Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 14 jul 2020 05:52


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 apr 2016 06:21 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 30 apr 2013 21:45
Indlæg: 5
Hej alle!

Jeg vil gerne dele noget.

Siden jeg begyndte at skifte mit tobaksmisbrug ud med et dampmisbrug :-) har jeg haft et ønske om at bruge el-smøgen (herefter el-chillum :-)) til urten. Jeg havde ikke læst om det før, men kan se at der allerede er folk der har fået tanken - selvfølgelig! Det lykkedes effektivt for mig. Der er en anden der trækker nol med acetone! og opløser det i glycerinen. Jeg har selv eksperimenteret en hel del med nol. Det har jeg ikke haft særlig gode erfaringer med og det er pisse besværligt. Jeg har i stedet gjort følgende:

Jeg har brugt vegetabilsk glycerin (VG) godkendt til fødevarer og medicin uden nikotin, købt hos en forhandler af dampgear. Jeg ved ikke om den hos Matas er godkendt til det. Der står kun at det er kemisk ren glycerin. Jeg undgår propylenglycol, kun ren VG også når jeg damper nikotin. Så har jeg brugt metalbeholder evt. et af de gammeldags decilitermål og noget til at røre rundt med. Beholder til cannabis juicen, sprøjte og kanyle og et lille glas. Og så noget sprit til rengøring.

1. Opløser 2 gram almindelig god hash i 15 ml VG og demineraliseret vand. Nulrer hashen ud og putter det ned i en metalbeholder med halvdelen af VG'en. Varmer op indtil det er helt opløst. Det tager noget tid. Det bliver en helt lind grød der ligner noget tyndt der kommer ud bagfra, men lugter og smager fantastisk :-) Må aldrig koge! så er det ødelagt. Stiller til afkøling.

2. Hælder resten af VG'en i. Det blander jeg op med 15-20% demineraliseret vand. Varmer op igen så det er helt opløst.

4. Stiller til afkøling i et lille glas. Nu bundfældes alt det der ikke kan opløses og noget flyder ovenpå. Det tager langt tid måske 15-20 timer før det er helt skilt ad. Bruger sprøjte og kanyle til at suge den rene tinktur op. Jeg ender med cirka 12 ml cannabis-juice.

Nu kommer det vigtigste: du skal bruge noget ordentligt udstyr! Noget du kan fýre noget watt og volt igennem, og der skal være variabel luftindtag. Jeg bruger selv Kangertech SUBTANK Nano og Eleaf TC40W batteri og 0,5 ohms SSOCC brændere der kan tage op til 40 watt. Sæt på direct inhale. Det er fristende at fyre helt op for batteriet og fylde lungerne helt, fordi man kan, men brænderne kan ikke holde til det, og de kommer til at smage dårligt. WARNING: sug aldrig igennem når den først smager dårligt!!! Så brænder den helt af og man hoster i 10 minutter! Men jo højere temperatur jo større effekt - det er en balancegang. Jeg stiller den maks på 35 watt. En brænder holder når jeg bruger den til nikotin ca 2 uger men til det her holder den til tre-fire fyldninger. Det er vigtigt lige så stille at øge effekten du fyrer igennem brænderen, og for guds skyld enten prime den og eller lad den trække 15-20 minutter. Jeg starter med 25 watt og kører den lige så stille op, henover et par timer – altså med VG uden cannabis, ellers er det spild.

Det er en okay skævert jeg får ud af det og det holder til tre aftener. Hvis du virkelig vil være skæv så drik det som det er! Ikke nødvendigt at lade det bundfælde. Jeg opløste 0,8 gram almindelig god hash i 6 ml VG. Jeg har aldrig været så skæv! Rusen satte ind en lille time efter og efter 4 timer var den stadig opadgående. Jeg var fløjtende skæv i 13 timer og var det stadig lidt da jeg stod op næste dag.
Hvis du vil lave tinkturen så gem bundfaldet! Jeg opvarmede 3 gange bundfald i noget yderligere VG og blev igen fløjtende skæv.
Og nu kommer vi til det egentlige. Sidst da jeg drak det, begyndte jeg efter 4 timer at dampe tinkturen, og så blev jeg sgu psykotisk. Først blev jeg voldsomt paranoid (det er forfærdeligt) og derefter fik jeg et kraftigt angstanfald. Heldigvis havde jeg noget Quetiapin som jeg af og til bruger mod indsovningsbesvær og fik det slået ned. Jeg er næsten almindelig igen, men har fået et ar på psyken som skal hele, og holder derfor pause med urten. Men jeg ville videregive det her så I kloge hoveder kan forfine det, og meld gerne tilbage med jeres resultater. VG'en kan sikkert optage større mængder cannabis.
Det er en fantastisk måde at indtage det på. Hvis man er tilvænnet damp, er det fuldstændig mildt for lungerne, og det dufter og smager fantastisk.

Held og lykke med det og pas på jer selv!

PS. Ville gerne tilføje billeder, men kan ikke lige greje hvordan.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team