Hej Psychedelia
Jeg går og overvejer at lave en hash kage, som skal nydes i fællesskab
med nogle gode venner.
Jeg har derfor søgt oplysninger her på sitet og på google, og kommet frem
til en fremgangsmåde der lyder nogenlunde fornuftig:
Jeg har købt et færdigmix til brownies fra Maizena. Det eneste der skal
tilsættes er mælk og margarine. Der skal tilsættes 50 gr. smeltet margarine.
Jeg smelter de 50 g magarine og fyrer ca. 5 g god hash i. Herefter lader jeg
det simre i ca et kvarter, hvorefter jeg hælder det i det blandede kagemix
og mælk, rører det sammen, kommer det i en bradepande og smider den i
ovnen i en halv time ved 175 grader. Herefter skærer jeg kagen ud i 10
brownies.
Nu til mine tre spørgsmål:
1. Ser min metode nogenlunde rigtig ud? Er der noget jeg skal ændre, huske på eller nogen der har gode råd?
2. Jeg regner med, første gang at gøre det med en enkelt kammerat eller 2 måske, hvor vi spiser et stykke hver (0,5 g),
det skal lige siges at vi har en forholdsvis høj tolerance fra rygning (KUN joints, bong kan skride

), og bekendt
med rusen man opnår af at ryge det,
men ikke de store erfaringer med at spise det. Er 0,5 g for meget god tjald eller lyder det meget rimeligt, efter som det
er den mængde der plejer at være i vores joints.
3. Som i nok kan regne ud så ryger der ikke lige 10 stykker ned på en aften. Jeg kunne godt tænke mig at vide, om det
beskadiger hashen hvis jeg fryser stykkerne ned i poser, 2 i hver pose?
På forhånd tak fra kagemanden
