Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 27 okt 2020 15:08


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 18 sep 2008 08:34 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 05 okt 2007 21:08
Indlæg: 381
Substans/er: mCPP 1-(3-Chlorophenyl)piperazine
Setting: Hjemme eller hos ven
Var du sammen med andre: Ja
Erfaring: Har en stor viden om det meste

Dosering og anden informaton om substanserne
3 piller

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm.
Hos en kammerat med 4 venner. Alt var forberedt på en god aften.

Triprapporten
Tænkte jeg lige ville lave en tidligere post om til en triprapport. mCPP er et piperazin, som man absolut ikke bør lege med efter min mening. Faktisk bør man holde sig fra alle piperaziner, med mindre man er tilhænger af bodyload an masse. Måske pånær viagra en gang i mellem! :)

Det fandt sted omkring forår 2006, mener jeg. Vi havde fået nye ecstasypiller og dum og naiv som jeg var, nuppede jeg tre i rap for at give den "MAX gas", sammen med et par kammerater i deres lejlighed. En anden tog også tre og den sidste insufflerede et par stykker over aftenen.

Jeg kunne efter ½ time godt mærke det ikke føltes som MDMA. Der var noget mere psykedelisk over det, føltes lidt ligesom et svampe-comeup.

Det blev bare værre og værre og jeg var overbevist om at det IKKE var MDMA der var i pillerne. Fik det utrolig dårligt og var ude og knække mig et par gange. Lys og farver skiftede, mønstre kørte lidt rundt omend ikke så meget som på LSD/svampe. Men det var som et svampetrip med et ufatteligt bodyload - meget negativt.

Jeg lagde mig i en seng og prøvede at tage den med ro, samtidig med at en af de andre sad ved siden af mig og spurgte om hvordan jeg havde det, og om han kunne hjælpe med noget.

Jeg kan huske jeg virkelig følte mig SÅ forgiftigt og tænkte flere gange på at ringe 112. Jeg var utrolig varm og det føltes flere steder på kroppen som om huden brændte og jeg tog derfor min t-shirt af. Jeg kan huske tanken om at "DENNE gang har jeg virkelig forgiftet mig selv", strejfede mig flere gange.

Efter hvad jeg vil vurdere som 1½-2 timer kunne jeg ikke holde ud at ligge der mere, så jeg krøb til bekendelse og ringede resolut efter kæresten og fortalte hvordan landet lå. Hun kom med det samme og hentede mig i bil og kørte mig hjem.

Jeg lå derefter hjemme i 1-2 timer og vred mig i sengen, for til sidst at falde i søvn..

Mht. mine to kammerater, så fik den ene det først dårligt da han kom hjem, og kæmpede for at falde i søvn. Og ham der insufflerede fik kun nuppet 1½ og så var han ude og knække sig.


Det var sku en hård omgang og herefter går jeg altid forsigtigt frem, og prøver ALDRIG noget nyt uden først at have taget en threshold dosis for at teste virkningen på mig. Når det er sagt, så kunne jeg aldrig finde på at tage 3 piller på éen gang mere.

Men - jeg er i live og er blevet dét klogere, heldigvis!


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team