Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 05 jun 2020 18:56


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 11 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Opiat misbrug
Indlæg: 30 nov 2019 03:47 
Hej allesammen. Jeg har i halvandet år døjet med et kedeligt misbrug af forskellige opiater. Det har været en god blanding af både morfin, contalgin, og diverse præparater indenfor tramadol genren.
Det har lige siden start været som rekreativt brug så den hovedløse dumme beslutning om at starte i tidernes morgen er der ingen undskyldning for... Efter første pille blev jeg fanget af stoffet og nu står jeg her hvor jeg er bange for at stoppe da jeg ved hvor trælse abstinenserne er/kan være.

Mit spørgsmål til jer er: Hvilken form for nedtrapning ville være bedst, og ville det være bedst at trappe ned med rent morfin eller syntetisk?
Jeg har taget ca. 3x50 mg tramadol hver 12 time. Jeg har så vidt muligt altid prøvet at overholde doseringen ved hver 12 time så jeg kunne holde lidt styr på det så det ikke ville løbe løbsk.

Venlig hilsen gæsten på jeres brugbare hjemmeside


Top
  
Svar med citat  
Indlæg: 30 nov 2019 14:11 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 aug 2003 01:01
Indlæg: 3696
Geografisk sted: .....
Hvis du kan skaffe depotpræparater, vil det være at foretrække - det der virker hurtigt og i kort tid, giver også de værste abstinenser - jeg syntes du bør kontakte nogen der ved noget, som du mødes med i virkeligheden og som evt kan hjælpe dig med at trappe ud ved hjælp af fx buprenorphin.. Det er en svær opgave at løse på egen hånd og sikkert endnu sværere, når du har lommen fuld af dit drug of choice - så er det ret let lige at tillade sig selv at snyde lidt..

Håber du finder ud af det!! =) Og brug endelig siden her til sparring!!


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 30 nov 2019 16:08 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 sep 2008 17:04
Indlæg: 2020
Geografisk sted: Fyn
Som HopIFjorden siger, kontakt din læge eller et misbrugscenter, de kan hjælpe dig.
Det bliver helt sikkert ikke sjovt og du kommer sikkert til at få tankerne mange gange “Skal jeg bare fortsætte jeg kan ikke holde det ud. “Er det overhovedet det værd?” Osv. Men tro mig hold i - du får et markant bedre liv når du kommer ud på den anden side :D Stay strong!

Hold os endelig opdateret!

_________________
NotoriskSpradebasse!


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 30 nov 2019 23:03 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 505
Nogle har svært ved at styre stimulanser, andre gaba'ergiske midler (Benzoer mf) og andre igen opiater. Det er normalt at en af disse kan få skovlen under en på den ene eller anden måde. Kratom har hjulpet mange i overgangsfasen fra stærkere opiater til helt at smide dem. Derefter er det bedst at du finder dig noget som tage den plads opiater har haft så du ikke relapser. For mig var det Kava som er et naturmiddel som virker lidt ala alkohol og har ikke drukket i et år eller faldet tilbage til opiater. Nogle er det motion, samvær, hobbyer, you name it. Samtidigt er der nogle urter som du kan tage under din nedtrapningsfase sammen med Kratom evt. som kan gøre det meget mere smertefrit. Bacopa bl.a. er god til når man stopper med opiater da den har en effekt på opiodreceptorene hvor den forstærker opiatets effekt og samtidigt fjerner cravings.


Top
 Profil  
Svar med citat  
 Titel: Opiat misbrug
Indlæg: 01 dec 2019 00:20 
Tusind tak for jeres respons. Min sidste udvej er igennem misbrugscenteret, men så skal det virkelig også være fordi jeg ikke kan være i det. Jeg vil helst undgå at komme ind i det system. Ikke fordi at jeg tror at de ikke kan deres kram, for det er jeg helt sikker på at de kan!
Jeg er lidt bekymret for det med bestilling af kratom da jeg ikke rigtig ved hvor jeg skal få fat på det, og ikke tør at begive mig ud i forsendelser til Danmark som er ulovlige... ville ellers gerne prøve at bruge kratom i 1-2 uger imens det står værst på.

