Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Alkohol 95% (fra italien) fortyndes med?
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=80&t=14940
Side 1 af 1

Forfatter:  Raz [ 11 aug 2006 00:15 ]
Titel:  Alkohol 95% (fra italien) fortyndes med?

Hvad kan jeg fortynde min alt for stærke alkohol med, og sammentidig beholde holdbarheden.

Destileret vand eller hvad? ( hvor fås det evt )

Må hellere være helt sikker inden jeg begynder.

Forfatter:  Dextrose [ 11 aug 2006 00:46 ]
Titel: 

Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.

Forfatter:  Bismann [ 11 aug 2006 01:16 ]
Titel: 

Dextrose skrev:
Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.

Gærceller dør f.eks. ved 14%..

Raz - Hvorfor blander du det ikke bare op lige før det skal indtages/bruges?

Forfatter:  Has Oak [ 11 aug 2006 01:35 ]
Titel: 

Brug det da til at lave krydresnaps af! Det ville være superbrugbart lige for tiden, hvor hindbær sæson peaker.

Forfatter:  Raz [ 11 aug 2006 11:02 ]
Titel: 

BisMann skrev:
Dextrose skrev:
Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.

Gærceller dør f.eks. ved 14%..

Raz - Hvorfor blander du det ikke bare op lige før det skal indtages/bruges?


Som det er nu, smager det fælt bare en meget lille smule i f.eks cola.

Forfatter:  Raz [ 11 aug 2006 11:02 ]
Titel: 

Has Oak skrev:
Brug det da til at lave krydresnaps af! Det ville være superbrugbart lige for tiden, hvor hindbær sæson peaker.


Hvor stærk laver man sådan en snaps, og all i need is fruit and shizzle?

Forfatter:  Optimus Crime [ 11 aug 2006 13:13 ]
Titel: 

her er ihvertfald en simpel opskrift på hindbær snaps:

Citat:
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps. Skal herefter trække i 2-3 måneder. Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt. Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1. Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs........ Passer godt til ostebordet.


Brug ca 150g hindbær pr. ½ liter alkohol.

Forfatter:  Raz [ 11 aug 2006 13:28 ]
Titel: 

Optimus Prime skrev:
her er ihvertfald en simpel opskrift på hindbær snaps:

Citat:
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps. Skal herefter trække i 2-3 måneder. Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt. Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1. Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs........ Passer godt til ostebordet.


Brug ca 150g hindbær pr. ½ liter alkohol.


Skal jeg fortynde alkoholen inden til en mere almindelig procent ?

Forfatter:  Bismann [ 11 aug 2006 15:15 ]
Titel: 

Raz skrev:
BisMann skrev:
Dextrose skrev:
Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.

Gærceller dør f.eks. ved 14%..

Raz - Hvorfor blander du det ikke bare op lige før det skal indtages/bruges?


Som det er nu, smager det fælt bare en meget lille smule i f.eks cola.

Fun saft skulle kunne gøre trikket.. :p At det så også smager fælt er en anden ting :lol:

Forfatter:  R. Girk [ 11 aug 2006 16:07 ]
Titel: 

Jeg tror ikke at hindbærsnaps ville blive en specielt lækker sag.

Prøv istedet at lave en masse forskellige kryddersnapse.

Forfatter:  Optimus Crime [ 11 aug 2006 22:16 ]
Titel: 

R.Girk skrev:
Jeg tror ikke at hindbærsnaps ville blive en specielt lækker sag.

Prøv istedet at lave en masse forskellige kryddersnapse.


DONT TALK SHIT ABOUT HINDBAER SNAPS!

Fortynd det evt med alm vand til 55-60%.

Forfatter:  noname [ 13 aug 2006 05:19 ]
Titel: 

Drik det i shots med koncentreret funsaft (sport er god!), 1:1. Det kan hældes op således, at man får to væskefaser ud af det. Det ser sejt ud, og det smager herligt.

Forfatter:  R. Girk [ 13 aug 2006 12:53 ]
Titel: 

noname skrev:
(...) det smager herligt.

Det har jeg en anelse svært ved at tro på.

Forfatter:  LeSeiD [ 13 aug 2006 22:00 ]
Titel: 

Citat:
Det har jeg en anelse svært ved at tro på.


Den er skam god nok.. bare sørg for at akoholen kommer direkte fra fryseren af.. Det tager en del af smagen...

Forfatter:  S [ 15 aug 2006 14:05 ]
Titel:  En klam omgang...

I de unge dage købte vi 2 liter af den type sprit som du har fået nallerne i.

Vi satte ild til lortet i bittesmå shots glas, pustede det ud og pryglede det direkte i løgneren... det var sjældent at selskabet holdt længere end til en tolv et stykker om natten...hvis vi var så heldige.

Det alkohol er sku noget snavs. Efter jeg har taget en slapper med det (jeg har aldrig drukket MEGET) har jeg fået pænere hud, tænker klarere, spiser sundere (jep den er go nok- alkohol stimulerer appetitten på en måde der gør at jeg f.eks får lyst til pizza, og alt det pismad). Rent fysisk (elitesport) er min udholdenhed og ikke alene motivation blevet forbedret.
Ikke flere klamme tømmermænd, og så har jeg sparet gryn sammen!


Du blander det op med vand og bruger f.eks. en mixer (rose lime- de fleste supermarkeder- bare et eks.). Der findes mange gode mixere der gør det de er bedst til- SKJULER SMAGEN AF SPRUT.
Hvis du går i byen så få dig en sludder med en professionel bartender (ikke hende blondinen med jaderne der bare lige kører gesjæften som studiejob), de uddannede bartendere kan altid et par effektive tip eller 10.

Hvis ikke du er fresh på det, så er det bare at eksperimentere løs,- du finder nemt balancen du ka´li.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/