Jeg ved godt at denne tråd er gammel, og jeg gentager nok nogle spørgsmål som allerede er stillet. Men jeg er nysgerrig i forbindelse med denne opskrift, og måske er der kommet flere til med yderligere erfaring.
Hvad er det præcis der omdanner GBL til GHB? Det er varme og ændring af PH, men hvor sker det præcist? Jeg mener hvad for en temperatur og PH omdanner GBL'en?
Jeg er egentlig ikke så interesseret i de præcise tal, men hvis man en dag vovede sig ud i denne opskrift, ville det være rart at vide hvornår GBL'en bliver omdannet, så man kan måle om man har success.
Hvis man f.eks. ikke får væsken helt op på kogepunktet, vil det stadig omdanne GBL'en?
Det GBL man eventuelt tilsætter til sidst, for at justere PH, vil det også blive omdannet?
Er der en måde at se på det endelig produkt, om det er GHB man har?
Det var lidt mange spørgsmål. Hvert et bidrag er værdsat, også selvom det ikke er en ekspert udtalelse