Lige er sidste spørgsmål hvis nogen ser dette. Hvor længe tænker i at de værste symptomer ville stå på? Jeg har som sagt kun taget 2x50 mg tramadol hver 12 time og højest 3x50 på dage hvor jeg blev lidt for svag og bukkede under for fristelsen


Top
  
Svar med citat  
Indlæg: 04 dec 2019 23:07 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 505
Der findes vendorer som sælger Kratom som kamuflerer det som fabric dye, hennapulver osv. så skal du som sådan ikke være så bekymret for. Bare lav dit grundarbejde når du søger en forhandler og hør dem gerne på forhånd om de vil muligvis gøre lidt ekstra ud af "forklædningen" hvis du nu giver dem eks. 200 kr. ekstra.

Mht. abstinenstiden er Tramadol ofte lidt tricky, da det også agerer som en SSRI så den rammer også seretonin-systemet til en vis grad. Du kan nok se frem til nogle slemme første 3 dage, med en kold tyrker og derefter et par uger med gradvist aftagende fysiske symptomer men med en del depressive tanker og angst hvis du også er så heldig at være tilbøjelig til det. Der kan du tage det værste med lidt Kodimagnyler i ny og næ, og det kan potentieres med Grapefrugtjuice, Bacopa og Kina bark men pas gevaldigt på du ikke popper for mange med disse potentiatorer det kan være farligt så prøv dig stille frem. Kratom vil være at foretrække men har også sine afhængighedsskabende sider desværre men langt fra så slemt som Tramadol vil de fleste inkl. mig selv mene.


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 04 dec 2019 23:59 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2009 19:50
Indlæg: 935
Meget enig Nafets, tramadol bliver solgt som en af de mere safe opioider, men det er klart en af de aller tarveligste at trappe ud af. Pga det du nævner med SSRI egenskaberne, det kan være virkelig hårdt psykisk, men så længe man er klar over at det udelukkende er derfor, og at det går over igen, så kan man trøste sig med at det bare er noget der skal overstås og at der er lys for enden af tunnellen.
Tog mig selv 1 måned med racerbæ og 2 mdr med psykisk nedtur (stærkt aftagende den sidste af månederne), efter kold tyrker fra 400mg/dag i 1 måned. Ved ikke helt hvad du kan forvente, Albertsen, men nok lidt længere end mit pga varigheden af dit indrag, men måske en anelse mindre intenst pga dosen?
Synes Nafets forslag med substituering lyder godt, hvis jeg selv skulle gennem det igen havde jeg klart fulgt de anbefalinger fremfor kold tyrker. Men det er jo med hvad man er til.

Ønsker dig alt det bedste!


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 06 dec 2019 03:44 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 23 aug 2008 23:18
Indlæg: 236
Ikke for at være en lyseslukker, men jeg siger nogle ting til dig nu som måske kan lyde lidt skræmmende, men jeg vil bare være realistisk og ærlig overfor dig.

Vær opmærksom på at selvom dét at komme ud af de akutte abstinens symptomer kan sutte forfærdeligt max røv, det er umuligt at forstå hvis man ikke selv har prøvet det på egen krop og sind, så kommer den svære del faktisk først bagefter.
De ekstremt luskede og ondskabsfuldt overbevisende tilladende tanker såsom "bare en enkelt gang, det kan jeg godt styre", "ahr så slemt var den kolde tyrker da heller ikke, hvis jeg nu bare skajer ud i en uges/måneds tid" eller "ej, én gang om ugen/måneden er et fornuftigt forbrug for mig (men den "ene" gang kan nemt vare i lang tid)". De kan komme i mange former og er specielt farlige i hårde livsperioder, men for din egen skyld så lad være med at lade dig overbevise. Hvis du først er blevet rigtigt hooked én gang så er det simpelthen alt for risikabelt at fucke rundt med opioider igen imo. Så må jeg desværre også informere dig om at den kamp desværre er for livet, men det bliver nemmere med tiden det er super fucking vigtigt at have i tankerne, specielt i den første svære periode!!

