Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Kan jeg 'tåle' det?
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=49&t=29607
Side 1 af 1

Forfatter:  Holmen [ 09 sep 2009 04:07 ]
Titel:  Kan jeg 'tåle' det?

Substans/er:
Setting: Hjemme eller hos ven
Var du sammen med andre: Nej
Erfaring: Begynder

Dosering og anden informaton om substanserne


Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm.


Triprapporten
Jeg er ret ny i det med at ryge. Jeg har prøvet at ryge joint et par gange, enten med min x eller en ven, hvor jeg har fået en go' griner på (om end en smule paranoia og stress). En enkelt gang røg jeg to hoveder skunk (bong), hvor jeg fuldstændig mistede min korttidshukommelse (kunne ikke huske længere tilbage, hvad der føles som 5-10 sek.), men det var stadig en rar fornemmelse, hvor jeg følte mig tryg og var et roligt sted.

Men for et stykke tid siden spurgte min x, om jeg ikke ville komme over til ham og feste videre (jeg havde været henne hos et par venner, og var ved at være godt pløret). Så jeg tog hjem til ham i godt humør. Og det var da også hyggeligt, indtil en af hans venner hev en bong frem, og de begyndte at ryge. Det var et stykke tid siden jeg havde røget, så jeg røg også et hoved. Efter to sekunder fik jeg kvalme, hedetur og blev enormt svimmel, så jeg rejste mig for at gå ud på toilettet, hvor der var køligt (og i tilfælde af, at jeg skulle kaste op). Jeg mistede styringen af min krop og faldt om på gulvet ude af stand til at bevæge mig, eller kalde på hjælp. Efter et stykke tid (umuligt for mig at afgøre, hvor lang tid der gik), kom min x ud, og så jeg lå der. Han satte sig ned hos mig og passede på mig resten af natten, hvilket jeg er ham virkelig taknemlig for! Ved ikke hvad jeg havde gjort uden ham ved min side.

Mens det stod på, kunne jeg hverken bevæge mig, eller tale. Jeg begyndte at græde helt ukontroleret, uden at vide hvorfor. Jeg så syner, kastede op et utal af gange og troede seriøst at jeg skulle dø (ja, jeg ved godt, man ikke dør af hash, men det føltes virkelig sådan). Jeg gled ind og ud af bevistheden mange gange (lå nok besvimet halvdelen af tiden, og vågen, men ude af stand til noget den anden halvdel). Ønskede bare de ville ringe efter en ambulance.

Jeg begyndte at kunne bevæge mig igen efter 6-7 timer (eller noget der føltes så længe!), hvor min x fik lagt mig hjem i seng. Jeg kunne knap nok gå på mine ben af bar udmattelse, og hele min krop rystede.

Der gik 4 dage, før jeg var ovenpå igen, og i de dage, skreg min krop efter væske, men jeg kunne ikke få noget ned, da jeg stadig havde meget svært ved at bevæge mig, og vandet løb ved siden af. Så de dage lå jeg bare i sengen og indtog et minimum af mad og drikke. Det var virkelig hårdt, og nok det allerværste jeg har prøvet endnu! Jeg har ikke turde ryge lige siden, i frygt for det vil ske igen.

Mit spørgsmål er nu: Er det en normal reaktion? Og burde jeg overhovedet ryge igen? (Jeg har tendens til at få depression og angst-anfald meget nemt (har taget anti-depressiver siden jeg var 12 år gammel, er 21 nu)). Er ellers tit i godt humør, når jeg er sammen med andre, da jeg på en måde har lært at leve med det, og skubber det lidt til side og skjuler det, så meget det nu er muligt for mig.

Forfatter:  Dor! [ 09 sep 2009 12:25 ]
Titel:  Re: Kan jeg 'tåle' det?

Hash psykose evt.? Nok nogle af de mere erfarne der skal svare på det her, men det er da mit gæt. Og alkohol og fed er som regel ikke en sygt god kombination, får det selv tit dårligt hvis jeg ryger for meget når jeg er stiv.

Forfatter:  Hummuz [ 12 sep 2009 21:42 ]
Titel:  Re: Kan jeg 'tåle' det?

Uha, så er der sku entertainment! :)

Send mig lige en PM, når du engang har fundet ud af hvorfor du har det sådan og hvad man kan gøre for at det ikke føles sådan længere. Umiddelbart er det blot din tanke, der taler om logik med sig selv.

Et lille råd til en god start,

- "Der vil ALTID kun være 1 svar, som er rigtigt på et spørgsmål - hvad siger du? ;)"

Med venlig hilsen

- Late-night baskeren, Hummuz!

Forfatter:  Holmen [ 14 sep 2009 15:06 ]
Titel:  Re: Kan jeg 'tåle' det?

Men er hashpsykose ikke vedvarende?

Forfatter:  TheRagingPussy [ 14 sep 2009 16:25 ]
Titel:  Re: Kan jeg 'tåle' det?

Hash psykose er et meget tvivlsomt begreb, som ikke bør bruges. Der er lavet nogle nye undersøgelser på feltet der tyder på at hash udløser skizofreni hos folk der i forvejen ville have fået det, så det er nok ikke tilfældet. Nærmere overdosering, bongrygning kan få de fleste nybegyndere til at gå helt ned med flaget, så jeg ser det ikke som et enestående scenarie.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/