslutte. Jeg er glad og ustoppelig lige nu, og har det helt okay med alting (jeg bor ca. 10 min væk fra hende) Jeg tager min jakke på og begynder at gå hjem. Jeg kan mærke mens jeg går at jeg er utrolig glad, og at jeg går på skyer. Jeg støder på en mand på vej hjem, som jeg så ønsker en fantastisk dag, og at jeg håbede han havde sovet godt. Har det så fantastisk og alting lyser op på vej hjem. Da jeg endelig kommer hjem, ringer min veninde for at sikre sig at jeg er kommet godt hjem. Jeg smækker en youtube video på "Top hits of 2000" og vi sidder og snakker mens jeg ellers bare synger med og virkelig elsker alt det gamle musik. Vi snakker i et par timer over telefonen, hvor hun til sidst falder i søvn

ca. kl 05:00
Jeg kan nu mærke at jeg er ved at være "ædru" og jeg ligger mig derfor ned, jeg kan godt mærke jeg har lidt besvær med at sove, lidt som om mine øjne ikke vil holde sig lukket, men efter ca. 20 min falder jeg i søvn

kl 11:00
Jeg vågner og kan mærke at jeg ikke har fået den bedste søvn, men står alligevel op så jeg ikke sover hele dagen væk. Jeg kan mærke at jeg føler mig lidt tom i dag. Men ikke på nogen slem måde, en meget lille smule deprimeret, men ikke noget som påvirker mig det store.

Opdatering kl. 15:00
Får pludselig en underlig følelse af eufori, og at jeg er super glad, ved ikke om det er pga MDMA, men føler mig virkelig opløftet og fornyet


Overall
Jeg havde en utrolig god førstegangs oplevelse med MDMA og det er hvertfald ikke sidste gang jeg prøver det. Jeg er dog forsigtig da jeg har et skrøbeligt sind, så der vil blive ventet 3-4 måneder før jeg prøver igen.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 06 apr 2017 11:39 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 06 okt 2015 12:35
Indlæg: 706
Det ser ud til at have virket fint. Men jeg hæfter mig ved at du fik en ret stor dosis, og begyndte at redosere allerede efter ½ time, og igen efter 1½ time. Måske du næste gang skulle prøve at sluge det, i stedet for at sniffe det. Det gør de fleste andre.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team