Fucking beware, lad nu være med at tro på løgnene. Det er slet ikke det værd, på ingen måde faktisk. Hvis du falder totalt i igen kommer du til at finde ud af at, jo... det er sgu super fucking shitty at komme op af hullet igen, mere lort end du huskede, og du risikerer at hullet er dybere end første gang. Kom ud af det her lort hurtigst muligt homie og helst kun 1 gang. Med hurtigst mener jeg ikke nødvendigvis kold tyrker lige nu. Jeg mener gør noget aktivt for at seriøst komme ud af dit misbrug hurtigst muligt. Hvadend det så er total kold tyrker, nedtrapning, substitutionsmedicin etc så gør noget istedet for at lade dit liv stå i forfald. Brug den metode i det tempo der passer bedst til dig og din livssituation.
For real dude, livet er bedre uden opioider selvom det kan føles lidt kedeligt til tider. That's life, du må bare fylde tiden ud så godt som muligt og finde noget der giver mening for dig. Brug dit netværk så godt som muligt, og helst ikke personer der stadig er aktive misbrugere. For satan hvor er det bare en kæmpe hjælp at have en/flere personer til at støtte én igennem transformationen fra aktiv misbruger til ex misbruger, specielt i starten er det en kæææmpe hjælp. Eventuelt hav en ven til at "passe på dig" en uges tid eller to ved at lave god mad, prøve at få dig ud at bruge din krop, have sex hvis muligt, ligge og holde om dig hvis muligt, hjælpe med praktisk bullshit såsom at handle ind, gøre rent osv. Det er rigtig rart at have sådan en person når man er wrecked af de akutte abstinens symptomer.


Vær opmærksom på at cravings kommer i intense spikes. De kan ramme pludseligt og fucking hårdt, men hold ud for de aftager hurtigt igen. Har relapset før hvor jeg faktisk fortrød da jeg sad i bussen på vej mod dope dealeren. Af en eller anden syg årsag kunne jeg ikke få mig selv til at stoppe nu hvor jeg alligevel var nået så langt, helt fucked up egentligt. Så når de intense cravings rammer så hold ud, det går over igen så gør alt for at distrahere dig selv. Snak med/ring til en ven eller din partner, løb/cykel en tur, lav/æd noget mad, spil videospil eller pik, fucking do anything other than relapse!
Hvis du kan så få en rigtig god ven eller din partner til at være en person du ALTID må ringe til hvis du er bange for at falde i. Og gør det klart at det er helt i orden at ringe uanset hvad, du skal ikke føle nogen form for dårlig samvittighed, eller føle at du bare er dramatisk eller forstyrrer deres tid med dine dumme problemer. Det kan virkelig hjælpe lige at snakke med en, både fordi det er rart med støtten fra en dejlig person, fordi personen kan sige ting der kan få dig til at reflektere, fordi det tager tid at snakke, og så aftager dine cravings indtil du selv kan kontrollere dem igen.
Prøv at dyrk noget motion, i det mindste kom ud og gå en tur. Det hjælper virkeligt, selvom det er forbandet hårdt at få sig selv til det når man er fysisk og psykisk ødelagt.
Hvis du tager en kold tyrker og du bare ikke kan holde kulden ud længere og er bange for at relapse - tag et langt dejligt varmt bad. Det er super dejligt at få et øjebliks pause fra den forfærdelige indre kulde. Det kan lige give det ekstra overskud man har brug for for at komme igennem de akutte abstinenssymptomer, plus det igen tager tid at tage et bad som så kan gøre at cravings er mindre intense.
Dengang hun stadig kunne holde mig og mit lorte liv ud, så hjalp det helt vildt når hun bare lå og holdt kærligt om mig. Var så dejligt med den kærlighed og fysiske varme. Sex hjalp også. Så hvis det er muligheder for dig, så kan det hjælpe.
Hvis du har en partner, så PLEASE ikke begå mine fejl og lad være med at fucke det hele op og så ende med at tage en kold tyrker lige efter at forholdet bliver totalt ødelagt og slutter. Så skal du se hvad mentalt helvede er.
Quit that shit for good my friend. Det er kun et spørgsmål om tid før det hele bliver værre, livet krakelerer til korthuset vælter.

Super gode råd fra de andre, lyt endelig det er vise ord.

