Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

LSD vs DMT
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=56&t=48859
Side 1 af 1

Forfatter:  Gamling [ 21 sep 2014 22:41 ]
Titel:  LSD vs DMT

Jeg tog mit LSD trip #100 i 1974, som det sidste. I det forløbne halvår har jeg røget DMT +25 gange. I fredags tog jeg LSD for første gang i 40 år. Dette er min erfaring omkring LSD vs DMT:

DMT: Meget kraftigere end LSD. Tid og Ego kollapser. Beskytterne, typisk som elverpiger, stryger dig med en venlighed og kærlighed, du aldrig har oplevet før, samtidig med at dine bøger eller andet sprøjter vittigheder ud i rummet, som forøvrigt ikke længer er der, hvor du er. Du bliver opløst i en matematisk farvetunnel, og du ved ingen gang hvilket køn du har. Op ad dine arme løber bogstaver, mens du undrer dig over at to arme, fordi du ved faktisk ikke, hvad du er mere. - 10 minutter senere er du nede og er dig selv, men en smule forundret. Og meget meget mere. Min generelle oplevelse af DMT er at det er meget personligt - du bliver i din sjæl kysset af kærligheden - du fornemmer at du er beskyttet af dine vogtere - ja, nogle kalder det gudestoffet og tror de kommunikerer med aliens - jeg hører ikke blandt dem, men jeg mener DMT rammer et sted i os, hvor kærligheden ligger - kan ikke forklare det på anden måde.

LSD: Ja, i fredags tog jeg LSD for første gang i 40 år. Jeg var allerede høj, da jeg kørte hjem og handlede. LSD erstattede ikke, hvem jeg er, men var en tilføjelse. I Supermarkedet fik jeg mange smil tilbage, fordi alt var begyndt at vibrere. Og det er det LSD gør. Jeg var på 220 ug. Og oplevede hvordan al ting hænger sammen. Hele området, hvor jeg bor var dækket af et skind, der også flyttede rundt på det jeg så. Skindet dækkede også mig, så jeg følte mig som en del af alt det og de andre jeg så. Hvilket vi egentlig er - alle stoffer, undtagen brint- i vores kroppe vores verden er skabt i stjerner. Og musikken var god - kan ikke lide musik på DMT - den har sin egen lyd.

Konklusion: Ja, jeg vil tage mere LSD og en gang imellem DMT - til jeg dør.

Forfatter:  Gamling [ 03 okt 2014 20:47 ]
Titel:  Re: LSD vs DMT

Lige et PS: DMT kan være utroligt skræmmende. Det har jeg beskrevet i andre indlæg. Det LSD trip jeg tog sidst var ikke så stærkt, som jeg tog tilbage i Kamkaze tiden.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/