Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Cut i kokain
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=80&t=50869
Side 1 af 1

Forfatter:  John Abruzzi [ 20 nov 2015 18:15 ]
Titel:  Cut i kokain

Hey
Jeg har arbejdet lidt med noget gade coke, som er super fin kvalitet (imo).
Jeg har fundet at kokainen indeholder et karakteristisk cut. Det har en karakterirsk lettere sød lugt, gør kokainen fedtet og umuligt at hakke fint; pres på varerne medfører at det klumper.
Det er uopløseligt i vand, det ligger som en olie ovenpå. Det er lettere opløseligt i iskold acetone (efter 3*12 mL's vaske og 2*20 mL til skyl på 0,45 g, er der stadig en tand af den karakteristiske duft). Isoleret (efter forhold, med kokain rester i; der udkrystalliserende efter 1 dag en smule kokain krystaller i denne voks) har det en relativt hård voks konsistens som ser skinnende, fedtet og gennemsigtigt ud.

Er der nogen der kan sige mig hvad dette stof er, jeg er ikke stødt på lignende andre steder før. Har overvejet at lave en heptane (læs: rensebenzin) vask, men har desværre hørt lort om diverse kulhydrider i rensebenzin.

Mvh

Ps. fik 0,32 g ud, der var rigeligt til 6 timer!
Har tænkt mig at køre rensebenzin efterfulgt af tørring efterfulgt af acetone næste gang.

Forfatter:  Koalabjørnen [ 18 jan 2016 13:14 ]
Titel:  Re: Cut i kokain

Ud fra din beskrivelse kunne jeg godt mistænke det for at være Levamisol, som giver den fedtede, skinnende overflade til coken, og inositol, som er et b vitamin, som er sødt i smagen.

Det virker bare mærkeligt at det ikke opløses i vand med det samme, hvis det hakkes ud først. Jeg kan anbefale at bruge en finmasket si købt i 10'er butikken, til at mase den fedtede kokain igennem med en teske.

For bedste slut resultat vil jeg anbefale dig at lave en syre/base ekstraktion :wink:
viewtopic.php?f=80&t=51476


Mvh.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/