Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 23 okt 2020 01:23


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 05 jul 2018 08:48 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 06 jun 2018 18:25
Indlæg: 12
Hey Psychedelia! :)

Jeg vil høre, om nogle af jer har erfaringer med, hvordan man evt. kan gøre methylphenidate mere effektivt, når medicinen/stoffet indtages oralt?
Her mener jeg håndhøbs medicin, vitaminer/mineraler, urter, træning osv. altså mere hensigtmæssige metoder og ikke brug af ulovlige midler.

Til info: Jeg tager præparatet medikenet (extended release i kapsler - dem med kugler i) 40mg morgen, 30mg middag, 20mg sen middag og 20mg igen til aften. Planen er at trappe ned på 80mg i alt, så det kommer til at være 30mg + 20 + 20 + 10 eller noget i den stil.

Jeg ved, at kaffe/koffein booster effekten markant. Man skal dog lige vente en halv time til 45 min efter man har indtaget medicinen, ellers kan det "ødelægge" effekten efter min erfaring. Grøn te er også effektivt (koffein + l-theanine) L-theanine "smoother" effekten en anelse, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg tager også medicinen med omega 3 og en multivitamin om morgenen, og min sidste dosis med magnesium, eller ZMA (zinc, magnesium og vitamin b6)

Jeg ved godt, at man ved insufflering kan opnå en større og mere rekreativ effekt, men effekten forkortes dog også markant! Jeg vil blive glad, hvis jeg kan finde noget, som kan give mig en lidt længere effekt. Har også prøvet sublingial indtag (under tungen) men det var nok den mindst effektive måde at indtage medicinen på, for mig.

Håber, at i har noget input/erfaring, som kan gavne. På forhånd tak :)

EDIT: Glemte at nævne, at jeg er dianogtiseret med ADD/ADHD, så det bruges terapeutisk og ikke med henblik på at blive høj.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 05 jul 2018 10:42 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 716
Ved ikke med methylphenidate, men mener at have læst med amfetamin i hvert fald, at hvis du gør din mave mere basisk end syrlig (drikker mælk i stedet for juice?) Så er udskillelsen af amfetaminen fra systemet langsommere. Men det er jo amfetamin, ellers lyder det til at du har fat i den lange ende mht. At udnytte det bedst muligt.

_________________
Min gamle flamme Lone led af svær kronisk forstoppelse som døde i fjor med 5 kg forhærdet afføring som de fandt under obducering


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Majestic-12 [Bot] og 6 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team