Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 30 maj 2020 22:44


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 16 nov 2007 05:58 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 25 feb 2004 09:57
Indlæg: 1745
Geografisk sted: Orbit Earth
Citat:
Psychedelia.dk
Velkommen her til den psykedeliske verden.
Her vil du kunne finde information om brug og dyrkning af ethnobotaniske vækster og information om psykedeliske stoffer.


I det følgende er reglerne for dette forum beskrevet i detaljer. Denne post vil blive ændret/opdateret efter behov.

Brug søgemaskinen - Vi opfordrer kraftigt til at man bruger søgemaskinen inden man poster et spørgsmål. Langt de fleste emner har været belyst før, så prøv lige om ikke du kan finde svar på dit spørgsmål via søgemaskinen inden du poster det. Søgemaskinen kan findes øverst på boardet, eller ved at klikke her. Herudover kan man også finde et væld af informationer på websteder som erowid og lycaeum, samt søgemaskinen google. Søger du information om lægemidler, er Lægemiddelkataloget Online og Netdoktor.dk et godt sted at starte. Check desuden Psychedelia's egen link-sektion.

Intet køb/salg - Hverken af lovlige eller ulovlige substanser. Forsøg på dette vil resultere i en advarsel, gentagne forsøg med bortvisning. Dette gælder over hele boardet, og dermed også her.

Ingen Warez- Ingen fildelings links eller torrent links til programmer,film og lign. Links til youtube og andre streaming sites er tilladt.

Ingen kildehenvisninger - Hvis du har nogle fede links hvor man kan købe diverse research chems eller andre sjove sager, lovlige eller ej, så hold dem for dig selv!

Ingen personlige angreb - Ingen gider læse jeres indbyrdes skænderier, så hold disse væk fra boardet!

Ingen direkte farlige forslag - Undgå venligst at foreslå ting som er direkte farlige! Hvis du er i tvivl om det du siger er farligt, så undlad venligst at præsentere det som værende fakta, og forsøg gerne på forhånd at indhente oplysninger om emnet andetsteds fra.

Hold dig til emnet - Undgå at poste off-topic. Dette gælder også selvom andre ikke kan finde ud af det!

Kommentarer til modereringen hører hjemme i PM - Hvis du er utilfreds med en bestemt moderator-handling, er vi(moderatorgruppen) altid villige til at genoverveje beslutningen, men undlad venligst at tage det op i det offentlige forum, skriv i stedet en privat besked til den pågældende.

Underbyg din påstand - Psychedelia forsøger at formidle reel og korrekt information om stoffer, og dermed få ryddet ud i de myter og vandrehistorier der florerer i stofmiljøerne rundt omkring i Danmark, og som kontrast til statens misinformation. Derfor er det vigtigt at faktuelle påstånde så vidt muligt underbygges med links/henvisninger til el. uddrag af relevante artikler fra troværdige videnskabelige kilder (http://www.pubmed.gov er et godt sted at lede). "Jeg har hørt..." eller "Min pusher/ven/kanin sagde..." er ikke brugbare kilder.

Genopliv ikke døde emner uden en god grund - Tjek venligst emnets dato før du poster, og lad være med at genoplive gamle, døde emner, medmindre du har noget vigtig information som mangler i tråden, med andre ord, lad være med at genoplive emner for at skrive "Yeah that!" eller besvare 5 år gamle spørgsmål. Regn med at trådstarter nok har fået svar på sit spørgsmål igennem et af de andre besvarelser i tråden, eller på anden vis er kommet videre i sit liv i mellemtiden. Har man derimod lige fundet et argument der kan vende udfaldet af en tidligere diskussion, opdateret et spændende projekt, eller man er faldet over et guldkorn i arkiverne der skriger om eksponering endnu engang etc., er man mere end velkommen til det, men gør det med omtanke.

Begrund dit standpunkt - Hvis du har en mening om noget, så begrund den venligst. Vi vil meget gerne høre hvad du mener, men endnu mere hvorfor du mener det. Det gør debatten mere interessant for alle parter.


Ja, det er så Retningslinierne for Generelt tyvstjålet fra Retningslinierne for Syntetiske Drugs, 1.udgave, 1. oplag. De er til for at gøre det lettest for alle(okay, de fleste) parter, så gør venligst jeres bedste for at overholde dem.

_________________
Let Go And Let God!


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 04 dec 2007 19:03 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 25 feb 2004 09:57
Indlæg: 1745
Geografisk sted: Orbit Earth
Desuden et par generelle tommelfinger-regler for god forum etikette som nettet ville være et smukkere sted hvis alle overholdte:

1. Man bør læse alle regler og guidelines der er etableret på sitet.
2. Man bar altid være høflig overfor andre medlemmer.
3. Før man opretter et emne, er det en god ide at søge på siden, for at se om andre har spurgt om noget lignende
4. Folk der poster, bør følge almene regler for stavning og grammatik. Slang bør undgås. Leetspeak er nogle gange acceptabelt.
5. Hvis forummet er opdelt i kategorier, bør man altid sørge for at poste i den rigtige sektion.
6. Når man laver en teknisk efterspørgsel, bør man inkludere så meget teknisk information som muligt, særligt i overskriften.
7. Man bør altid holde sig til emnet.
8. Folk der poster, bør undgå double poster og krydsposter.
9. For at undgå at virke selvoptaget, bør man svare på andres emner/spørgsmål, oftere end man opretter egne emner.
10. Lad være med at skrive med stort hele tiden. Slå caps lock fra!
11. Man skal ikke svare på et meget gammel topic, hvis man ikke har noget vigtigt at komme med.
12. I stedet for at kaste tilbage med mudder på eventuelle mudderkastere bør man underrette admins/moderatorer om problemet.
13. Når man citerer fra en tidligere post bør man inkludere alle relevante dele i citatet.
14. Signaturer bør generelt ikke være højere end 100 pixels.
15. Ingen warez.
16. Ingen porno.

_________________
Let Go And Let God!


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Dette emne er låst, du kan ikke redigere indlæg eller skrive yderligere indlæg.  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team