Jeg ønsker dig virkelig alt det bedste fremover, rigtig mange er kommet ud af lortet selvom det er svært, og du kan også godt! :hjerte:


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 06 dec 2019 04:24 
Hej T-1337
Det varmer at se at du vil tage dig tid til at læse mit indlæg og komme med så lang og fin respons!
At du ser realistisk på det er også nødvendigt når man som mig er så uforsigtig og begynde på noget som kan være så alt ødelæggende. Jeg har en stor omgangskreds af venner, familie kollegaer og andet, som er så langt fra et miljø med stoffer. Faktisk kender jeg ikke ret mange som er i den boldgade, så hvorfor jeg er havnet her har jeg virkelig ingen undskyldning for.
Min kæreste ville uden tvivl bakke mig op (håber jeg) men jeg er også utrolig bange for hendes reaktion.. ville sagtens kunne forstå hvis hun valgte at tage afstand fra mig pga af dette hensynsløse og egoistiske valg jeg tog i sin tid.
Jeg har er fast arbejde, er mødestabil og går meget op i mit job. Jeg har mange sunde interesser, som pga af mit misbrug har været faldende eller nærmest ikke eksisterende den tid hvor jeg har gået mere op i at få en rus igennem mit stof. De gamle og sunde vaner vil jeg selvfølgelig gerne tilbage til, da jeg altid har været en aktiv ung mand som har dyrker regelmæssigt motion samt spillet fodbold på et højt niveau.
Jeg har aldrig døjet med noget psykisk/fysisk og har altid været smilende, glad og stor gå på mod på livet og hvad det nu bød mig. Men jeg ligner ikke mig selv mere... de holdninger, værdier og ting som jeg engang stod inden for ser helt anderledes ud den dag idag. Jeg er ikke særlig produktiv og intiativrig lige for tiden... ja nærmest doven vil jeg sige.. og dette er helt klart bagsiden af medaljen.
Jeg vil helt klart prøve at inddrage et par stykker af mine nærmeste her under nedtrapningsfasen, og til de trælse uger efterfølgende hvor morfinen er helt ude af kroppen.
Lige nu kan jeg ikke engang forestille mig at jeg ville få handlet ind og lavet mad til mig selv når jeg skulle kæmpe med at være abstinent!
Det kan føles uoverskueligt at springe ud i, men på en eller anden måde så glæder jeg mig også til at skulle igang og så komme til at se det fremskridt som jeg hungrer efter.

Tusind tak for dine indputs og støtten, det betyder utrolig meget!
Også tak til alle jeg andre som giver respons, alt er brugbart


Top
  
Svar med citat  
Indlæg: 07 dec 2019 03:57 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 05 okt 2016 10:24
Indlæg: 505
Gør dig selv den tjeneste at handle nogle få ting ind inden det for alvor begynder: Kodimagnyler(Kiosk/Butik), Bacopa Monnieri,(Matas/eller online) Kinabark(Matas/Online) Grapefrugtjuice,(Føtex) (Evt Immodium/Loperamide i værste tilfælde hvor kodimagnyler ikke er nok) (Kiosk/Butik)
Tag og trap ned så gelinde du kan og når du er nede på de sidste doser og abstinenserne er ved at blive slemme så tag:
Tag 2-4 Kodimagnyler,
En halv liter Grapefrugtjuice
En spiseskeful strøget Kinabark
2 Kapsler Bacopa Monnieri


Du skal til alle tider holde dig fra at mixe Kinabark og Immodium da det kan være dødeligt, da Kininen kan øge tilførslen af stoffet ind igennem blood brain barrier nok til en fatal dosis fentanylanalog.

Det er ikke at spøge med disse ting men kan redde dig fra at skrabe bunden og ødelægge dine relationer som er dit sikkerhedsnet mod en bund du ikke har lyst til at sætte kursen mod som T-1337 så fint beskriver det.


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 07 dec 2019 05:19 
Nafets: tusind tak for gode råd, det er kærkommen!
Jeg har også gået og skrevet ned hvad jeg sådan skal have af provianter til den første uge eller to.
Har godt hørt at immodium kan tage lidt af det RSL men vil bestemt ikke tage meget af det.
Angående det Kina bark som du har nævnt, så har jeg Inter kendskab til dette, men vil lige prøve at læse lidt op på det. Tror jeg vil forholde mig til naturpræperater som kan fås i håndkøb i første omgang. Jeg vil købe noget baldrian og humle, bacopa, nigella sativa (frø) loperamide og så nogle kodimagnyler. Jeg har også noget melatonin, og om det er bedre end baldrian ved jeg såmen ikke lige. Må prøve mig frem


Top
  
Svar med citat  
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 11 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster


Du kan skrive nye emner
Du kan besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team