Jeg laver ofte blot chokolade. En tallerken i en ca 107 grader varm ovn. Når den er varm, lægges hash eller cannabis på den (cannabis kan med fordel pakkes løst i tæt sølvpapir). Lad hash/cannabis blive i ovnen i ca 15 min. Tilsæt lidt chokolade, hvis cannabis, så grind det nu og læg det med chokoladen. Jeg bruger ca. 10g chokolade til omkring 1,5 god hash. Lad hash/cannabis og chokolade få 3-4 min i ovnen og bland det meget grundigt. Sæt chokoladen på køl, hvis man bruger en kold tallerken her, kan man ret let temperere chokoladen, så den bliver let at knække af, ellers kan den godt klistre til tallerkenen.
En god dosis er mellem 80 og 100 mg hash/cannabis, hvis du har bare lidt tolerence. Vej derfor chokoladen, så du ved, hvor meget der f.eks er i et gram af hash/cannabis chokoladen.
Det er den absolut letteste måde, at lave spiselig cannabis på. Det tager maks 30 min at lave og kræver kun en tallerken og en smørekniv samt mørk chokolade (jeg er fan af en 85%) og hash el. cannabis.
|